Door Bob S. op 13/07/2018
star-full Boek je DJ voor bruiloft of feest DJ huren ? Boek Je DJ star-full Boek je DJ voor bruiloft of feest DJ huren ? Boek Je DJ star-full Boek je DJ voor bruiloft of feest DJ huren ? Boek Je DJ star-full Boek je DJ voor bruiloft of feest DJ huren ? Boek Je DJ star-full Boek je DJ voor bruiloft of feest DJ huren ? Boek Je DJ
  • Voorbereiding feest
  • Geluid en lichtshow
  • Uitstraling DJ en muziekkeuze
5

Samenvatting

Door Bob S. op 13/07/2018
    
Ik wil je bij deze bedanken voor een hele mooie dag en avond en de rol die jij daar bij hebt gehad. We vonden je toewijding en enthousiasme geweldig. Er waren meerdere gasten die je een geweldige dj vonden. Er zullen er wel een aantal tussen zitten die op niet al te lange termijn zelf een bruiloft hebben, iemand kennen die een bruiloft heeft of een ander mooi feestje hebben. Ik zal je dan zeker promoten.

Nogmaals dank! Gr Bob, bruiloft te Langerlust op 13 juli

Menu