Je wordt 40 

We gaan lekker terug naar de 80’s en 90’s 

Een Geweldig 40e Verjaardagsfeest, met ervaren DJ, lichtshow en geluid al vanaf € 395,-

De verjaardag DJ die bij je past

Je wordt 40 dus je wilt op je verjaardagsfeest een DJ die qua muziek bij jou en je gasten past en zorgt voor een volle dansvloer. Fijne muziek uit de 80’s en 90’s, lekkere Dance Classics en natuurlijk verzoekjes. Onze DJ staat voor een gezellige sfeer en een volle dansvloer. Dat is hoe jij je 40e verjaardag voor je ziet en daar zorgen wij graag voor.

Een complete show

Wij bieden meer dan alleen een DJ. Een mooie DJ booth, een prachtige lichtshow en uitstekende apparatuur zijn niet het enige. Je wilt een DJ huren die je 40e verjaardagsfeest heel goed voorbereidt en op je feest de sfeer goed aanvoelt. Onze DJ zorgt dat al jouw gasten, jong en oud, een leuke avond hebben. Daarom zorgen wij dat vooraf alles goed geregeld is en er duidelijk wordt gepland en gecommuniceerd.

Een uitgebreide voorbereiding

We doen een uitgebreide intake, brengen alle wensen in kaart en zorgen in de weken voor het feest dat alles tot in de puntjes geregeld is. Communicatie is zeer belangrijk. Als ervaren DJ’s weten we dat. Wij draaien wekelijks op vele verjaardagen in het hele land en beloven dat we jouw 40e verjaardagsfeest perfect voorbereiden en tot een groot succes maken.

Onze werkwijze

Wanneer je een offerte aanvraagt, nemen we vrijblijvend contact op. We doen dat om te kijken welke DJ het best bij jou en je gasten past. We selecteren dan zorgvuldig een DJ uit ons vaste team en doen dan de offerte. De prijs is gebaseerd op een aantal zaken, zoals de locatie, de grootte van de zaal, het aantal gasten, de duur en eventuele extra’s zoals een saxofonist.

Wanneer je de offerte ontvangen hebt, kun je deze via ons systeem accepteren en lrjg je de wensenlijst. We hebben dan opnieuw contact om alle wensen en details door te spreken. We moeten aanvoelen wat je wilt, welk sfeertje we neer moeten zetten. Daarom is persoonlijk contact belangrijk.

Aan de hand van de wensenlijst en de gesprekken bereiden we de avond voor, hebben we contact met de locatie en regelen we alle andere details.

 

We ontzorgen je volledig. Het enige wat je nog hoeft te doen is los te gaan op de dansvloer!

Onze ervaren 40+ DJ heeft alle dansbare platen uit de Top 40 en Clubcharts uit de 80’s en 90’s bij zich.

Reken maar op veel herkenning en gejuich op de dansvloer

Boek een ervaren DJ

 Ervaren Allround DJ’s

Boek een DJ Muziekkeuze op maat

 Precies jouw Muziek

DJ Boek huur apparatuur

 Geluid & Lichtshow

ervaren-dj-boeken

✓ Wensenformulier