Jullie Bruiloft DJ. Tips voor een fantastisch feest!

Bruiloft DJ inhuren? De perfecte DJ voor jouw bruiloft ? Wij verzorgen voor elke stijl, locatie en budget een trouwfeest op maat. Ook met saxofonist en Photobooth.

Tips voor een fantastisch bruiloftsfeest!

Jullie bruiloft moet perfect zijn, met deze tips & tricks lukt dat

Het vinden van de perfecte DJ voor jullie bruiloft kan lastig lijken. Hoe zorg je ervoor dat de DJ naadloos aansluit op jullie wensen?  Uiteraard willen jullie een onvergetelijk trouwfeest neerzetten met een DJ die past bij jullie stijl en smaak.

Jullie sfeer, jullie DJ

Wanneer je je trouwdag plant, wil je alles tot in de puntjes geregeld hebben. Van de locatie tot de catering, en van de bloemstukken tot de muziek. Een professionele bruiloft DJ is onmisbaar om de muziek op een perfecte manier af te stemmen op de sfeer van de dag. De sfeer die jullie willen.

Bij BoekjeDJ hebben we al meer dan 10 jaar ervaring met het verzorgen van de muziek op bruiloften. We weten als geen ander dat er veel komt kijken bij het draaien op een bruiloft. Een bruiloft is immers niet zomaar een feestje, maar een belangrijke mijlpaal in het leven van het bruidspaar. De muziek moet daarom perfect aansluiten op de emoties en sfeer van de dag.

meer dan 10 jaar ervaring met het verzorgen van de muziek op bruiloften

Een professionele DJ is dan ook van onschatbare waarde op een trouwerij. Het draaien van de juiste muziek op het juiste moment is niet alleen belangrijk voor de sfeer, maar ook voor de logistiek van de dag. Onze ervaren DJ's zorgen er bijvoorbeeld ook voor dat het programma soepel verloopt en dat alle belangrijke momenten op de juiste manier worden aangekondigd en dat er een opbouw in de avond zit. Onze DJ's werken nauw samen met de ceremoniemeester(s).

Goede apparatuur voor licht en geluid

Bovendien beschikken we over de beste geluid- en lichtapparatuur, een mooie DJ booth en zullen we het geluid perfect afstemmen op de akoestiek van de locatie. Het is immers belangrijk dat de muziek niet alleen goed klinkt, maar ook niet te hard of te zacht is. Wij zorgen voor de perfecte geluidskwaliteit.

Dus ben je op zoek naar een geschikte, enthousiaste maar ook betaalbare bruiloft DJ? Gaan jullie op een mooie plek en moet het feest onvergetelijk worden? Dan komen de DJ's van Boek je DJ er graag een feest van maken. Waar dan ook in Nederland. Dus praat eens vrijblijvend met ons.

Een unieke bruiloft

Jullie dag wordt uniek. Jullie bruiloft is een zeer bijzonder moment in het leven en daar hoort natuurlijk ook een onvergetelijk feest bij. Gaan we voor zorgen! Samen. Wij zorgen voor een DJ waar jullie een klik mee hebben. Dat is de start van een leuk traject met een geweldig feest als hoogtepunt.

Hoe maak je van je bruiloft een succes met de DJ?

Onze gespecialiseerde bruiloft DJ’s weten precies hoe ze het publiek moeten vermaken en zorgen voor de perfecte sfeer. Zelfs samen met een saxofonist als je wilt. Onze DJ’s maken een spetterend dansfeest van jullie bruiloft, inclusief een geweldige lichtshow, een mooie verlichte DJ booth en de juiste DJ apparatuur. Hoe we dat doen? Door de door jullie gewenste muziek strak aan elkaar te draaien en muziek te draaien voor alle leeftijden. Met meer dan 100 evenementen per jaar zijn we erg ervaren. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden over onze diensten. En we zijn betaalbaar! Kijk maar naar de recensies.

Boek je DJ maakt er een perfect bruiloftsfeest van

Hoe kies je een mooi liedje als openingsdans?

De openingsdans op je bruiloft is een moment om nooit te vergeten. Het is het begin van een magische avond vol liefde, dans en plezier. Een cruciaal element voor dit speciale moment is natuurlijk het kiezen van het perfecte liedje.

We hebben een lijst voor je gemaakt met de mooiste en meest geschikte liedjes voor jullie openingsdans.

De 25 Mooiste Liedjes voor de Openingsdans op Je Bruiloft
Ontdek de meest betoverende liedjes voor de openingsdans op je bruiloft. Als ervaren DJs geven we je een lijst met de mooiste en meest romantische nummers om je avond onvergetelijk te maken.

Waar moet je op letten in de voorbereiding?

Wij zorgen ervoor dat elke bruiloft heel precies wordt voorbereid en op een professionele manier wordt verzorgd. We doorlopen samen een zorgvuldig afgestemd proces dat bestaat uit voorgesprekken, een wensenlijst en we overleggen met alle betrokkenen zoals de horeca, ceremoniemeester, catering etc. We zijn echt graag betrokken bij de planning en organisatie van de dag. Wij zijn geen artiesten die vlak voor tijd even binnen komen wandelen en "hun ding" doen. Op ons kun je bouwen, we ontzorgen. We houden rekening met alle wensen van het bruidspaar. Bovendien beschikken onze DJ’s over een uitgebreide muziekcollectie, waardoor er altijd een passende muziekkeuze te vinden is voor elk publiek. We kunnen zelfs een geweldige saxofonist toevoegen aan de show, bijvoorbeeld een uit de band van Candy Dulfer.

Wij zijn graag de bruiloft DJ op jullie speciale dag. Vrag vrijblijvend een offerte aan, dan overleggen we graag de mogelijkheden

Een unieke feestavond

Laat onze DJs en muzikanten van Boek je DJ zorgen voor een unieke feestavond. Wij geven ieder feest alles. Onze passie voor muziek en tevreden klanten zorgen ervoor dat we hele fijne reacties krijgen van onze klanten. Onze ervaren DJ's beschikken over jarenlange ervaring en weten precies hoe ze het publiek moeten vermaken en de sfeer perfect moeten maken.

Onze DJ's zorgen voor een knalfeest op uw bruiloft, inclusief een indrukwekkende lichtshow, een prachtige DJ booth en professionele DJ-apparatuur. Door de gewenste muziek strak aan elkaar te mixen en muziek te draaien voor alle leeftijden, zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Door de vele evenementen ieder jaar zijn we zeer ervaren professionals en onze klanten zijn daarom altijd zeer tevreden over onze diensten.

DJ met saxofonist boeken

Wil je een unieke bruiloft? Kies dan voor de combinatie van de Gooise DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 12 DJ’s en topsaxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. De saxofonist speelt mee met de DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in.

💡
DJ & Sax & Fotobooth voor een geweldige prijs
Een unieke aanbieding. Een complete DJ show, een topsaxofonist en een Fotobooth. Nu voor slechts 999,- op weekdagen en 1199,- in de weekends. Vraag een offerte aan.

Fotobooth met korting

We bieden ook een fotobooth aan met hoge korting. Onze Photobooths beschikken over de nieuwste software waarmee jouw evenement één groot feest wordt. Wij installeren de fotobooth en printer zodat je nergens omkijken naar hebt. En…. we printen echte ansichtkaarten uit. Niet van die kleine stripjes, maar prachtige foto’s op een voor jullie ontworpen template.

Een bruiloft DJ kan ook een fotobooth meenemen
Onze bruiloft DJ kan ook een fotobooth meenemen

Vrijblijvend voorgesprek

Bruiloft DJ boeken?  Wij doen graag een vrijblijvend voorgesprek met jullie.

Veelgestelde vragen over onze Bruiloft DJs

Wat maakt een professionele bruiloft DJ zo belangrijk voor onze trouwdag?

Een professionele bruiloft DJ zorgt ervoor dat de muziek perfect aansluit op de emoties en sfeer van de dag. Jouw DJ weet wat je wilt en kan de sfeer bepalen op een feest naar jullie wensen.

Hoe zorgen jullie DJ's ervoor dat de muziek aansluit bij onze wensen en het publiek?

Onze gespecialiseerde bruiloft DJ's werken nauw samen met het bruidspaar om hun wensen en muziekvoorkeuren te bespreken. Ze beschikken over een uitgebreide muziekcollectie, zodat er altijd een passende muziekkeuze te vinden is voor elk publiek.

Wat is de toegevoegde waarde van een saxofonist tijdens ons bruiloftsfeest?

Een saxofonist zorgt voor extra beleving en sfeer tijdens jullie feest. De saxofonist speelt mee met de DJ en improviseert op de muziek, waardoor er een unieke en energieke sfeer ontstaat die jullie gasten zullen waarderen.

Hoe verloopt het vrijblijvende voorgesprek met de bruiloft DJ?

Tijdens het vrijblijvende voorgesprek bespreken we jullie wensen, muziekvoorkeuren en de logistiek van de dag. Dit gesprek helpt ons om een beter beeld te krijgen van jullie verwachtingen en stelt ons in staat om de perfecte muzikale invulling voor jullie bruiloft te creëren.

Wat houdt de fotobooth met korting in en hoe draagt dit bij aan ons feest?

Onze fotobooths zijn uitgerust met de nieuwste software en bieden een leuke en interactieve ervaring voor jullie gasten. Met de korting krijgen jullie een professionele fotobooth met printer, die prachtige ansichtkaarten afdrukt op een speciaal voor jullie ontworpen template. Dit zorgt voor een blijvende herinnering aan jullie onvergetelijke feest.

Maak gratis kennis 

Kijk of je Bruiloft DJ bij je past

Vertel me meer
Bruiloft DJ huren | Gooise DJ | Gegarandeerd een succes
Bruiloft DJ boeken voor jouw unieke feest? Wij verzorgen voor elke stijl, locatie en budget een trouwfeest op maat en maken het verschil