Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij werken met het Know Your Customer Principe. We willen er alles aan doen om het evenement voor jou fijn te laten verlopen. We communiceren daarom volop. Vooraf, tijdens en na het feest.

De ervaring is dat onderstaand stappenplan goed werkt:

  1. Kennismakingsgesprek (geheel vrijblijvend).

Vertel over het soort feest dat je wilt en wat voor sfeer je wilt. Wat voor mensen er komen. Tijdens dit kennismakingsgesprek inventariseren we jullie wensen over licht, geluid en muziekstijlen. We staan uitgebreid stil bij wat wel maar vooral ook wat niet te doen tijdens het feest. Ook de locatie en mogelijkheden voor het verlichten bespreken. We kijken of er een klik is, die moet er zijn. We kijken dan welke DJ het meest geschikt is.

2. Voorbereiding

Wij zorgen voor een tijdige en preciese voorbereiding. Als jullie hebben aangegeven dat jullie graag een voorkeursmuzieklijst willen aanleveren, dan ontvangen we deze graag tijdens de voorbereiding. Dat geeft ons tijd om deze muziek klaar te zetten. We kunnen uiteraard ook een gedeelde lijst via Spotify aanmaken zodat jullie deze rustig kunnen aanvullen. Tijdens het feest draaien we niet jullie lijst op volgorde af, maar we gebruiken de lijst als basis voor de set. Er moet opbouw in de avond zitten. We kunnen ook improviseren uiteraard als de  sfeer er naar is. Het komt regelmatig voor dat er stukjes of sketches worden opgevoerd tijdens het feest. Tijdens de voorbereiding stemmen we dit nader af, inclusief eventuele muziek die gedraaid moet worden tijdens deze sketches. Loopt het tijdens het feest toch net iets anders met volgorde of komt er bijvoorbeeld een sketch bij, dan is dat geen enkel probleem. Daar komen we samen wel uit.

3. Tijdens het feest

Er is alle ruimte om tijdens het feest nog toevoegingen te doen ten aanzien van jullie muzieklijst. Als we hebben afgesproken dat verzoeknummers zijn toegestaan, (of je dat wilt is een keuze) dan zorgen we dat daar ruimte voor is. De meeste verzoeknummers spreken doorgaans een algemeen publiek aan. Het komt voor dat sommige verzoeknummers een zeer specifiek persoonlijk karakter hebben. We kijken dan of het past. Soms staat de dansvloer vol en wil iemand "I will always love you" van Whitney Houston horen. Dat past niet altijd. In dit geval zullen we de plaat niet of later draaien ten behoevve van de sfeer en het plezier van iedereen.

Conclusie: het feest kan beginnen! Hoe zorgen we ervoor dat het een knalfeest wordt? Juist ja, goede communicatie met de DJ en event manager zijn key! Bij ons hoef je je daar geen zorgen over te maken. We besteden namelijk heel veel aandacht aan het afstemmen van jullie wensen en het doorspreken van alle details. Zo weten wij precies wat er nodig is om van jullie feest een onvergetelijke ervaring te maken. Dus, waar wacht je nog op? Let's party!

Maak gratis kennis 

Kijk of onze DJ bij je past

Vertel me meer