Een DJ boeken in Amsterdam voor een toffe prijs?

DJ boeken in Amsterdam? Wij hebben de juiste DJ

Ben je op zoek naar een DJ in Amsterdam? Met of zonder lichtshow? Bij Boek je DJ boek je een ervaren DJ voor ieder evenement. Of je nu je 30e of 50e verjaardag gaat vieren, of gaat trouwen of wanneer je voor je collega’s het ultieme bedrijfsfeest moet organiseren. Je kunt zelfs voor een themafeest kiezen.

Mensen blij maken met muziek, evenementen perfect voorbereiden en gasten zien genieten. Daar doen wij het voor! l je zelf de prijs. Een DJ boeken in Amsterdam was nog nooit zo gemakkelijk.

Om het tarief zo aantrekkelijk mogelijk te maken houden we rekening met een aantal factoren die van belang zijn: het aantal gasten, de datum, de (grootte van de) locatie, de DJ apparatuur, de duur van het feest, enz. enz.

Op basis van jouw wensen en keuzes stellen we een scherpe offerte op. Een vaste prijs kunnen we dus vooraf niet geven maar als indicatie kun je uitgaan van een bedrag tussen de  395,- en 750,– euro.

Je mag er op rekenen dat wij er voor zullen zorgen dat de prijs binnen je budget past.

Muziek op maat

DJ boeken AmsterdamGeen feest is hetzelfde, dat beseffen we maar al te goed. Daarom werken we ook met een wensenlijst, zoeken we de DJ die past bij de gelegenheid qua uitstraling, muziekkeuze en sfeer.

Lekker terug naar de Disco tijd, Dance Classics, Foute hits of EDM van nu, alles is mogelijk.

Offerte op maat

We doen graag geheel vrijblijvend een scherpe offerte op basis van je wensen. Uiteraard is deze prijs een all-inclusive prijs.

Benieuwd naar de prijs voor een DJ in Amsterdam?
Ontvang vrijblijvend een persoonlijke offerte!

Boek een ervaren DJ

 Ervaren DJ’s voor ieder feest

Boek een DJ Muziekkeuze op maat

 Muziekkeuze op maat

ervaren-dj-boeken

 Geluid & Lichtshow

ervaren-dj-boeken

✓ Wensenformulier & Voorgesprek