Saxofonist Franklin Schieman

DJ met saxofonist op je feest

saxofonist 5 feb. 2023

Wil je jullie bruiloftsfeest of bedrijfsfeest echt speciaal maken? Kies dan voor een van onze topteams van DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 5 DJ’s en 4 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten.

Muziek met saxofoon is hot en trendy: denk maar eens aan de muziek van Bakermat (Gijs de saxofonist kun je via ons boeken), Robin Schulz, Klingande en Klangkarussell.

De Top40 staat bomvol met house muziek waar de saxofoon goed bij past. Op dit soort tracks spelen we als DJ met Saxofonist duo graag mee!

Maar de DJ en saxofonist beheersen nog meer muziekstijlen. Op de feesten waar we draaien is muziek uit de 70s & 80s populair. Maar we draaien ook lekkere Dance, van Avicii, Armin en Tiesto. En natuurlijk Funk, de sound van Nile Rodgers. En nog veel meer, afhankelijk van wat het publiek wil.

Onze topsaxofonisten spelen mee met de DJ, ze bereiden samen altijd een set voor die bij jullie past. Maar let op, de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast dan samen met de DJ echt de lekkerste sounds de zaal in.

Onze DJ’s en saxofonisten kennen elkaar goed en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De dansvloer staat gegarandeerd in vuur en vlam. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin ( Blof), Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

Wil je je feest net even die extra touch geven? Wil je een top DJ en een talentvolle saxofonist? Twee muzikanten die er samen met jullie en je publiek een heerlijke muzikale avond van maken? Laat ons je dan adviseren en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

💡
DJ en Saxofonist, een team dat geweldig op elkaar ingespeeld is. Er is extra beleving en interactie met het publiek

Goed om te weten: Boek je DJ werkt alleen met topsaxofonisten. Rasartiesten met een conservatorium achtergrond of saxofonisten die met top artiesten als Candy Dulfer en Bakermat werken. Die komen op jouw feest voor een betaalbare prijs.


Succes gegarandeerd met jouw saxofonist

Op zoek naar een DJ met Saxofonist? Boek dan de DJ samen met bijvoorbeeld de talentvolle Saxofonist Franklin Schieman, bekend van Blof of Peter van Candy Dulfer. Dan heb je een team dat garant staat voor een spetterend feest.

We hadden contact met de Event Manager en DJ vooraf, alles was geregeld. Het feest was in een woord top. De dansvloer was de hele avond vol. Maaike, bruid


Tags