Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

Onze DJ's zorgen voor een knalfeest op uw bruiloft, inclusief een indrukwekkende lichtshow, een prachtige DJ booth en professionele DJ-apparatuur.

De bruiloft DJ voor jullie speciale dag

Op zoek naar een bruiloft DJ voor uw bijzondere dag waar dan ook in Nederland? Laat dan de DJs en muzikanten van Boek je DJ zorgen voor een unieke feestavond. Onze ervaren DJ's beschikken over jarenlange ervaring en weten precies hoe ze het publiek moeten vermaken en de sfeer perfect moeten maken.

Onze DJ's zorgen voor een knalfeest op uw bruiloft, inclusief een indrukwekkende lichtshow, een prachtige DJ booth en professionele DJ-apparatuur. Door de gewenste muziek strak aan elkaar te mixen en muziek te draaien voor alle leeftijden, zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Met meer dan 100 evenementen per jaar zijn we zeer ervaren en onze klanten zijn altijd zeer tevreden over onze diensten.

Geen zorgen, we bereiden alles voor

Hoe we dat doen, dat geweldige feest? Door de door jullie gewenste muziek strak aan elkaar te mixen en muziek te draaien voor alle leeftijden. Met meer dan 100 evenementen per jaar zijn we erg ervaren. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden over onze diensten. Kijk maar naar de recensies.

In één woord FANTASTISCH!

Op 8 oktober 2022 zijn wij getrouwd. Tijdens het toost moment hadden we heerlijke achtergrondmuziek incl. saxofonist (kleine tip: wandel door het publiek met de sax, als dat kan uiteraard). Bij het feest ‘s avonds ging het dak eraf vanaf de eerste minuut tot de laatste! Geweldig!!!! Boven alle verwachting!!!!

Gerrit en Esther
8 oktober 2022

💡
Met heel veel plezier hebben de DJ en saxofonist voor jullie opgetreden. Dank jullie wel en tot een volgende keer!

Wij zorgen ervoor dat elke bruiloft heel precies wordt voorbereid en op een professionele manier wordt verzorgd. We houden rekening met alle wensen van de klant. Bovendien beschikken onze DJ’s over een uitgebreide muziekcollectie, waardoor er altijd een passende muziekkeuze te vinden is voor elk publiek.


Een prachtige DJ show

Wij verzorgen een prachtige show met goed geluid, een mooie lichtshow en een verlichte DJ Booth. We zorgen dat alles er goed uitziet en prima klinkt.

Professioneel maar ook heel gezellig

Bij ons staat professionaliteit voorop en houden we altijd rekening met de wensen van de klant. Onze DJ's beschikken over een uitgebreide muziekcollectie en kunnen op elk moment een passende muziekkeuze aanbieden. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om een geweldige saxofonist toe te voegen aan de show, zoals bijvoorbeeld uit de band van Candy Dulfer.

DJ met saxofonist boeken

Wil je een unieke bruiloft? Kies dan voor de combinatie van de Gooise DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 5 DJ’s en 4 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. De saxofonist speelt mee met de DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in. Bij Boek je DJ werken we met verschillende topsaxofonisten. Zo is er bijvoorbeeld Gijs, bekend van DJ Bakermat. Gijs is een zeer getalenteerde saxofonist die de hele wereld over reist, maar Gijs is ook te boeken via Boek je DJ (* indien beschikbaar).

Bruiloft DJ boeken?

Wilt u onze bruiloft DJ boeken? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend voorgesprek. En als extra bonus, bij het boeken van onze DJ, krijgt u een hoge korting op de Gooise Fotobooth. Geniet de hele avond van foto's en filmpjes op een prachtige fotozuil, compleet met professionele printer, voor slechts 299,95 voor de hele avond.

Hoe kies je de juiste DJ voor jullie bruiloft?

In de afgelopen jaren zijn er veel DJs bijgekomen, maar niet iedereen die een plaatje kan draaien is een goede DJ. Ervaring is de sleutel tot een geslaagde avond en een DJ met de juiste uitstraling en enthousiasme is echt essentieel. Een volle dansvloer is tenslotte wat je als bruidspaar wilt, nietwaar?

Een ervaren DJ maakt een klik met de gasten op een bruiloft en voelt feilloos aan wat ze willen horen. De juiste plaat op het juiste moment. Vaak gaat ervaring hand in hand met prijs, maar probeer niet alleen op prijs te letten bij het kiezen van een DJ voor jullie bruiloft. Betrouwbaarheid, ervaring en een reserve DJ (back-up is altijd nodig!!!) zijn belangrijke aspecten om rekening mee te houden.

Overleg!

Kies het genre dat bij jullie past. Misschien bezoeken jullie Latin Village elk jaar en is dat een hoogtepunt in jullie agenda. Maar houden jullie gasten ook van deze muziek? Een DJ van Boek je DJ kan jullie muzieksmaak gemakkelijk vertalen naar een spetterend feest! Lekkere foute 90's hits doen het trouwens ook altijd goed op een bruiloft. Denk dus goed na over wat jullie willen op jullie bruiloft, bespreek dit in een persoonlijk kennismakingsgesprek en je krijgt van ons 100% dansgarantie!

Maak kennis

Spreek altijd met je DJ vooraf. Weet je wat? Doe een vrijblijvend gesprek met ons. Binnen 10 minuten weet je waar je aan toe bent!

Veelgestelde vragen over de Bruiloft DJ

Als je een DJ boekt is het belangrijk dat hij bij je past en de sfeer van het feest. Daarom geven we graag wat tips om de beste DJ voor je feest te boeken.

Hoe boek ik de beste DJ voor mijn feest?
Belangrijk: je maakt natuurlijk vooraf kennis met de DJ en je praat. Altijd doen. Kijk naar ervaring, prijs en muziekstijl. Overleg over verzoeknummers. Voel of er een klik is! Het goede gevoel moet er zijn.

Wat kost een DJ voor mijn feest?
Onze prijzen zijn fair. We zijn professionals en de prijs hangt vooral af van de apparatuur. Een grote zaal met veel gasten vereist meer apparatuur. We werken met de beste apparatuur zoals bijv. van Pioneer. Iedere offerte die we doen is op maat, we proberen altijd in je budget te passen.

Maak gratis kennis 

Kijk of je Bruiloft DJ bij je past

Vertel me meer

Gooise Fotobooth | De leukste fotobooth van ’t Gooi
Wilt u een fotobooth huren dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. Een prachtig verlichte luxe fotobooth met printer.
de Gooise fotobooth

Ook voor een same-sex bruiloft ben je bij ons aan het goede adres voor een te gek feest!

Gespecialiseerde Same Sex Wedding DJ
Als bruidspaar van hetzelfde geslacht heb je gelukkig dezelfde rechten als in een heterohuwelijk. Trouwen dus en met ons als DJ!
Same sex wedding DJ