Saxofonist Franklin Schieman

DJ met saxofonist

Wil je een unieke bruiloft of een speciaal feest of evenement organiseren? Kies dan voor de combinatie van DJ met een van onze talentvolle saxofonisten.

Een unieke happening en verassend betaalbaar.

Ook jij kan een DJ met saxofonist boeken

Wil je een unieke bruiloft of een speciaal feest of evenement organiseren? Kies dan voor de combinatie van DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 5 DJ’s en 4 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. De saxofonist speelt mee met de Gooise DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in.

Onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

Wil je je feest net even die extra touch geven? Wil je een top DJ en een talentvolle saxofonist? Twee muzikanten die er samen met jullie en je publiek een heerlijke muzikale avond van maken? Laat ons je dan adviseren en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

💡
DJ en Saxofonist, een team dat geweldig op elkaar ingespeeld is. Er is extra beleving en interactie met het publiek

Goed om te weten: Boek je DJ werkt alleen met topsaxofonisten. Rasartiesten met een conservatorium achtergrond of saxofonisten die met top artiesten als Candy Dulfer en Bakermat werken. Die komen op jouw feest voor een betaalbare prijs.

Succes gegarandeerd

Op zoek naar een DJ met Saxofonist? Boek dan de DJ samen met de talentvolle Saxofonist Franklin Schieman. Dit team staat garant voor een spetterend bruiloftsfeest.

We hadden contact met de Event Manager en DJ vooraf, alles was geregeld. Het feest was in een woord top. De dansvloer was de hele avond vol. Maaike, bruid