DJ Boeken bij Villa Clementine

Villa Clementine en het team van Boek je DJ; de perfect combi voor een perfect bruiloftsfeest.

DJ boeken bij VIlla Clementine

Een historische plek vol charme en karakter: dat is Villa Clementine in het hart van Purmerend. Deze schitterende locatie verdient een DJ die de sfeer en elegantie van de plek begrijpt. Bij Boek je DJ zijn we er trots op dat we vaak de muzikale omlijsting mogen verzorgen in deze prachtige setting.

Waarom kiezen voor Boek je DJ bij Villa Clementine?

Villa Clementine is echt een betoverende locatie voor elke gelegenheid. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of een speciale verjaardag viert, de locatie straalt pure klasse uit. Bij Boek je DJ hebben we de ervaring en het inzicht om de perfecte muzikale begeleiding voor elke gelegenheid te verzorgen. We zijn niet alleen bekend met de akoestiek van de Villa, maar werken ook naadloos samen met het management en het personeel om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Elke keer dat we bij Villa Clementine draaien, zijn we opnieuw onder de indruk van de buitengewone gastvrijheid die deze locatie uitstraalt. Sylvia, Lynn & Elise, samen met hun toegewijde team, zorgen ervoor dat elk evenement soepel en met een vleugje elegantie verloopt. Dankzij de professionaliteit en betrokkenheid van het personeel voelt elke gast zich meteen thuis en gewaardeerd. Het is een ware eer om in zo'n hartelijke en stimulerende sfeer te mogen optreden. Een feest bij Villa Clementine is meer dan een evenement; het is een unieke ervaring.

💡
Silvia, Lynn & Elise van Villa Clementine zetten samen met hun team altijd een extra stap en zorgen dat elk evenement naadloos en met klasse wordt uitgevoerd.

Perfect Georganiseerd Feest bij Villa Clementine

Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerking met Villa Clementine, weten we precies wat nodig is om je feest daar te laten slagen. We zorgen voor de muzikale afstemming, van geluid en licht tot de juiste playlist die aansluit bij jouw wensen en de sfeer van de locatie.

Ervaar de Unieke Sfeer

Villa Clementine is niet zomaar een feestlocatie; het is een bestemming op zich. Het prachtige pand, de sfeervolle tuin en de verfijnde details maken elk feest uniek. Met Boek je DJ aan het roer van je muzikale avond, kan je er zeker van zijn dat je gasten nog lang zullen napraten over jouw evenement.

Extra Touch? Overweeg Live Elementen!

Bij Boek je DJ begrijpen we dat sommige feesten net dat beetje extra nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een live saxofonist die samenspeelt met de DJ of zelfs een fotobooth om alle mooie momenten vast te leggen. We adviseren je graag over de mogelijkheden!

Jullie Droombruiloft bij Villa Clementine

Overweeg je jullie bruiloft te vieren bij Villa Clementine? We kunnen je verzekeren, als team van Boek jeDJ, dat dit een keuze is waar je zeker geen spijt van zult krijgen. Villa Clementine staat garant voor een onvergetelijke ervaring in een prachtige ambiance. Neem voor boekingsinformatie en details direct contact op met Villa Clementine.
Wij van Boek je DJ bevelen het van harte aan! 🎵🎉

Boek je DJ in Villa Clementine

Als je overweegt je feest in Villa Clementine te houden, aarzel dan niet ook niet om contact met ons op te nemen. Bij Boek je DJ helpen we je graag om er een onvergetelijke avond van te maken op de mooiste plek van Purmerend. Vanaf het eerste contact tot het laatste nummer, wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, samen met het team van Villa Clementine.

Boek je DJ bij Villa Clementine en beleef een avond als geen ander!

Topsaxofonisten samen met de DJ

Bij Boek je DJ werken we met verschillende topsaxofonisten. Zo is er bijvoorbeeld Gijs, bekend van DJ Bakermat. Gijs is een zeer getalenteerde saxofonist die de hele wereld over reist, maar Gijs is ook te boeken via Boek je DJ (* indien beschikbaar).

Een uniek feestje

Wil je een unieke bruiloft of een speciaal feest of evenement organiseren? Kies dan voor de combinatie van DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 6 DJ’s en 4 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. De saxofonist speelt mee met de DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in.

Onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin (van Blof), Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

Maak gratis kennis 

Met je DJ voor je feest in Villa Clementine

Vertel me meer

Bekijk onze reviews

Dankzij de DJ, hebben wij (maar met name onze gasten) enorm genoten van de avond. Dit dank zij de DJ en saxofonist Peter, werd een goede show weggezet. De dansvloer is niet onbemand geweest.

Veel gestelde vragen over het boeken van een DJ

Op wat voor soort feesten draaien jullie DJs?

Onze DJ's draaien op💍Bruiloften, 🎉Bedrijfsfeesten, 🎂 Verjaardagen, 👩‍⚕️Promotiefeesten, 🌴Themafeesten, 🚀Productlanceringen, grotere Evenementen en op 🤵 Gala's 

Wat kost het boeken van een DJ?

Je DJ bepaalt altijd de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld. Met onze rekentool kun je direct zelf je indicatieprijs berekenen.

Welke muziek draait de DJ nu precies?

Onze DJ's zijn ervaren professionals en allround. Maar ze hebben ook specialiteiten. Op basis van je wensenlijst selecteren we de DJ uit ons team die het beste bij je past.