DJ met saxofonist

Saxofonist Franklin Schieman

Een DJ met een van onze bekende saxofonisten op je feest. Een unieke happening en verassend betaalbaar.

DJ met saxofonist op je feest: een unieke en onvergetelijke ervaring

Als je op zoek bent naar een onvergetelijk feest, is het combineren van een van onze getalenteerde DJs met een van onze bekende saxofonisten de perfecte keuze. Bij Boek je DJ kunnen we je feest naar een hoger niveau te tillen met duo uit ons team van 12 getalenteerde DJ's en saxofonisten. Iedereen begrijpt dat een DJ met saxofonist een geweldige toevoeging is aan je evenement en hoe je bij Boek je DJ de perfecte combinatie kunt vinden.

De magie van een DJ en saxofonist samen

Het samenspel van een DJ en saxofonist zorgt voor een unieke sfeer op je feest. De DJ zorgt voor een sterke basis met opzwepende beats en herkenbare melodieën, terwijl onze saxofonist met zijn improvisatievermogen en creativiteit een extra dimensie toevoegt aan de muziek. Dit resulteert in een ongeëvenaarde muzikale ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten.

Live muziek voor een extra touch

Een belangrijk voordeel van het combineren van een DJ en saxofonist is dat het live-element van de saxofoon een extra touch geeft aan het feest. Live muziek creëert een dynamische en energieke sfeer die niet te evenaren is met enkel een DJ. Bovendien kan de saxofonist inspelen op de reacties van het publiek en zo een interactieve ervaring bieden.

"De combinatie van een DJ en saxofonist zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring op je feest."

Hoe Boek je DJ je helpt bij het vinden van de perfecte DJ en saxofonist

Bij Boek je DJ begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste DJ en saxofonist te vinden voor jouw evenement. We bieden daarom een uitgebreide selectie van topsaxofonisten en DJ's die gespecialiseerd zijn in verschillende muziekstijlen. Zo kun je bij ons terecht voor een DJ met saxofonist voor bruiloften, bedrijfsfeesten en thema-evenementen.

Een betrouwbare keuze

Bij Boek je DJ kun je rekenen op betrouwbare en professionele DJ's en saxofonisten. Onze artiesten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, talent en passie voor muziek. Onze saxofonisten hebben hun sporen vediend als saxofonist bij Candy Dulfer, Blof en Bakermat en zijn professionele muzikanten.

Persoonlijke service en maatwerk

Bij Boek je DJ vinden we het belangrijk om goed naar jouw wensen te luisteren. We bieden echt een persoonlijke service en denken graag met je mee om met  de perfecte DJ en saxofonist de juiste sfeer op je feest neer te zetten. Of je nu een specifiek muziekgenre in gedachten hebt of een specifieke sfeer wilt creëren, onze DJ's en saxofonisten passen zich aan op jouw programma en wensen. Uiteraard doen we vooraf wel een gesprek om te kijken of de klik er is en of we muzikaal bij elkaar passen.

Ook jij kan een DJ met saxofonist boeken

Wij beschikken over 7 DJ’s en 5 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. De saxofonist speelt mee met de Gooise DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in.

Onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

Wil je je feest net even die extra touch geven? Wil je een top DJ en een talentvolle saxofonist? Twee muzikanten die er samen met jullie en je publiek een heerlijke muzikale avond van maken? Laat ons je dan adviseren en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

💡
DJ en Saxofonist, een team dat geweldig op elkaar ingespeeld is. Er is extra beleving en interactie met het publiek

Goed om te weten: Boek je DJ werkt alleen met topsaxofonisten. Rasartiesten met een conservatorium achtergrond of saxofonisten die met top artiesten werken. Die komen op jouw feest voor een betaalbare prijs. Benieuwd naar de prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor DJ & Saxofonist met de knop rechtsonder.

Succes gegarandeerd

Op zoek naar een DJ met Saxofonist? Boek dan de DJ samen met de talentvolle Saxofonist Franklin Schieman. Dit team staat garant voor een spetterend bruiloftsfeest.

Geniet van een DJ met saxofonist op je feest

We beloven een unieke muzikale ervaring die zorgt voor een onvergetelijke sfeer op je feest. Wat je kunt verwachten:

  1. Veelzijdigheid: Een combinatie van live muziek en DJ-sets biedt een breed scala aan muziekgenres en past bijna latijd precies bij de wensen van je gasten.
  2. Interactie: De interactie van de saxofonist met het publiek zorgt voor een energieke en dynamische sfeer op het feest.
  3. Maatwerk: Boek je DJ luistert naar jouw wensen en we kijken wie binnen ons hechte team de perfecte DJ en saxofonist voor je evenement zijn.
  4. Betrouwbaarheid: Boek je DJ biedt betrouwbare nette DJ's en saxofonisten, zodat je verzekerd bent van een geslaagd feest.
Topsaxofonist met DJ op jouw feest
We hadden contact met de Event Manager en DJ vooraf, alles was geregeld. Het feest was in een woord top. De dansvloer was de hele avond vol. Maaike, bruid

Wij hebben het juiste DJ & Sax duo voor je

Een DJ met saxofonist op je feest zorgt zeker voor een unieke en onvergetelijke ervaring die je gasten nog lang zal bijblijven. Bij Boek je DJ helpen we je graag bij het vinden van de perfecte combinatie voor jouw evenement. Met onze uitgebreide selectie van getalenteerde DJ's en saxofonisten, persoonlijke service en betrouwbaarheid ben je verzekerd van een geslaagd feest. Neem contact met ons op, vraag een offerte aan en ontdek wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Veelgestelde vragen over DJ met saxofonist

Zijn de saxofonisten van Boek je DJ bekend?

Jazeker, we werken alleen met topsaxofonsiten die spelen met artiesten zoals Candy Dulfer, Blof en Bakermat bijvvoorbeeld. Je krijgt bij ons een topsaxofonist.

Wat kost een saxofonist en DJ op mijn evenement?

De prijs van een avond hangt af van een aantal factoren, vooral qua muziekinstallatie, maar u boekt bij ons al een combinatie van DJ en saxofonist vanaf 895,- voor een avondvullend programma.

Maak gratis kennis 

met DJ & saxofonist

Vertel me meer