DJ boeken in ‘t Gooi?

Wij maken er een feestje van

DJ boeken in ‘t Gooi

Bent u op zoek naar een goede allround DJ in ‘t Gooi die zorgt dat uw feest geweldig wordt met een mooie lichtshow, heerlijke en passende muziek en goed geluid? Dan bent u bij Boek je DJ  aan het juiste adres. Wij zijn een Goois bedrijf en onze DJ’s draaien dus graag en vaak in ‘t Gooi.

Van verjaardagsfeesten tot bruiloften maar ook themafeesten en bedrijfsevenementen; ons team van streng geselecteerde en ervaren DJ’s hebben al op honderden feesten en partijen de sfeer mogen bepalen. Al jaren zorgen wij voor onvergetelijke feesten en mooie shows en krijgen we goede recensies.

Al de DJ’s van ons team zijn door gaan door een strenge selectieprocedure gegaan en worden alleen ingezet bij feesten die bij hun stijl passen. Een DJ moet passen bij u en bij uw smaak; dat vinden wij net zo belangrijk als u.

We zijn absolute kenners op het gebied van muziek, maar wat we net zo belangrijk vinden is de omgang met mensen. Onze DJ’s kunnen na een goed voorgesprek de perfecte sfeer neerzetten.

DJ Video Impressie

Feestje vieren? Waarom niet bij Mauve in Laren? De Gooise DJ draait daar vaak.

Onze techisch vaardige DJ’s mixen strak alle platen aan elkaar. Met uitgebreide muziekkennis en technische vaardigheden krijgen we elke dansvloer aan het bewegen. Van pop tot hip hop, van dance tot rock, we beheersen alle muziekstijlen en zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Laat u meevoeren door onze uitgekiende muziekkeuze en technische perfectie en mooie show. Boek nu onze Gooise DJ en ervaar hoe de dansvloer op zijn beats tot leven komt.

Viert u een feest in het Vitus in Blaricum, op een toplocatie in Naarden Vesting, op een leuke locatie in Bussum of ergens anders in het Gooi? Neem dan contact met ons op. Onze DJ’s draaien op alle top locaties in het Gooi en maken er – als u wilt samen met een saxofonist – een spetterend feest van.

DJ offerte

U kunt binnen 2 minuten gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor het feest ontvangt u van ons een wensenlijst en brengen we de muziekwensen  in kaart. Via deze pagina kun je makkelijk en snel deze offerte aanvragen.

Daarna nemen we u al het werk uit handen: RELAX, want de muziek, de lichtshow en de voorbereiding met de locatie, wij regelen het!

Het enige dat wij willen is dat u en de gasten een heerlijke avond hebben op de volle dansvloer.

Onze DJ’s draaien niet alleen in ‘t Gooi maar ook veel in Amsterdam, Almere, Utrecht, Den Haag, Arnhem en Nijmegen en zijn verder ook in (bijna) heel Nederland beschikbaar.

Boek een ervaren DJ

Ervaren Gooise DJ’s

Boek een DJ Muziekkeuze op maat

 Precies jouw Muziek

DJ Boek huur apparatuur

 Geluid & Lichtshow

ervaren-dj-boeken

✓ Wensenformulier