Boek je DJ in Bussum

 Complete shows met licht en geluid
 Ervaren DJ’s alle muziekstijlen
 Uitstekend voorbereid, alles geregeld
 Wij komen graag draaien in Bussum

DJ boeken in Bussum?

Wij zijn een Goois bedrijf en onze Gooise DJ’s verzorgen graag een complete show in Bussum inclusief licht en geluid.

Binnenkort een groot feest in Bussum? Gaan jullie binnenkort trouwen in ‘t Gooi? Willen jullie die gelegenheid vieren met een feest om nooit meer te vergeten? Een DJ boeken in Bussum? Zoek dan niet verder en boek je DJ hier!

Bij Boek je DJ staan de wensen van de klant voor het feest in Bussum centraal.  Tijdens het voortraject hebben jullie meerdere keren contact met een van onze event-specialisten én de DJ om jullie wensen voor je bruiloft of feest persoonlijk kenbaar te maken.

DJ Boeken in Bussum ? Ons Goois DJ team staat klaar

Een DJ boeken voor uw feest in Bussum die de gehele avond tot in de puntjes voorbereidt en verzorgt was nog nooit zo gemakkelijk. In slechts 2 stappen komt u in contact met een event-manager en een DJ. Na een kort vrijblijvend voorgesprek komen we er achter of we voor elkaar geschikt zijn.

Wij vinden dat heel belangrijk. Een DJ maakt of breekt het feest en zelfs een allround DJ moet bij het publiek passen. We kijken dus altijd of er een match is om optimaal aan uw wensen te kunnen voldoen. Hoe het er uit ziet als er een match is met de DJ? klik hier.

Vele tevreden mensen gingen u daarom voor, uit Bussum en ‘t Gooi. Kortom, op zoek naar een goede DJ in ‘t Gooi? Ons team van Gooise DJ’s staat voor u klaar en wij selecteren de beste DJ voor uw feest, een DJ die goed bij uw wensen, gasten en muzieksmaak past.

Onbezorgd een DJ boeken voor bijvoorbeeld jullie bruiloft of bedrijfsfeest? Mensen blij maken met muziek is onze passie, dus een geslaagd feest waar iedereen blij van wordt, daar gaan we voor! Boek je DJ dus bij ons.

We selecteren altijd een ervaren DJ uit ons team die goed past bij jullie leeftijd, smaak en gelegenheid. Een DJ die uitgebreid zijn voorbereiding doet en weet hoe hij de dansvloer vol kan krijgen met muziek die jullie leuk vinden.

Wij doen graag geheel vrijblijvend een aanbod. U ontvangt binnen 12 uur een scherpe offerte voor uw feest in Bussum.

De werkwijze van onze DJ’s

Wanneer u een offerte aanvraagt sturen wij deze binnen 12 uur op. Daarna belt een van onze eventmanagers u op om de offerte en uw wensen te bespreken. Na het accepteren ontvangt u een de wensenlijst en vindt er opnieuw een gesprek plaats. Op basis daarvan selecteren wij de DJ uit ons team die het beste bij u past. U komt dan ook rechtstreeks in contact met de DJ en samen werken jullie alle plannen voor de feestavond of bruiloft uit.

Door de jarenlange ervaring en honderden bruiloften en feesten zijn we in staat om u goed bij te staan, hebben we tips en maken we van de voorbereiding al een feest. Wellicht kent u onze DJ’s ook van optredens op grote evenementen zoals Hilversum Alive 2018. 

Maar we draaien ook graag op kleinere feesten en partijen. O ja, op de dag zelf zijn we ruim op tijd aanwezig, gaan we opbouwen en hoeft u aan niets meer te denken en niets meer te doen behalve…dansen en feesten.

Benieuwd naar de prijs voor jouw unieke feest in Bussum ? Ontvang vrijblijvend een persoonlijke offerte!

Altijd Feest! Feestjes bouwen, dat kunnen wij! Een professionele DJ die bij uw publiek en feest past, dat is wat u zoekt. Bij Boek je DJ regelt u eenvoudig een ervaren en geschikte DJ voor uw feest in Bussum . Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

dj-boeken-bussum

Ervaren Allround DJ’s

Je krijgt altijd en ervaren DJ die past bij jullie smaak en wensen.

Geluid en Lichtshow

Alleen het beste is goed genoeg. Een prachtige lichtshow en apparatuur.

Verlichte LED DJ Booth

De DJ staat achter een prachtige DJ booth met LED verlichting,

Eigen Event Manager

Onze Event Manager regelt alles voor je. Handig toch?

Wensenlijst

Voorbereiding is alles! De wensenlijst en voorgesprekken zijn inbegrepen.

Afstemming met Horeca

We stemmen alles af met de locatie waar we gaan draaien. Service!

Non Stop draaien

We draaien de hele avond, zonder pauze. Geen sets dus.

Reserve DJ

Just in case! Er is altijd een reserve DJ beschikbaar. Fijn te weten.

Op- en afbouw en vervoer

Opbouwen, afbouwen, vervoer en BTW. Alles is bij de prijs inbegrepen. Zo doen we dat.