Een echte Gooise DJ en een spetterend feest

 

DJ boeken in ‘t Gooi?

Bent u specifiek op zoek naar een DJ in ‘t Gooi? Kijk dan eens op de site van de Gooise DJ. De Gooise DJ kent de Gooise feestjes op zijn duimpje en maakt van iedere bruiloft, verjaardag en feest in het Gooi een heerlijke happening. De vernieuwde website site is nu nu live en biedt informatie, recensies , u kunt een DJ offerte aanvragen en er is tevens een terugblik op Hilversum Alive 2018. Verder zijn er tips en tricks en is er nieuws te vinden in het Blog.

Wilt u Contact  opnemen dan kan dat eenvoudig via de website en via de nieuwe Whatsapp module. DJ Boeken in ‘t Gooi ? Kijk dan eens naar de Gooise DJ. O ja, de Gooise DJ komt desgewenst met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en een verlichte DJ booth.

DJ Impressie

Een impressie van het optreden van de Gooise DJ tijdens Hilversum Alive 2018.

gooise-dj-hilversum-alive
gooise-dj-huren-festival

Boek de Gooise DJ

De Gooise DJ boeken voor uw bruiloft, verjaardag, festival of bedrijfsfeest? Dat kan.