DJ met bekende saxofonist boeken?

DJ met topsaxofonist Franklin

Wij zijn Boek je DJ, een hecht team van 12 ervaren DJ's en saxofonisten. Bij ons kun je eenvoudig en snel een ervaren DJ voor jouw evenement huren. Kwaliteit, maar dan voordelig. Wij zijn geen DJ fabriek maar gepassioneerde artiesten die elk feest alles geven.

Bij Boek je DJ werken we met verschillende topsaxofonisten. Zo is er bijvoorbeeld Gijs, bekend van DJ Bakermat. Gijs is een zeer getalenteerde saxofonist die de hele wereld over reist, maar Gijs is ook te boeken via Boek je DJ (* indien beschikbaar).  

Een uniek feestje

Wil je een unieke bruiloft of een speciaal feest of evenement organiseren? Kies dan voor de combinatie van DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 5 DJ’s en 4 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. De saxofonist speelt mee met de Gooise DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in.Onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

💡
DJ met Saxofonist: De Ultieme Muzikale Ervaring voor Uw Evenement

Huur de perfecte combinatie van DJ en Saxofonist voor uw evenement

Het organiseren van een evenement kanbest een heel gedoe zijn, vooral als u op zoek bent naar de perfecte combinatie van entertainment om uw gasten te vermaken. Gelukkig is er een oplossing: huur een DJ en een van onze topsaxofonisten voor uw bruiloft of evenement. Deze combinatie biedt een unieke sfeer en entertainment van de hoogste kwaliteit. Daarom leggen we uit waarom u zou moeten kiezen voor deze unieke combinatie, wat u kunt verwachten en waar u op moet letten bij het boeken van een DJ en saxofonist voor uw evenement.

Waarom kiezen voor een DJ en saxofonist combinatie?

Er zijn talloze redenen waarom u kan kiezen voor een DJ en saxofonist combinatie voor uw evenement. Ten eerste biedt deze combinatie een unieke sfeer die niet kan worden geëvenaard door alleen een DJ of alleen een saxofonist. De DJ zorgt voor de beats en de saxofonist voegt daar live-muziek aan toe, wat zorgt voor een extra dimensie aan de muziek. Het resultaat is een unieke, energieke sfeer die uw gasten zeker zal vermaken.

Daarnaast is een DJ en saxofonist combinatie spectaculair en geschikt voor verschillende soorten evenementen. Of het nu gaat om een ​​bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of een ander soort evenement, deze combinatie past perfect bij elke gelegenheid. Bovendien kunnen de DJ en saxofonist de muziek afstemmen op uw specifieke voorkeuren en het thema van het evenement.

Wat kunt u verwachten van een DJ en saxofonist combinatie?

Wanneer u een DJ en saxofonist boekt voor uw evenement, kunt u een uitstekende performance verwachten. De DJ zorgt voor de beats en de saxofonist voegt daar live-muziek aan toe, wat zorgt voor een extra dimensie aan de muziek. Dit betekent dat uw gasten kunnen genieten van een breed scala aan muziekgenres, van de nieuwste hits tot klassieke deuntjes. Bovendien zijn de meeste DJ's en saxofonisten flexibel en kunnen ze zich aanpassen aan de specifieke behoeften van uw evenement.

Een DJ en saxofonist combinatie biedt ook een visuele ervaring. Saxofonisten staan ​​vaak op het podium terwijl ze spelen, wat betekent dat uw gasten de artiest kunnen zien en de saxofoon kunnen horen terwijl deze wordt bespeeld. Dit voegt een extra laag toe aan de muziekervaring en creëert een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Topsaxofonist Erwin Benjamins
Topsaxofonist Erwin Benjamins

Waar moet u op letten bij het boeken van een DJ en saxofonist?

Er zijn een paar belangrijke dingen waar u op moet letten bij het boeken van een DJ en saxofonist voor uw evenement. Ten eerste is het belangrijk om te zoeken naar een professionele DJ en saxofonist die ervaring hebben met optredens op evenementen. Dit zorgt ervoor dat u een hoogwaardige performance krijgt en dat alles soepel ver

Een onvergetelijke combinatie: DJ en saxofonist

Het inhuren van een DJ met een saxofonist is dé manier om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Deze unieke en dynamische samenwerking zorgt voor een fantastische sfeer en een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal evenement, een DJ en saxofonist zorgen gegarandeerd voor een spetterend feest.

Waarom kiezen voor een DJ met saxofonist?

De combinatie van een DJ en saxofonist biedt vele voordelen. Een DJ zorgt voor een continue stroom van muziek, terwijl de saxofonist live elementen toevoegt. Dit zorgt voor een unieke en dynamische ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten.

Flexibiliteit in muziekstijlen

Een DJ en saxofonist spelen verschillende muziekstijlen en genres, waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel elk evenement. Van pop tot jazz, en van house tot lounge, deze combinatie zorgt voor een muzikale ervaring die perfect aansluit bij de sfeer van uw feest.

Interactie met het publiek

De aanwezigheid van een saxofonist zorgt voor extra interactie met het publiek. Hij of zij kan zich tussen de gasten begeven, waardoor de muziek nog meer tot leven komt. Dit zorgt voor een extra dimensie en maakt uw evenement nog specialer.

Hoe kiest u de juiste DJ en saxofonist?

Bij het kiezen van de juiste DJ en saxofonist voor uw evenement zijn er een aantal zaken waar u rekening mee kunt houden.

Ervaring en expertise

Zorg ervoor dat u kiest voor een ervaren en professionele DJ en saxofonist. Dit garandeert niet alleen een hoge kwaliteit van de muziek, maar ook een vlekkeloze samenwerking tussen de twee artiesten.

Portfolio en referenties

Bekijk het portfolio en vraag naar referenties van eerdere klanten. Dit geeft u een goed beeld van de kwaliteit en professionaliteit van de DJ en saxofonist.

Communicatie

Een goede communicatie tussen u en de artiesten is essentieel. Bespreek uw wensen en verwachtingen, zodat zij hier tijdens het evenement rekening mee kunnen houden.

Al onze saxofonisten zijn bekend en getalenteerd, echt professionals.

Kosten van een DJ met bekende saxofonist

De kosten voor het inhuren van een DJ en saxofonist kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van het optreden en de bekendheid en ervaring van de artiesten. Gebruik onze rekentool om een indicatie te krijgen wat de kosten zijn; en die zullen meevallen!

Een succesvol evenement met een DJ en saxofonist

Om uw evenement tot een succes te maken met een DJ en saxofonist, zijn er enkele zaken die u kunt regelen en voorbereiden.

Technische voorbereidingen

Zorg voor de juiste technische faciliteiten, zoals een geluidsinstallatie, verlichting en eventuele andere benodigdheden. Stem dit van tevoren af met de DJ en saxofonist, zodat zij precies weten wat er aanwezig is en wat zij zelf dienen mee te nemen.

Planning en draaiboek

Maak een planning en draaiboek voor het evenement, waarin duidelijk staat wanneer de DJ en saxofonist aanwezig dienen te zijn en wanneer zij hun optreden zullen verzorgen. Dit zorgt voor een soepel verloop van het evenement en voorkomt misverstanden.

Promotie van het evenement

Vergeet niet om uw evenement te promoten, zodat u zoveel mogelijk gasten kunt verwelkomen. Vermeld hierbij duidelijk dat er een DJ met saxofonist aanwezig zal zijn, zodat potentiële bezoekers weten wat ze kunnen verwachten.

Een succesvol evenement met een DJ en saxofonist

Om uw evenement tot een succes te maken met een DJ en saxofonist, zijn er enkele zaken die u kunt regelen en voorbereiden.

Technische voorbereidingen

Zorg voor de juiste technische faciliteiten, zoals een geluidsinstallatie, verlichting en eventuele andere benodigdheden. Stem dit van tevoren af met de DJ en saxofonist, zodat zij precies weten wat er aanwezig is en wat zij zelf dienen mee te nemen.

Planning en draaiboek

Maak een planning en draaiboek voor het evenement, waarin duidelijk staat wanneer de DJ en saxofonist aanwezig dienen te zijn en wanneer zij hun optreden zullen verzorgen. Dit zorgt voor een soepel verloop van het evenement en voorkomt misverstanden.

Promotie van het evenement

Vergeet niet om uw evenement te promoten, zodat u zoveel mogelijk gasten kunt verwelkomen. Vermeld hierbij duidelijk dat er een DJ met saxofonist aanwezig zal zijn, zodat de bezoekers weten wat ze kunnen verwachten. Ze zullen er direct al zin in hebben.

Boek bij ons een Top DJ met bekende saxofonist. Een DJ met saxofonist is een uitstekende keuze voor een onvergetelijke muzikale ervaring op uw evenement. Door rekening te houden met bovenstaande tips en adviezen, kunt u ervoor zorgen dat uw gasten genieten van een fantastisch feest met de perfecte combinatie van muziek en entertainment.  

Maak gratis kennis 

Met je DJ en bekende Saxofonist

Vertel me meer