Onze Bruiloft DJ maakt van jullie bruiloft
een onvergetelijk feest

Een onvergetelijk bruiloftsfeest, met ervaren DJ, stijlvolle bruiloftslichtshow en geluid al vanaf € 495,-

Een Bruiloft DJ huren

Jullie trouwdag is misschien wel de belangrijkste dag van je leven. Waarschijnlijk heb je lang moeten wachten op deze dag en op het feest. Jullie trouwdag moet dan ook uniek zijn. Daarom willen jullie de beste bruiloft DJ huren voor de avond van jullie leven. Een goede bruiloft DJ maakt namelijk het verschil en zal er het feest van jullie dromen van maken. Maar hoe selecteer je nu de juiste Bruiloft DJ?

Onze ervaren DJ’s draaien op wel honderd bruiloften per jaar en hebben vele goede recensies. De reden daarvoor is dat we al vele bruiloften hebben mogen opluisteren, dat we alles tot in de puntjes voorbereiden en omdat we enthousiast zijn en het publiek goed aanvoelen. O ja, we mixen de muziek heel professioneel aan elkaar.

Bij ons boek je een bruiloft DeeJay die al jullie vrienden en familie op de dansvloer krijgt en de hele avond vermaakt met de allerlekkerste dansmuziek. Muziek voor alle leeftijden en voor ieders smaak. Je wilt een Deejay die het publiek goed aanvoelt maar je wilt ook dat het feest perfect verzorgd is.

Een uitgebreide wensenlijst, voorgesprekken, kortom een degelijke voorbereiding is standaard bij Boek je DJ.  Tijdens de intake gesprekken kunnen jullie je wensen kenbaar maken en uiteraard doen we ook altijd achteraf een evaluatie. Dus bij ons boek je een bruiloft DJ waarop jullie kunnen bouwen. Maar hoe vind je nu de beste DJ specifiek voor jullie trouwfeest?

Op basis van de initiële gesprekken die we voeren met het bruidspaar en de ceremoniemeester bijvoorbeeld selecteren we in ons vaste team een DJ voor jullie bruiloft die qua stijl en inhoud perfect matched bij jullie en alles tot in de puntjes verzorgt. Is er geen passende DJ meer beschikbaar? Dan zeggen we dat ook. Wij vinden het net zo belangrijk als jullie dat de Deejay bij jullie en je gasten past namelijk.

Wij verzorgen een complete bruiloft DJ show, dus geluid maar ook een mooie lichtshow. Al onze bruiloftsfeesten worden nog mooier door de speciale computergestuurde lichtshow die geheel in stijl is van bruiloften.
Vragen? Wij helpen jullie graag bij het maken van de juiste keuze, dus neem gerust contact met ons op.

bruiloft DJ

Tijdens de voorgesprekken was de klik met de DJ er meteen, dat was heel fijn.

Ingrid en Mark, bruidspaar

bruiloft-dj

Alles werd voor ons geregeld, echt ALLES. Zelfs de fotobooth en de verlichte dansvloer. We werden geheel ontzorgd.

Nathalie, bruid

Een bruiloft vieren? Zo doen onze DJ’s het!

 Het wordt de dag van je leven, dus jullie wensen staan centraal. Een goed voorgesprek en een wensenlijst horen daar natuurlijk bij

Ervaren Allround DJ’s

Je krijgt altijd en ervaren DJ die past bij jullie smaak en wensen.

Geluid en Lichtshow

Alleen het beste is goed genoeg. Een prachtige lichtshow en apparatuur.

Verlichte LED DJ Booth

De DJ staat achter een prachtige DJ booth met LED verlichting,

Eigen Event Manager

Onze Event Manager regelt alles voor je. Handig toch?

Wensenlijst

Voorbereiding is alles! De wensenlijst en voorgesprekken zijn inbegrepen.

Afstemming met Horeca

We stemmen alles af met de locatie waar we gaan draaien. Service!

Non Stop draaien

We draaien de hele avond, zonder pauze. Geen sets dus.

Reserve DJ

Just in case! Er is altijd een reserve DJ beschikbaar. Fijn te weten.

Op- en afbouw en vervoer

Opbouwen, afbouwen, vervoer en BTW. Alles is bij de prijs inbegrepen. Zo doen we dat.