DJ met saxofonist op je feest

Wil je jullie bruiloftsfeest of bedrijfsfeest echt speciaal maken? Kies dan voor een van onze topduo's van DJ met een van onze talentvolle saxofonisten.

DJ met saxofonist op je feest

Als je jouw bruiloftsfeest of bedrijfsevenement echt bijzonder wilt maken, overweeg dan een van onze topcombinaties van DJ met een van onze uitzonderlijk getalenteerde saxofonisten.  

Muziek met saxofoon is hot en trendy: we hebben 5 DJ's en 4 saxofonisten in ons team; allemaal topduo's die zorgen voor een extra dimensie bij jouw gasten. Muziek met saxofoon is momenteel zeer in trek en trendy: denk bijvoorbeeld aan de muziek van Bakermat (Gijs, de saxofonist, is via ons te boeken), Robin Schulz, Klingande en Klangkarussell. De Top40 is gevuld met housemuziek waar de saxofoon uitstekend bij past. Op dit soort nummers spelen we graag mee als DJ en Saxofonist duo!

Maar de DJ en saxofonist beheersen nog meer muziekstijlen. Op de feesten waar we draaien is muziek uit de jaren 70 en 80 populair. Maar we draaien ook lekkere Dance, van Avicii, Armin en Tiesto. En natuurlijk Funk, de sound van Nile Rodgers. En nog veel meer, afhankelijk van wat het publiek wil.

Onze topsaxofonisten spelen mee met de DJ, ze bereiden samen altijd een set voor die bij jullie past. Maar let op, de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast dan samen met de DJ echt de lekkerste sounds de zaal in.

topsaxofonist Franklin Schiemann
"Muziek is het universele taal van de menselijke emotie." - Confucius

Kies het juiste entertainment

Het organiseren van een geslaagd feest begint bij het kiezen van het juiste entertainment. Bij Boek je DJ bieden wij de mogelijkheid om een DJ te boeken, maar wat dacht je van een DJ met saxofonist op je feest? Graag laten wij je zien hoe deze unieke combinatie van muziek en live optreden je feest echt die speciale touch geeft en bijzonder maakt.

Onze saxofonisten hebben hun sporen verdiend in de muziekinsdustrie en zijn bekende gezichten in bijvoorbeeld de band van Candy Dulfer, BLØF en Bakermat. De combinatie van een DJ met een van deze toppers maakt je feestavond een geweldige belevenis.

de heerlijke combi van DJ en saxofonist

De voordelen van een DJ met saxofonist

Buitengewone ervaring

De combinatie van een DJ met saxfonist is een perfecte manier om de beats van de DJ met live muziek te combineren. It is the best of both worlds! Onze Dance Classics Party is bijvoorbeeld steevast een hit, maar door een getalenteerde saxofonist aan de mix toe te voegen, creëer je een onvergetelijke ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten. Van Deep House, tot hits uit de jaren 80 en 90 en heerlijke klanken van lekkere house en funk. Deze combinatie zorgt altijd voor een naadloze mix van live muziek en populaire hits, waardoor je feest een extra dimensie krijgt.

Onze topduo's zijn geschikt voor een breed scala aan evenementen. Of je nu een DJ nodig hebt voor een bruiloft, gala, liefdadigheidsevenementen of een productlancering, een DJ met saxofonist is geschikt voor elk type evenement. Door de veelzijdigheid kunnen ze zich aanpassen aan de sfeer van het feest en zorgen ze voor een swingende en onvergetelijke ervaring en een spetterend feest.

Geschikt voor diverse evenementen

Of je nu een DJ service in Amsterdam nodig hebt voor een bruiloft, galas en liefdadigheidsevenementen, of een productlancering, een DJ met saxofonist is geschikt voor elk soort evenement. Door onze veelzijdigheid kunnen onze duo's zich aanpassen aan de sfeer van je feest en zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring.

Interactie met het publiek

Een live saxofonist zorgt voor een extra energieboost tijdens je feest. Ze kunnen interactie aangaan met het publiek, waardoor je gasten nog meer betrokken raken bij de muziek. Dit zorgt voor een levendige en energieke sfeer op je bedrijfsfeest of andere evenementen.

Hoe boek je een DJ met saxofonist bij Boek je DJ?

Zorg altijd dat je een lekker gevoel hebt bij de DJ

Wij bieden een betrouwbaar team van professionele muzikanten, DJ's en event managers die aan al jullie je wensen zullen proberen te voldoen.

Bespreek je wensen en verwachtingen

Bespreek je wensen en verwachtingen met ons. Bespreek het soort muziek dat je wilt horen, de sfeer die je wilt creëren en eventuele speciale verzoeken. We helpen je er graag bij.

Topsaxofonist Erwin Benjamins

Boek op tijd

Om ervoor te zorgen dat de DJ met jouw favoriete saxofonist beschikbaar is op de datum van je feest, is het belangrijk om op tijd te boeken. Zo voorkom je teleurstellingen en weet je zeker dat je de perfecte entertainment voor je evenement hebt geregeld.

Waarom je een DJ met saxofonist moet boeken via Boek je DJ

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Wanneer je kiest voor een DJ met saxofonist via Boek je DJ, ben je verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit.  Ons selecte clubje van professionele DJ's en saxofonisten die gespecialiseerd zijn op vele evenementen, zoals galas en liefdadigheidsevenementen en productlanceringen, garanderen wij een succesvolle samenwerking.

Persoonlijke service

Bij Boek je DJ staan jij en jouw wensen centraal. Wij luisteren altijd goed naar voorkeuren en zorgen ervoor dat de show van de DJ en saxofonist perfect aansluiten op de sfeer van je feest. Ons team van event managers staat klaar om je te ondersteunen bij het organiseren van je evenement en het vinden van het perfecte entertainment sausje.

Flexibiliteit

Wij snappen heel goed dat elk feest zijn eigen unieke karakter heeft en dat iedereen specifieke voorkeuren heeft. Daarom bieden wij flexibiliteit in onze diensten en passen we ons aan jouw wensen aan. Of je nu een intieme bruiloft plant of een groots bedrijfsevenement, wij hebben de perfecte DJ en saxofonist voor jouw specifieke gelegenheid.

Een geweldig duo van DJ & Sax

De synergie tussen onze DJ's en saxofonisten creëert een vibrerende dynamiek op het podium. Ze stuwen elkaar naar nieuwe hoogtes, laten de dansvloer bruisen van energie. Stel je de mix voor: diepe DJ-beats en de soepele tonen van de saxofoon - dat is het ultieme feest!" Of je nu Franklin ( Blof), Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als entertainer op saxofoon hebt, jouw feest wordt een geweldige happening.

Wil je je feest net even die extra touch geven? Op zoek naar een dynamische DJ en een virtuoze saxofonist? Twee muzikale liefhebbers die samen met jou en je gasten een onvergetelijke avond creëren? Laat ons je begeleiden op deze muzikale reis. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om alle opties eens vrijblijvend te bespreken.

💡
DJ en Saxofonist, een team dat geweldig op elkaar ingespeeld is. Er is extra beleving en interactie met het publiek
Goed om te weten: Boek je DJ werkt alleen met de allerbeste saxofonisten. Rasartiesten met bijvoorbeeld een conservatorium achtergrond of saxofonisten die met top artiesten als Candy Dulfer en Bakermat werken. Die komen op jouw feest voor een betaalbare prijs.

We hadden contact met de Event Manager en DJ vooraf, alles was geregeld. Het feest was in een woord top. De dansvloer was de hele avond vol. Maaike, bruid


Succes gegarandeerd met jouw saxofonist

Op zoek naar een DJ met Saxofonist? Boek dan de DJ samen met bijvoorbeeld de talentvolle Saxofonist Franklin Schieman, bekend van Blof of Peter van Candy Dulfer. Dan heb je een team dat garant staat voor een spetterend feest.


Klaar voor een feest om nooit te vergeten?

Organiseer samen met ons team een onvergetelijk feest met een DJ en saxofonist via Boek je DJ. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen.

Maak gratis kennis 

met jouw DJ en Saxofonist

Vertel me meer