Je wordt 50!

Onze ervaren DJ precies kent de muziek die jij leuk vindt. Feest!!! 

Een Glansrijk 50e Verjaardagsfeest, met ervaren DJ, lichtshow en geluid al vanaf € 395,-

 

Je wordt 50 dus je wilt op je verjaardagsfeest een ervaren DJ die bij jou en je gasten past en zorgt voor een volle dansvloer. Fijne muziek die bij alle gasten past, klanken uit de 70’s, 80’s en 90’s. Een topavond vol Dance Classics, lekker bijkletsen maar ook een volle dansvloer. Dat is hoe jij je verjaardag voor je ziet en daar zorgen wij graag voor.

Wij bieden meer dan alleen een ervaren DJ. Een mooie DJ booth, een prachtige lichtshow en uitstekende apparatuur zijn niet het enige. Je wilt een DJ huren die je 50e verjaardagsfeest heel goed voorbereidt en op je feest de sfeer goed aanvoelt. Onze DJ zorgt dat al jouw gasten, jong en oud, een leuke avond hebben. Daarom zorgen wij dat vooraf alles goed geregeld is en er duidelijk wordt gepland en gecommuniceerd.

We doen een uitgebreide intake, brengen alle wensen in kaart en zorgen in de weken voor het feest dat alles tot in de puntjes geregeld is. Communicatie is zeer belangrijk. Als ervaren DJ’s weten we dat. Wij draaien wekelijks op vele verjaardagen in het hele land en beloven dat we jouw 50e verjaardagsfeest perfect voorbereiden en tot een onvergetelijk feest maken.

Boek een ervaren DJ

 Ervaren Allround DJ’s

Boek een DJ Muziekkeuze op maat

 Precies jouw Muziek

DJ Boek huur apparatuur

 Geluid & Lichtshow

ervaren-dj-boeken

✓ Wensenformulier