Onze Bruiloft DJ maakt het uniek

Boek je Bruiloft DJ

Boek je DJ maakt van je bruiloft een belevenis

Een bruiloft is een van de belangrijkste momenten in het leven van een stel. Het is een dag vol liefde, geluk en onvergetelijke herinneringen. Muziek speelt een cruciale rol bij het creëren van de juiste sfeer en het maken van blijvende indrukken. Bij Boek je DJ begrijpen we dit als geen ander. Wij zijn een selecte groep getalenteerde DJ's die klaar staan om van jouw bruiloft een onvergetelijke belevenis te maken.  

Een onvergetelijke openingsdans

De openingsdans is een belangrijk onderdeel van de bruiloft. Het is het moment waarop het bruidspaar de dansvloer opent en hun liefde viert. Bij Boek je DJ helpen we je graag met het kiezen van het perfecte liedje voor de openingsdans. Onze ervaren DJ's zorgen ervoor dat de muziek naadloos aansluit op jullie wensen.

De ideale DJ voor jullie bruiloft

Bij Boek je DJ vinden we het belangrijk dat jullie de ideale DJ vinden N jullie bruiloft. We bieden verschillende opties aan, zoals een exclusieve bruiloft DJ of een DJ met een saxofonist voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Onze DJ's zijn allround en kunnen verschillende muziekstijlen draaien, van classic house tot jaren 80 muziek.

"De DJ was geweldig! Hij voelde precies aan welke muziek het beste paste bij onze gasten en het feest was een groot succes. We hebben de hele avond gedanst!" - Lees de reviews

Extra entertainment: saxofonisten en meer

Bij Boek je DJ bieden we niet alleen getalenteerde DJ's, maar ook geweldige saxofonisten en andere muzikanten om jullie bruiloft nog specialer te maken. Een DJ met een saxofonist zorgt voor een unieke sfeer en brengt de muziek tot leven.

Bruiloftsfeesten op maat

Bij Boek je DJ begrijpen we dat elke bruiloft uniek is en dat jullie specifieke wensen en voorkeuren hebben. Onze DJ's werken nauw samen met het bruidspaar om een op maat gemaakt feest te creëren dat perfect aansluit bij jullie stijl en persoonlijkheid. Dit betekent dat we rekening houden met de muziekvoorkeuren van jullie en jullie gasten, en zorgen voor een naadloze overgang tussen de verschillende onderdelen van de bruiloft.

Bruiloftsfeesten op maat
Bruiloftsfeesten op maat

Een zorgeloze voorbereiding

Een bruiloft plannen kan stressvol zijn, maar bij Boek je DJ nemen we graag een deel van die stress weg. Onze ervaren weddingplanners kunnen jullie begeleiden bij het plannen van de muziek en entertainment voor jullie grote dag. Daarnaast bieden we een online muziekdatabase aan, waarmee jullie gemakkelijk jullie favoriete nummers kunnen selecteren en een 'niet-spelen' lijst kunnen opstellen.

Aandacht voor detail

We besteden veel aandacht aan de details, zoals het creëren van een mooie DJ booth die past bij de uitstraling van jullie bruiloft. Ook kunnen we zorgen voor sfeervolle verlichting die de juiste stemming creëert op de dansvloer.

💡
"De verlichting en DJ booth zagen er fantastisch uit en pasten perfect bij onze bruiloft. We kregen veel complimenten van onze gasten." Esmee en Mark

De bruiloft DJ voor jullie speciale dag

Op zoek naar een bruiloft DJ voor uw bijzondere dag waar dan ook in Nederland? Laat dan de DJs en muzikanten van Boek je DJ zorgen voor een unieke feestavond. Onze ervaren DJ's beschikken over jarenlange ervaring en weten precies hoe ze het publiek moeten vermaken en de sfeer perfect moeten maken.

Onze DJ's zorgen voor een knalfeest op uw bruiloft, inclusief een indrukwekkende lichtshow, een prachtige DJ booth en professionele DJ-apparatuur. Door de gewenste muziek strak aan elkaar te mixen en muziek te draaien voor alle leeftijden, zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Met meer dan 100 evenementen per jaar zijn we zeer ervaren en onze klanten zijn altijd zeer tevreden over onze diensten.

Geen zorgen, we bereiden alles voor

Hoe we dat doen, dat geweldige feest? Door de door jullie gewenste muziek strak aan elkaar te mixen en muziek te draaien voor alle leeftijden. Met meer dan 100 evenementen per jaar zijn we erg ervaren. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden over onze diensten. Kijk maar naar de recensies.

In één woord FANTASTISCH!

Op 8 oktober 2022 zijn wij getrouwd. Tijdens het toost moment hadden we heerlijke achtergrondmuziek incl. saxofonist (kleine tip: wandel door het publiek met de sax, als dat kan uiteraard). Bij het feest ‘s avonds ging het dak eraf vanaf de eerste minuut tot de laatste! Geweldig!!!! Boven alle verwachting!!!!

Gerrit en Esther
8 oktober 2022

💡
Met heel veel plezier hebben de DJ en saxofonist voor jullie opgetreden. Dank jullie wel en tot een volgende keer!

Wij zorgen ervoor dat elke bruiloft heel precies wordt voorbereid en op een professionele manier wordt verzorgd. We houden rekening met alle wensen van de klant. Bovendien beschikken onze DJ’s over een uitgebreide muziekcollectie, waardoor er altijd een passende muziekkeuze te vinden is voor elk publiek.


Een prachtige DJ show

Wij verzorgen een prachtige show met goed geluid, een mooie lichtshow en een verlichte DJ Booth. We zorgen dat alles er goed uitziet en prima klinkt.

Professioneel maar ook heel gezellig

Bij ons staat professionaliteit voorop en houden we altijd rekening met de wensen van de klant. Onze DJ's beschikken over een uitgebreide muziekcollectie en kunnen op elk moment een passende muziekkeuze aanbieden. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om een geweldige saxofonist toe te voegen aan de show, zoals bijvoorbeeld uit de band van Candy Dulfer.

DJ met saxofonist boeken

Wil je een unieke bruiloft? Kies dan voor de combinatie van de Gooise DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 5 DJ’s en 4 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. De saxofonist speelt mee met de DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in. Bij Boek je DJ werken we met verschillende topsaxofonisten. Zo is er bijvoorbeeld Gijs, bekend van DJ Bakermat. Gijs is een zeer getalenteerde saxofonist die de hele wereld over reist, maar Gijs is ook te boeken via Boek je DJ (* indien beschikbaar).

Bruiloft DJ boeken?

Wilt u onze bruiloft DJ boeken? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend voorgesprek. En als extra bonus, bij het boeken van onze DJ, krijgt u een hoge korting op de Gooise Fotobooth. Geniet de hele avond van foto's en filmpjes op een prachtige fotozuil, compleet met professionele printer, voor slechts 299,95 voor de hele avond.

Hoe kies je de juiste DJ voor jullie bruiloft?

In de afgelopen jaren zijn er veel DJs bijgekomen, maar niet iedereen die een plaatje kan draaien is een goede DJ. Ervaring is de sleutel tot een geslaagde avond en een DJ met de juiste uitstraling en enthousiasme is echt essentieel. Een volle dansvloer is tenslotte wat je als bruidspaar wilt, nietwaar?

Een ervaren DJ maakt een klik met de gasten op een bruiloft en voelt feilloos aan wat ze willen horen. De juiste plaat op het juiste moment. Vaak gaat ervaring hand in hand met prijs, maar probeer niet alleen op prijs te letten bij het kiezen van een DJ voor jullie bruiloft. Betrouwbaarheid, ervaring en een reserve DJ (back-up is altijd nodig!!!) zijn belangrijke aspecten om rekening mee te houden.

Overleg!

Kies het genre dat bij jullie past. Misschien bezoeken jullie Latin Village elk jaar en is dat een hoogtepunt in jullie agenda. Maar houden jullie gasten ook van deze muziek? Een DJ van Boek je DJ kan jullie muzieksmaak gemakkelijk vertalen naar een spetterend feest! Lekkere foute 90's hits doen het trouwens ook altijd goed op een bruiloft. Denk dus goed na over wat jullie willen op jullie bruiloft, bespreek dit in een persoonlijk kennismakingsgesprek en je krijgt van ons 100% dansgarantie!

Maak kennis

Spreek altijd met je DJ vooraf. Weet je wat? Doe een vrijblijvend gesprek met ons. Binnen 10 minuten weet je waar je aan toe bent!

Vrijblijvend voorgesprek met Boek je DJ

Bruiloft DJ boeken?  Wij doen graag een vrijblijvend voorgesprek met jullie.

Vrijblijvend voorgesprek

Bruiloft DJ boeken?  Wij doen graag een vrijblijvend voorgesprek met jullie.

Conclusie

Een bruiloft is een unieke en bijzondere gelegenheid, en de juiste muziek en entertainment zijn cruciaal voor het creëren van een onvergetelijke ervaring. Boek je DJ is dé plek om een getalenteerde en ervaren DJ te vinden die jullie bruiloft tot een ware belevenis maakt. Met onze persoonlijke aanpak, aandacht voor detail en uitgebreide aanbod aan diensten, zorgen we ervoor dat jullie bruiloft een dag wordt om nooit te vergeten. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jullie kunnen betekenen

Veelgestelde vragen over onze Bruiloft DJs

Wat maakt een professionele bruiloft DJ zo belangrijk voor onze trouwdag?

Een professionele bruiloft DJ zorgt ervoor dat de muziek perfect aansluit op de emoties en sfeer van de dag. Jouw DJ weet wat je wilt en kan de sfeer bepalen op een feest naar jullie wensen.

Hoe zorgen jullie DJ's ervoor dat de muziek aansluit bij onze wensen en het publiek?

Onze gespecialiseerde bruiloft DJ's werken nauw samen met het bruidspaar om hun wensen en muziekvoorkeuren te bespreken. Ze beschikken over een uitgebreide muziekcollectie, zodat er altijd een passende muziekkeuze te vinden is voor elk publiek.

Wat is de toegevoegde waarde van een saxofonist tijdens ons bruiloftsfeest?

Een saxofonist zorgt voor extra beleving en sfeer tijdens jullie feest. De saxofonist speelt mee met de DJ en improviseert op de muziek, waardoor er een unieke en energieke sfeer ontstaat die jullie gasten zullen waarderen.

Hoe verloopt het vrijblijvende voorgesprek met de bruiloft DJ?

Tijdens het vrijblijvende voorgesprek bespreken we jullie wensen, muziekvoorkeuren en de logistiek van de dag. Dit gesprek helpt ons om een beter beeld te krijgen van jullie verwachtingen en stelt ons in staat om de perfecte muzikale invulling voor jullie bruiloft te creëren.

Wat houdt de fotobooth met korting in en hoe draagt dit bij aan ons feest?

Onze fotobooths zijn uitgerust met de nieuwste software en bieden een leuke en interactieve ervaring voor jullie gasten. Met de korting krijgen jullie een professionele fotobooth met printer, die prachtige ansichtkaarten afdrukt op een speciaal voor jullie ontworpen template. Dit zorgt voor een blijvende herinnering aan jullie onvergetelijke feest.

Let ook hier op

Als je een DJ boekt is het belangrijk dat hij bij je past en de sfeer van het feest. Daarom geven we graag wat tips om de beste DJ voor je feest te boeken.

Hoe boek ik de beste DJ voor mijn feest?
Belangrijk: je maakt natuurlijk vooraf kennis met de DJ en je praat. Altijd doen. Kijk naar ervaring, prijs en muziekstijl. Overleg over verzoeknummers. Voel of er een klik is! Het goede gevoel moet er zijn.

Wat kost een DJ voor mijn feest?
Onze prijzen zijn fair. We zijn professionals en de prijs hangt vooral af van de apparatuur. Een grote zaal met veel gasten vereist meer apparatuur. We werken met de beste apparatuur zoals bijv. van Pioneer. Iedere offerte die we doen is op maat, we proberen altijd in je budget te passen. Je kunt onze rekentool gebruiken om direct een indicatie te krijgen per email. De exacte prijs krijg je als je een offerte aanvraagt.

Meer artikelen over een DJ voor je bruiloft

Maak gratis kennis 

Speciale Bruiloftsaanbieding:
Ervaren DJ & bekende Saxofonist & Fotobooth.
Ma-Do: € 999,-
Vrij-Za-Zo: € 1199,-

Vertel me meer

💍Bruiloft DJ - Boek je DJ
Maak van uw bruiloft een onvergetelijke dag met een professionele DJ van Boek je DJ. Onze ervaren DJ’s draaien de beste muziek, afgestemd op uw wensen. Met een uitgebreid repertoire aan muziekstijlen en jarenlange ervaring op bruiloften, zorgen wij voor de perfecte sfeer op uw speciale dag. Boek nu…
Gooise Fotobooth | De leukste fotobooth van ’t Gooi
Wilt u een fotobooth huren dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. Een prachtig verlichte luxe fotobooth met printer.
de Gooise fotobooth

Ook voor een same-sex bruiloft ben je bij ons aan het goede adres voor een te gek feest!

Gespecialiseerde Same Sex Wedding DJ
Als bruidspaar van hetzelfde geslacht heb je gelukkig dezelfde rechten als in een heterohuwelijk. Trouwen dus en met ons als DJ!
Same sex wedding DJ