DJ boeken in Loosdrecht?

Wij maken er een feestje van

DJ boeken in Loosdrecht? Dat wordt feest

Bent u op zoek naar een goede allround DJ in Loosdrecht die zorgt dat uw feest geweldig wordt met een mooie lichtshow, heerlijke en passende muziek en goed geluid? Dan bent u bij Boek je DJ  aan het juiste adres. Wij zijn een Goois bedrijf en onze DJ’s draaien dus graag en vaak in Loosdrecht en ‘t Gooi.

Van verjaardagsfeesten tot bruiloften maar ook themafeesten en bedrijfsevenementen; ons team van streng geselecteerde en ervaren DJ’s hebben al op honderden feesten en partijen de sfeer mogen bepalen. Al jaren zorgen wij voor onvergetelijke feesten en mooie shows en krijgen we goede recensies. We draaien bijvoorbeeld graag in Finley, het witte huis.

Al de DJ’s van ons team zijn door gaan door een strenge selectieprocedure gegaan en worden alleen ingezet bij feesten die bij hun stijl passen. Een DJ moet passen bij u en bij uw smaak; dat vinden wij net zo belangrijk als u.

We zijn absolute kenners op het gebied van muziek, maar wat we net zo belangrijk vinden is de omgang met mensen. Onze DJ’s kunnen na een goed voorgesprek de perfecte sfeer neerzetten op het feest.

DJ Video Impressie

Viert u een feest in het Vitus in Blaricum, in Naarden Vesting, in loosdrecht aan het water? Of op een leuke locatie in het Gooi? Neem dan contact met ons op.

DJ offerte

U kunt binnen 2 minuten gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor het feest ontvangt u van ons een wensenlijst en brengen we de muziekwensen  in kaart. Via deze pagina kun je makkelijk en snel deze offerte aanvragen.

Daarna nemen we u al het werk uit handen: RELAX, want de muziek, de lichtshow en de voorbereiding met de locatie, wij regelen het!

Het enige dat wij willen is dat u en de gasten een heerlijke avond hebben op de volle dansvloer.

Onze DJ’s draaien niet alleen in Loosdrecht en ‘t Gooi maar ook veel in Amsterdam, Zeist, Bilthoven, Utrecht, Den Haag, Arnhem en Nijmegen en zijn verder ook in (bijna) heel Nederland beschikbaar.

Ervaren Allround DJ’s

Je krijgt altijd en ervaren DJ die past bij jullie smaak en wensen.

Geluid en Lichtshow

Alleen het beste is goed genoeg. Een prachtige lichtshow en apparatuur.

Verlichte LED DJ Booth

De DJ staat achter een prachtige DJ booth met LED verlichting,

Eigen Event Manager

Onze Event Manager regelt alles voor je. Handig toch?

Wensenlijst

Voorbereiding is alles! De wensenlijst en voorgesprekken zijn inbegrepen.

Afstemming met Horeca

We stemmen alles af met de locatie waar we gaan draaien. Service!

Non Stop draaien

We draaien de hele avond, zonder pauze. Geen sets dus.

Reserve DJ

Just in case! Er is altijd een reserve DJ beschikbaar. Fijn te weten.

Op- en afbouw en vervoer

Opbouwen, afbouwen, vervoer en BTW. Alles is bij de prijs inbegrepen. Zo doen we dat.