Door Ton Groen op 18/06/2018
star-full Boek je DJ voor bruiloft of feest DJ huren ? Boek Je DJ star-full Boek je DJ voor bruiloft of feest DJ huren ? Boek Je DJ star-full Boek je DJ voor bruiloft of feest DJ huren ? Boek Je DJ star-full Boek je DJ voor bruiloft of feest DJ huren ? Boek Je DJ star-full Boek je DJ voor bruiloft of feest DJ huren ? Boek Je DJ
  • Voorbereiding feest
  • Geluid en lichtshow
  • Uitstraling DJ en muziekkeuze
5

Samenvatting

Door Ton Groen op 18/06/2018
star-full Boek je DJ voor bruiloft of feest DJ huren ? Boek Je DJ star-full Boek je DJ voor bruiloft of feest DJ huren ? Boek Je DJ star-full Boek je DJ voor bruiloft of feest DJ huren ? Boek Je DJ star-full Boek je DJ voor bruiloft of feest DJ huren ? Boek Je DJ star-full Boek je DJ voor bruiloft of feest DJ huren ? Boek Je DJ

DJ Barry heeft op ons feest naar volle tevredenheid gedraaid. Het eerste contact verliep vlot en op de feestavond draaide Barry fantastisch. Barry hield goed rekening met onze muziekvoorkeur en speelde naar eigen inzicht subliem in op wat er gedraaid moest worden.

Menu