Klantervaringen

uitstekend beoordeeld   4,7 uit 5 

Klantervaringen, referenties en beoordelingen

Wanneer je een DJ boekt wil je natuurlijk graag weten wat voor ervaring hij of zij heeft en hoe anderen de DJ hebben beoordeeld. Niet alleen kun je op onze website lezen welke beoordelingen onze klanten aan onze DJ’s hebben gegeven, je kunt ook contact met ze opnemen.

Wij hebben klanten die zo tevreden zijn dat ze hun positieve ervaringen met Boek Je DJ graag met je delen. Wanneer je een offerte aanvraagt, kun je altijd om een referentie vragen.

Dat is prettig voor ons maar ook voor jou. Zo weet je zeker dat je een DJ kiest die bij je smaak past en je publiek goed aanvoelt.

4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 91 reviews)
Uitstekend74%
Heel goed24%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Fantastische dj

Rated 5 out of 5
13 juni 2022

Dank je wel Barry voor de fantastische avond en muziek en je goede zorg wij hebben genoten

Nicolette

Antwoord van Boek je DJ

Heel erg graag gedaan! Een prachtig feest met een Ierse shamrock!

Goede dj

Rated 4 out of 5
6 juni 2022

Goede dj, leuke sfeer en goede apparatuur.

Teun Reiniger

Antwoord van Boek je DJ

Dank u wel! DJ Silver heeft het graag gedaan!

Goede DJ met gevoel voor zijn publiek!

Rated 5 out of 5
16 mei 2022

50e verjaardagsfeest met DJ Barry en wildcard Sax Gijs van Oosterhout. Wat een topavond! Muziek en sfeer goed, met de juiste nummers op het juiste moment. Voor mijn volgende feest: geen twijfel: DJ Barry!

Armijn Spreitzer

Antwoord van Boek je DJ

Beste Armijn, het genoegen was wederzijds. Altijd leuk zo’n DJ met Sax show met heerlijk publiek. Tot de volgende! Groet Gijs en Barry

De DJ van t’Gooi !

Rated 5 out of 5
8 mei 2022

Barry is een DJ die met je meedenkt wat je vraagt.

Helemaal in sfeer met wat je wilt, voor een top avond. Zeker aan te bevelen

Jaap

Antwoord van Boek je DJ

Dank je wel Jaap! Het was een genoegen …

"Topavond gehad"

Rated 4 out of 5
25 april 2022

Gewoon een topavond gehad!

Bruiloft Villa Vennendal, Nunspeet

Arjen

Antwoord van Boek je DJ

Heel graag gedaan!

Klantbeoordelingen

boek-je-dj-xmas
klantervaringen-boekjedj
klantervaringen-boek-je-dj

Al vaak ingehuurd!

Door Jan Poppema op 14 mei 2019
5 sterren
★★★★★

lees meer

12,5 Jubileum M & E

Door M. feest op 12 januari 2019
5 sterren
★★★★★

lees meer

Feest Marc en Jolanda

Door Marc op 29 maart 2019
5 sterren
★★★★★

lees meer

Verjaardag dhr. Reesink

Door dhr. reesink op 18 maart 2018
5 sterren
★★★★★

Huwelijk Nicolien en Marthijn

Door Nicolien op 5 mei 2019
5 sterren
★★★★★

lees meer

Huwelijk Bob S.

Door Bob S. op 13 juli 2018
5 sterren
★★★★★

lees meer

Verjaardag Marc Neijsen

Door Marc. op 1 juli 2018
5 sterren
★★★★★

lees meer

Bruiloft van Phyllis en Michel

Door Michel op 27 juli 2018

beoordeling 5 sterren
★★★★★

lees meer

Wendy 50 jaar

Door Wendy

5 sterren
★★★★★

lees meer

Verjaardagsfeest Ton Groen

Door Ton Groen op 18 juni 2018

5 sterren
★★★★★

lees meer

Huwelijk Jacintha Groot

Door Jacintha feest op 21 juli 2018
5 sterren
★★★★★

lees meer

Huwelijk Aranda en Nelson

Door Nelson op 8 augustus
5 sterren
★★★★★

Bedrijfsfeest Nathalie Legger

Door Nathalie op 3 januari 2018

5 sterren
★★★★★