Dance classics party Themafeest

Het organiseren van de perfecte Dance classics party vereist de nodige planning en voorbereiding. We helpen graag, we zijn er gespecialiseerd in.

Dance classics party

De Perfecte Dance Classics Party

Een Dance Classics Party is een geweldig thema voor een feest waarbij iedereen op de dansvloer staat en geniet van tijdloze hits. Hoe je zo'n feest organiseer? wij In geven we - als ervaren Dance Classics DJs graag tips en adviezen over het organiseren van de perfecte Dance Classics Party. Ontdek hoe Boek Je DJ je kan helpen bij het creƫren van een onvergetelijk feest met de beste dansbare klassiekers.

De basis: het kiezen van de juiste muziek

Een succesvolle Dance Classics Party draait echt om de muziek. Het is belangrijk om een mix van bekende en geliefde nummers te selecteren die iedereen kent en graag op danst. Samenwerken met een ervaren Dance Classics DJ, zoals bij Boek Je DJ, betekent dat je de hele avond de beste dance classics uit de jaren '70, '80 en '90 voorgeschoteld krijgt. en je DJ weet hoe hij ze naadloos kan mixen voor een lekkere danssessie.

De juiste DJ voor je Dance Classics Party

Het kiezen van de juiste DJ is cruciaal voor het succes van je Dance Classics Party. Een DJ die het thema begrijpt zal de sfeer van het feest aanvoelen en de juiste muziek op het juiste moment draaien. Bij Boek Je DJ bieden we een selectie van getalenteerde en ervaren DJ's die gespecialiseerd zijn in het draaien van dance classics. Zij kunnen je ook helpen bij het samenstellen van een op maat gemaakte afspeellijst die past bij jouw feest en de muzikale voorkeuren van je gasten.

De locatie en aankleding

Om de perfecte Dance Classics Party te creƫren, is het essentieel om aandacht te besteden aan de locatie en aankleding van het feest. Kies een locatie die voldoende ruimte biedt voor dansen en dan zorgen wij voor een goede geluidsinstallatie. Overweeg om onze complete drive-in show te huren dan krijg je een mooie show met mooie lichteffecten en prima geluidskwaliteit.

Bij de aankleding van het feest kun je denken aan discoballen, kleurrijke verlichting en retrodecoraties om de sfeer van de dance classics tijdperk op te roepen. Je kunt ook themakleding voordtellen aan je gasten, zodat iedereen zich in de juiste stemming bevindt voor een avond vol dansplezier.

Extra entertainmentopties

Naast een getalenteerde DJ en een goed samengestelde afspeellijst, zijn er nog andere entertainmentopties die je kunt overwegen om je Dance Classics Party naar een hoger niveau te tillen. Denk bijvoorbeeld aan:

Live muzikanten: Een live saxofonist of zanger kan een extra dimensie toevoegen aan je feest en het nog gedenkwaardiger maken. Overweeg een DJ met saxofonist of een coverband voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

Interactieve activiteiten: Bied je gasten leuke activiteiten aan, zoals een fotobooth of een danswedstrijd, om ze betrokken en vermaakt te houden tijdens het feest.

Thema-cocktails: CreĆ«er een speciaal cocktailmenu met drankjes geĆÆnspireerd op de dance classics tijdperk, zoals een Disco Daiquiri of een Funky Margarita.

Communicatie en promotie

Om ervoor te zorgen dat je Dance Classics Party een succes wordt, is het belangrijk om duidelijk te communiceren over het thema en de verwachtingen. Gebruik uitnodigingen, sociale media en mond-tot-mondreclame om je gasten te informeren over het feest en hen aan te moedigen zich in thema te kleden en klaar te zijn om te dansen.

geniet van je Dance Classics Party

De grote dag: geniet van je Dance Classics Party

Met de juiste voorbereiding en aandacht voor detail, ben je klaar voor een onvergetelijke Dance Classics Party. Wij ontzorgen en regelen alles. We zorgen ervoor dat je op de grote dag voldoende tijd hebt om te ontspannen zodat je kan genieten van het feest. Laat Boek Je DJ zorgen voor de muziek en entertainment, zodat jij en je gasten een geweldige tijd kunnen hebben op de dansvloer.

De rol van Boek Je DJ bij jouw Dance Classics Party

Bij Boek Je DJ zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige DJ-diensten en entertainment voor jouw Dance Classics Party. Ons team van professionele DJ's en muzikanten beschikt over de expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat jouw feest een groot succes wordt. Van het voorgesprek tot het laatste nummer van de avond, wij zorgen voor een naadloze en onvergetelijke ervaring.

Zo wordt het de perfect Dance Classics Party

Het organiseren van de perfecte Dance Classics Party vereist aandacht voor detail, de juiste muziek en een getalenteerde DJ die de sfeer kan aanvoelen en zich kan aanpassen aan de energie van het feest. Met Boek Je DJ aan je zijde, ben je verzekerd van een professioneel, ervaren team dat toegewijd is aan het creƫren van een onvergetelijk evenement vol dansplezier. Gebruik de tips en adviezen in dit artikel om jouw Dance Classics Party tot een groot succes te maken en een avond te creƫren waar jij en je gasten nog lang over zullen napraten.

We helpen graag. Hier zijn wat belangrijke tips die bijdragen aan een succesvol evenement:

Jouw Dance classics party

Het organiseren van de perfecte Dance classics party vereist de nodige planning en voorbereiding.

 1. Locatie:
  Kies een geschikte locatie voor het evenement, afhankelijk van het aantal gasten dat u verwacht. Een locatie met een grote dansvloer, ons prima geluidssysteem en onze helpen om de sfeer te creƫren die past bij een Dance classics party. Wij bieden een themaavond aan inclusief verlichting en zelfs een verlichte dansvloer is mogelijk.
 2. Uitnodigingen:
  Stuur uitnodigingen uit die passen bij het thema en de sfeer van het evenement, bijvoorbeeld in de stijl van de jaren 80 of 90. Allemaal een pruik en een bril op!
 3. Decoratie:
  Om de juiste sfeer te creƫren, kan het gebruik van retro-decoratie, zoals discoballen, neonlichten en retro meubels, helpen om de gasten terug te brengen naar de jaren 70 en 80.
 4. Muziek:
  Een ervaren DJ die gespecialiseerd is in Dance classics muziek is essentieel om de juiste sfeer te creƫren en ervoor te zorgen dat de gasten de hele avond op de dansvloer blijven. De DJ moet een breed scala aan muziekstijlen kennen, van soul en funk tot disco en house. Het is ook belangrijk dat de DJ rekening houdt met de verzoeken van de gasten. Spreek vooraf met de DJ. Een must!
 5. Geluid en verlichting:
  Het hebben van een kwalitatief goed geluidssysteem en een professionele verlichting is echt belangrijk voor de sfeer van het evenement. Bespreek dit vooraf met ins zodat we al je wensen in kaart kunnen brengen.
 6. Eten en drinken:
  Zorg voor lekker eten en drinken in de stijl van het thema van het evenement, bijvoorbeeld cocktails en hapjes uit de jaren 80 en 90.

Al deze elementen zullen bijdragen aan de perfecte Dance classics party. Met de juiste voorbereiding en een ervaren DJ die de juiste muziek speelt, kunt je je gasten een onvergetelijke avond bezorgen. We helpen graag en een offerte is gratis.

Veel gestelde vragen over het boeken van een DJ

Op wat voor soort feesten draaien jullie DJs?

Onze DJ's draaien opšŸ’Bruiloften, šŸŽ‰Bedrijfsfeesten, šŸŽ‚ Verjaardagen, šŸ‘©ā€āš•ļøPromotiefeesten, šŸŒ“Themafeesten, šŸš€Productlanceringen, grotere Evenementen en op šŸ¤µ Gala's 

Wat kost het boeken van een DJ?

Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld. Met onze rekentool kun je direct zelf je indicatieprijs berekenen.

Welke muziek draait de DJ?

Onze DJ's zijn ervaren professionals en allround. Maar ze hebben ook specialiteiten. Op basis van je wensenlijst selecteren we de DJ uit ons team die het beste bij je past.

Maak gratis kennis 

met je Dance Classics DJ voor jouw party

Vertel me meer

Klanten schrijven over ons:

We hebben een super feest gehad!

We hebben ontzettend genoten van ons feest. Jullie hebben ons feest echt een extra dimensie gegeven. Echt bedankt, jullie waren super. Zo leuk dat er een saxefonist bij was. Ook wist de dj, precies de goede muziek te draaien om iedereen de dansvloer op te krijgen.Marjolein en Hein
29 april 2023

šŸ’”
Het was ook echt een leuk feest met geweldige gasten, van alle leeftijden. Leuk dat jullie zo genoten hebben, daar doen we het voor! 

Een top avond

Voor ons jubileumfeest op 1 april hebben wij 2 DJ's geboekt, Nick en Tom. Alles was prima geregeld, wij hadden echt goed informeel contact en ondanks dat Boke je DJ overbezet was voor zaterdag 1 april is het toch gelukt. Wij wilden namelijk niet het standaard repertoire van een huwelijk of feestcafƩ maar juist een mooie mix van dance, EDM en house. Uiteindelijk hadden wij precies wat wij wilden, Tom speelt House en Nick ook melodic techno en samen namen zij onze gasten door een mooi reis van bekende nummers, oude tijden, mooi gemixed in hun eigen beats en ritmes, en ook pure dans en klassiekers. Het was top.

Frederik
1 april 2023

šŸ’”
Wat een fijne review en wat mooi dat ons DJ duo Nick en Tom zo lekker gedraaid hebben bij jullie. Dank je wel en op naar het volgende feest!