DJ voor je 40e verjaardag

DJ voor je 40e verjaardag

Lees hier tips en tricks om de perfecte DJ te boeken voor uw 40e verjaardag voor een betaalbare prijs. Check de prijs direct.

Ben je bijna 40 en op zoek naar een DJ die de lekkerste muziek uit de jaren 90 draait op jouw feest? Lees dan snel verder en ontdek hoe je de juiste DJ kiest voor jouw onvergetelijke 40e verjaardagsfeest!

DJ voor je 40e verjaardag: maak er een feest van, samen met ons

Een 40e verjaardagsfeest is een bijzondere mijlpaal. Je wilt natuurlijk dat alles perfect is, en dat geldt ook voor de muziek. Met de juiste DJ zorg je ervoor dat jouw feest onvergetelijk wordt. Maar hoe vind je de juiste DJ voor jouw 40e verjaardag?

De lekkerste muziek voor jouw 40e verjaardagsfeest met een DJ die jouw muziek kent.

Als je op zoek bent naar de lekkerste muziek voor jouw 40e verjaardagsfeest, dan ben je bij Boek je DJ aan het juiste adres. Onze DJ is gespecialiseerd in het draaien van de beste muziek, ook uit de jaren 90. Van pop tot rock en van dance tot R&B:  lekker ff hakken of een Gouwe Ouwe van ABBA? Een fout nummer? onze DJ draait het allemaal. Zo weet je zeker dat je een feest krijgt waarbij iedereen uit zijn dak gaat.

Hoe kies je de juiste DJ voor je 40e verjaardag?

Het kiezen van de juiste DJ voor jouw 40e verjaardag is erg belangrijk. Je wilt tenslotte dat de muziek perfect is en dat iedereen een geweldige tijd heeft. Bij Boek je DJ begrijpen we dat als geen ander. Daarom kun je bij ons altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën voor het feest en geven we advies over de muziek en de DJ die het beste bij jouw feest past.

Mooie DJ show

Boek je DJ is niet alleen bekend om de geweldige muziek die altijd lekker past  , maar ook om de mooie DJ-show. We beschikken over een professionele DJ-booth met indrukwekkende licht- en geluidseffecten die jouw feest naar een hoger niveau tillen. Onze DJ-booth is volledig aanpasbaar aan de sfeer van jouw feest, of het nu een chique en stijlvolle of juist een feestelijke en kleurrijke sfeer betreft.

Allround DJ

Hoewel onze DJs specialisaties hebben zijn ze ook allround DJ. Dat is een DJ die niet alleen de lekkerste muziek uit de jaren 90 draait, maar ook andere muziekgenres beheerst. Eiegnlijk alle. Van disco tot dance en van rock tot Nederlandstalige muziek, bij Boek je DJ is alles mogelijk. Onze DJ's hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze de juiste sfeer moeten creëren.

Kies voor Boek je DJ voor jouw 40e verjaardagsfeest en verzeker jezelf van een onvergetelijke avond vol feest, dans en de lekkerste muziek uit de jaren 90.

U krijgt een offerte, en dan ?

Onze DJ's worden vaak geboekt, en als ze geboekt zijn, zijn ze die avond niet meer beschikbaar. Dus om teleurstelling te voorkomen willen we graag ruim vooraf inzicht hebben in de boekingen. Boek ruim vooraf, dan hebben we fijn de tijd om alles voor te bespreken.

Wat gebeurt er na het accepteren van de offerte?

Nadat u de offerte geaccepteerd heeft, ontvangt u per email een bevestiging dat de boeking definitief is en in onze agenda staat. Bovendien ontvangt u dan de uitgebreide wensenlijst per email. Deze kunt u op uw gemak invullen en weer terugsturen. Daarna nemen we contact met u op om de wensen door te spreken en een draaiboek voor de avond te maken. We zullen meerdere malen contact hebben om de avond perfect voor te bereiden.

Indien u dat nog niet gedaan heeft, kijkt u dan ook even naar de extra mogelijkheden die wij bieden. In combinatie zijn ze erg voordelig en krijgt u korting.

Huur als extra een Photbooth voor je evenement

Ben je op zoek naar een fotozuil voor je bruiloft of zakelijk evenement? Dan kun je terecht bij de Gooise Photobooth.

Er zijn verschillende Fotobooth pakketten met en zonder printoptie maar altijd met de mogelijkheid om onbeperkt digitale filmpjes en foto’s op te slaan.

Gooise Fotobooth | De leukste fotobooth van ’t Gooi
Wilt u een fotobooth huren dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. Een prachtig verlichte luxe fotobooth met printer.

De muziek, voorbeelden voor je 40e verjaardag

In de jaren 90 waren er diverse muziekgenres populair in Nederland. Dit zijn enkele voorbeelden van genres en artiesten die we kunnen draaien op jouw feest:

  1. Eurodance: een elektronische dansmuziekstijl met sterke invloeden van de disco en de popmuziek. Voorbeelden van populaire eurodance-artiesten uit de jaren 90 zijn 2 Unlimited, Vengaboys, en Haddaway.
  2. R&B: een muziekstijl die ontstaan is uit een combinatie van soul, funk en hiphop. In Nederland waren in de jaren 90 onder andere R. Kelly, TLC en Boyz II Men populaire R&B-artiesten.
  3. Britpop: een muziekstroming die ontstaan is in Groot-Brittannië en die zich kenmerkt door de nadruk op de melodie en de songteksten. Voorbeelden van Britpop-artiesten uit de jaren 90 zijn Oasis, Blur en Pulp.
  4. Nederlandstalige pop: een genre dat zich kenmerkt door Nederlandstalige teksten en popmuziek. Populaire Nederlandstalige artiesten uit de jaren 90 waren Marco Borsato, Volumia! en De Kast.
  5. Grunge: een muziekstijl die in de jaren 90 opkwam in de Verenigde Staten en die zich kenmerkt door een rauwe, donkere en vaak emotionele sound. Voorbeelden van grunge-artiesten uit de jaren 90 zijn Nirvana, Pearl Jam en Soundgarden.
  6. Happy hardcore: een razendsnelle en vrolijke vorm van housemuziek die in de jaren 90 populair was in Nederland en Engeland. Populaire happy hardcore-artiesten uit de jaren 90 waren onder andere Charly Lownoise & Mental Theo, DJ Paul Elstak en Party Animals.  Rainbow in the Sky! Daar gaan we.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de muziekgenres die in de jaren 90 populair waren in Nederland. Er waren natuurlijk nog veel meer genres en artiesten die in die tijd succesvol waren. We overleggen graag met je over wat we gaan draaien.

Veelgestelde vragen over de 40e verjaardag

Als je een DJ boekt is het belangrijk dat hij bij je past en de sfeer van het feest. Daarom geven we graag wat tips om de beste DJ voor je feest te boeken.

Hoe boek ik de beste DJ voor mijn 40e verjaardagsfeest?
Belangrijk: je maakt natuurlijk vooraf kennis met de DJ en je praat. Altijd doen. Kijk naar ervaring, prijs en muziekstijl. Overleg over verzoeknummers. Voel of er een klik is! Het goede gevoel moet er zijn.

Wat kost een DJ voor mijn feest?
Onze prijzen zijn fair. We zijn professionals en de prijs hangt vooral af van de apparatuur. Een grote zaal met veel gasten vereist meer apparatuur. We werken met de beste apparatuur zoals bijv. van Pioneer. Iedere offerte die we doen is op maat, we proberen altijd in je budget te passen.

Verjaardagen, kies er maar eentje!

DJ voor je Sweet Sixteen Party
Een Sweet Sixteen-feest is een belangrijke mijlpaal voor iedere tiener en de muziek op zo’n feest is erg belangrijk. Een goede DJ kan ervoor zorgen dat het feest een groot succes wordt. In dit artikel zullen we bespreken welke muziekgenres en bands in Nederland populair zijn en hoe een gespecialisee…
DJ voor je 20e verjaardag
Een verjaardag is altijd een bijzondere gelegenheid, en als je 20 wordt is dat een mijlpaal die je zeker niet zomaar voorbij wilt laten gaan. Bij een feest hoort natuurlijk goede muziek en daarvoor kun je het beste een ervaren DJ inhuren. Maar welke muziek moet er eigenlijk gedraaid worden
DJ voor je 30e verjaardag
Je wordt 30 (of iets in die buurt) en je wilt graag een feest organiseren om deze mijlpaal te vieren. Een DJ inhuren is dan natuurlijk een goed idee! Maar waar moet je op letten bij het boeken van een DJ? In deze tekst geef ik je enkele tips waar
DJ voor je 40e verjaardag
DJ voor je 40e verjaardag
De klasse DJ voor je 50e verjaardag | Boek je DJ
DJ voor je 50e verjaardag
DJ voor je 60e verjaardag
Gefeliciteerd met uw 60e verjaardag! U wilt uw verjaardag vieren met wat leuke dansmuziek uit de jaren ’70 en ’80. Geen probleem, onze DJ kan allerlei muziekgenres uit die tijd draaien, zoals disco, funk, soul en rock. U kunt uw favoriete nummers aanvragen en de DJ zal zijn best doen