Hoe herken je een goede bruiloft DJ ?

Een bruiloft DJ is verantwoordelijk voor het meeste, zo niet al het entertainment bij de bruiloft receptie, dus het is absoluut noodzakelijk dat u de beste huurt. Er zijn vele talentvolle DJ’s beschikbaar, maar kunnen ze op een bruiloft draaien?

De kenmerken van een goede Bruiloft DJ

Persoonlijkheid

Kijk of een DJ een persoonlijkheid heeft waarmee je goed kan werken. Is hij of zij humoristisch? Geestig? Upbeat?Lijken ze echt geïnteresseerd in de bruiloft en receptie en willen ze zo veel mogelijk over u en uw gasten leren? Een goede Bruiloft DJ bereidt alles tot in de puntjes voor, laat niet aan het toeval over en heeft uitstraling en persoonlijkheid.

Kennis

Wanneer een DJ de artiest en de titel van een oude of nieuwe hit snel kan noemen, weet je meteen dat hij / zij kennis van muziek heeft. Bovendien moet hij / zij in staat zijn om goed platen te mixen, de sfeer aan te voelen en kan hij of zij direct de juiste plaat bij de stemming vinden.