Terug naar toen met een heerlijke Dance Classics Party

Wij maken er een onvergetelijk feest van

Op de Dance Classics Party’s draaien de dj’s de allerbeste dance- en party classics uit de seventies, eighties en nineties. De dansvloer zal gevuld zijn met dansende mensen die “Oeh” en “Ah” roepen. Een feest van herkenning. Heerlijk om samen met vrienden, collega’s en bekenden goede en foute herinneringen op te halen uit deze gouwe ouwe tijd.

De DJ zal passende verzoekplaten zoveel mogelijk ten gehore brengen! We hebben trouwens alle lekkere dansbare platen en clubhits uit de top40 vanaf 1970 bij ons. De kans dat we uw favoriete hit niet kunnen draaien is minimaal. Uw feestlocatie zal omgetoverd worden tot een heuse disco, inclusief dansvloer met gekleurde stippen.

Haal die foute outfits maar lekker uit de kast en leef je lekker uit…… hoe fouter, hoe beter. It’s Saturday night fever!! Dus…. wil je weer eens lekker ouderwets swingen, kies dan voor een Dance Classics Party.

Wij organiseren uw Dance Classics avond tot in de puntjes. Vraag dus snel vrijblijvend een offerte aan bij een van onze Event Managers.

Benieuwd naar de prijs voor jouw Dance Classics Party?
Ontvang vrijblijvend een persoonlijke offerte!

Menu