De werkwijze van Boek Je DJ: Entertainment op Maat

De werkwijze van Boek Je DJ: Entertainment op Maat
Wij werken als DJ met het Know Your Customer Principe. We willen er alles aan doen om het evenement voor jou fijn te laten verlopen

Wij werken met het Know Your Customer Principe. We willen er alles aan doen om het evenement voor jou fijn te laten verlopen. We communiceren daarom volop. Vooraf, tijdens en na het feest.

Onze werkwijze

Als je op zoek bent naar professioneel entertainment voor jouw evenement, dan ben je bij Boek Je DJ aan het juiste adres. Met ons team van 12 ervaren DJ's en saxofoonspelers bieden we een breed scala aan diensten om van jouw feest een onvergetelijke ervaring te maken.

Een DJ met Saxofonist: De Perfecte Combinatie

Een van onze specialiteiten is het bieden van een DJ met saxofonist op je feest. Deze combinatie van de energieke beats van een DJ en de soulvolle klanken van een live saxofoon zorgt voor een unieke en meeslepende muzikale ervaring. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of een ander evenement, de samenwerking tussen de DJ en de saxofonist creƫert een sfeer die je gasten gegarandeerd zal betoveren.

Lees meer over de voordelen van een DJ met saxofonist op je feest hier.

Onze Professionele DJ's en Saxofoonspelers

Bij Boek Je DJ werken we alleen met ervaren en professionele DJ's en saxofoonspelers. We begrijpen dat elk evenement uniek is en een eigen muzikale stijl en sfeer vereist. Daarom stemmen we onze muziekselectie en optredens af op jouw specifieke wensen en voorkeuren. Of je nu houdt van dance classics, 90's hits of juist een specifiek thema wilt, onze DJ's en saxofoonspelers zorgen voor de juiste muzikale invulling.

Ontdek onze getalenteerde saxofonist Franklin Schieman hier en laat je betoveren door zijn virtuoze spel.

Een Persoonlijke Aanpak

Bij Boek Je DJ geloven we in een persoonlijke aanpak. We willen graag jouw wensen en verwachtingen leren kennen, zodat we het entertainment volledig op maat kunnen verzorgen. Of je nu een DJ wilt boeken in Utrecht, Eemnes, Zeist, Wassenaar, of een andere locatie, we staan voor je klaar. Ontdek meer over het boeken van een DJ in specifieke regio's hier.

Transparante Prijzen en Offerte

Bij Boek Je DJ hanteren we transparante prijzen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je weten wat een DJ voor een avond kost? Gebruik onze handige prijsberekenings-tool om een indicatie te krijgen. Voor een gedetailleerde offerte kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Lees meer over het ontvangen van een gratis DJ offerte, zodat je precies weet wat de kosten zijn voor het boeken van een DJ voor jouw specifieke evenement.

Unieke Feestbeleving

Bij Boek Je DJ streven we ernaar om van elk evenement een unieke feestbeleving te maken. Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfestival of een ander feest organiseert, we hebben de ervaring en expertise om het perfecte entertainment te bieden. Onze DJ's weten precies hoe ze de juiste sfeer kunnen creƫren en zorgen ervoor dat jouw gasten de hele avond op de dansvloer staan.

Ontdek meer over het boeken van een DJ voor jouw specifieke gelegenheid, zoals een sweet sixteen party, 40e verjaardag of bedrijfsfeest, en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring.

boek je dj voor ieder event

Betrouwbare DJ Service

Bij Boek Je DJ hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit. We werken alleen met professionele DJ's die beschikken over de juiste ervaring en expertise. Daarnaast zijn we trots op de positieve beoordelingen van onze klanten, die je kunt lezen op onze klantbeoordelingen pagina.

Kies voor een DJ die voldoet aan al jouw wensen en eisen en zorg voor een feest om nooit te vergeten. Bekijk ons diverse aanbod aan DJ's en ontdek welke DJ het beste past bij jouw evenement.

Boek Je DJ: De Juiste Keuze

Of je nu op zoek bent naar een DJ met saxofonist, een vinyl DJ, een allround DJ of een DJ voor een specifiek themafeest, Boek Je DJ is de juiste keuze. Met ons uitgebreide aanbod aan ervaren DJ's en saxofoonspelers kunnen we aan al jouw muzikale wensen voldoen.

Benieuwd naar al onze diensten en mogelijkheden? Bekijk ons volledige overzicht van alle pagina's en categorieƫn op onze website.

Maak van jouw evenement een knallend succes met Boek Je DJ. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe wij jouw feest onvergetelijk kunnen maken!

Boek nu jouw DJ en verzeker jezelf van een spetterend evenement!

Boek je DJ wil zijn klanten leren kennen

Gebruik een stappenplan om je DJ te kiezen

Onze ervaring is dat onderstaand stappenplan goed werkt:

  1. Kennismakingsgesprek (geheel vrijblijvend).

Vertel over het soort feest dat je wilt en wat voor sfeer je wilt. Wat voor mensen er komen. Tijdens dit kennismakingsgesprek inventariseren we jullie wensen over licht, geluid en muziekstijlen. We staan uitgebreid stil bij wat wel maar vooral ook wat niet te doen tijdens het feest. Ook de locatie en mogelijkheden voor het verlichten bespreken. We kijken of er een klik is, die moet er zijn. We kijken dan welke DJ het meest geschikt is.

2. Voorbereiding

Wij zorgen voor een tijdige en preciese voorbereiding. Als jullie hebben aangegeven dat jullie graag een voorkeursmuzieklijst willen aanleveren, dan ontvangen we deze graag tijdens de voorbereiding. Dat geeft ons tijd om deze muziek klaar te zetten. We kunnen uiteraard ook een gedeelde lijst via Spotify aanmaken zodat jullie deze rustig kunnen aanvullen. Tijdens het feest draaien we niet jullie lijst op volgorde af, maar we gebruiken de lijst als basis voor de set. Er moet opbouw in de avond zitten. We kunnen ook improviseren uiteraard als de Ā sfeer er naar is. Het komt regelmatig voor dat er stukjes of sketches worden opgevoerd tijdens het feest. Tijdens de voorbereiding stemmen we dit nader af, inclusief eventuele muziek die gedraaid moet worden tijdens deze sketches. Loopt het tijdens het feest toch net iets anders met volgorde of komt er bijvoorbeeld een sketch bij, dan is dat geen enkel probleem. Daar komen we samen wel uit.

3. Tijdens het feest

Er is alle ruimte om tijdens het feest nog toevoegingen te doen ten aanzien van jullie muzieklijst. Als we hebben afgesproken dat verzoeknummers zijn toegestaan, (of je dat wilt is een keuze) dan zorgen we dat daar ruimte voor is. De meeste verzoeknummers spreken doorgaans een algemeen publiek aan. Het komt voor dat sommige verzoeknummers een zeer specifiek persoonlijk karakter hebben. We kijken dan of het past. Soms staat de dansvloer vol en wil iemand "I will always love you" van Whitney Houston horen. Dat past niet altijd. In dit geval zullen we de plaat niet of later draaien ten behoevve van de sfeer en het plezier van iedereen.

Conclusie: het feest kan beginnen! Hoe zorgen we ervoor dat het een knalfeest wordt? Juist ja, goede communicatie met de DJ en event manager zijn key! Bij ons hoef je je daar geen zorgen over te maken. We besteden namelijk heel veel aandacht aan het afstemmen van jullie wensen en het doorspreken van alle details. Zo weten wij precies wat er nodig is om van jullie feest een onvergetelijke ervaring te maken. Dus, waar wacht je nog op? Let's party!

Maak gratis kennis 

Kijk of onze DJ bij je past

Vertel me meer