Bedrijfsfeesten

Boek je DJ specialist in bedrijfsfeesten

Boek je DJ, de specialist in bedrijfsevenementen, muziek, entertainment en catering

Wil je het ultieme bedrijfsfeest organiseren met een leuk thema? Of wil je een bedrijfsuitje? Boek je DJ is een One Stop Shop voor evenementen. DJ, fotobooth, catering, een dagje varen, een goochelaar, een verlichte dansvloer, een themafeest; alles is mogelijk bij ons.

Wij zijn Boek je DJ, een hecht team van 12 ervaren DJ's en saxofonisten. Maar we hebben ook ervaren event managers die je bijstaan. Bij ons kun je dus eenvoudig en snel een ervaren DJ voor jouw evenement kunt huren. Kwaliteit, maar dan voordelig. Wij zijn geen DJ fabriek maar gepassioneerde artiesten die elk feest alles geven. ga je een DJ boeken? Dat kan bij ons, maar we geven je ook graag tips hoe je de beste DJ boekt voor jouw feest. En een evenement organiseren kunnen we als geen ander.

Boek je DJ: de specialist in bedrijfsfeesten


Welkom bij BoekJeDJ.nl! Wij zijn jouw one-stop-shop voor je bedrijfsfeest.

Wat is er mooier dan een gaaf feest als blijk van waardering voor je medewerkers en/of klanten? Een bedrijfsfeest is de perfecte manier om het einde van een kalenderjaar af te sluiten, om om samen successen te vieren of gewoon omdat het er de tijd voor is.

Maar het organiseren van een bedrijfsfeest is vaak wel een hele klus waar veel denkwerk en maandenlange voorbereiding aan voor kan gaan. Bij Boek je DJ ontzorgen we je volledig. Ontdek al onze originele bedrijfsfeesten en laat ze  door ons volledig op maat maken.

Boek je DJ, de specialist in evenementen
Leuke thema ideeën voor je bedrijfsfeest
Hoe organiseer je een bedrijfsfeest waar iedereen nog lang over napraat? Ontdek hier enkele bruisende ideeën voor jouw bedrijfsfeest.

Wie zijn we?

Wij zijn een hecht team van 12 DJs en saxofonisten, je vertrouwde vrienden die jouw feest onvergetelijk gaan maken. En we hebben de ondersteuning van 2 event managers die ieder evenement tot in de puntjes verzorgen.

Bij BoekJeDJ  zijn wij gepassioneerd over het bieden van hoogwaardige DJ-services voor alle soorten evenementen, groot of klein. Onze getalenteerde DJ's zijn ervaren en vaak ook hoog opgeleid (conservatorium zelfs) en zorgvuldig geselecteerd. We bieden daarom  een breed scala aan muziekgenres om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een disco classics, House of een EDM-ervaring, of je wilt juist de hele nacht meezingen op de grootste hits van de jaren 80 en 90, wij draaien het.

10 vragen die je moet stellen als je een DJ boekt
10 vragen die je moet stellen als je een DJ gaat boeken.

Wij zijn trots op het creëren van een naadloze en fijne ervaring voor al onze klanten. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de laatste noot van de avond, staan wij voor jou klaar om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Onze professionele DJ's werken direct samen met jou om ervoor te zorgen dat elk detail klopt, van de perfecte playlist tot aan de verlichting en het geluidssysteem.

En het beste van alles? Onze diensten zijn volledig aanpasbaar aan jouw wensen en budget. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige DJ-boeking of een uitgebreide productie met live-muziek, een band,  een saxofonist en fotobooth, wij kunnen het voor jou regelen.

Wanneer je een bedrijfsfeest gaat organiseren vraag je natuurlijk verschillende offertes op. Op zich een goed idee, maar de offertes zullen enorm verschillen in prijs. Dat komt omdat geen enkel bedrijfsfeest hetzelfde is. De DJ, de aankleding, de organisatie; er zijn wel 1000 en 1 dingen die belangrijk zijn en de prijs bepalen. Dus als je een offerte krijgt, vraag jezelf dan af: "wat krijgen we ervoor?". Je hebt niets aan een simpele DJ setup met 2 kleine speakertjes. Als organisator van het feest sla je dan de plank mis.

💡
Zomerse sferen, warme tonen, geuren zoet, Van heerlijk eten, 't hart ontmoet, Inspiratie, activiteiten en gelaat verblijd, De kern van een bedrijfsfestival, zo wijd.

Een nette, representative en professionele DJ

Ben je op zoek naar de perfecte DJ voor jouw bedrijfsfeest? Een nette, representative en professionele DJ? Boek je DJ is dé specialist op het gebied van zakelijke muziekverzorging. Onze reviews spreken voor zich. We draaien met kwalitatief hoogwaardige apparatuur van PioneerDJ. Met meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 100 evenementen per jaar weten wij precies hoe we jouw bedrijfsfeest tot een groot succes kunnen maken. Onze DJ's beschikken over de nieuwste apparatuur, waaronder een DJ-booth en verlichting, en zorgen voor de juiste sfeer tijdens jouw evenement. We organiseren feesten voor 50 of 100 medewerkers maar ook grotere feesten tot wel 750 gasten. We helpen je ook met het bedenken of uitwerken van een thema voor je bedrijfsfeest.

Onze DJ’s en Saxofonisten voor Sail Amsterdam 2025:
Boek de perfecte DJ & saxofonist voor Sail Amsterdam 2025: professionaliteit, entertainment & onvergetelijke ervaringen voor bedrijfsevenementen.

Bedrijfsfeest? Hoe van start te gaan

Dus gefeliciteerd met het behalen van een belangrijke zakelijke mijlpaal of het vieren van een speciale gelegenheid met je collega's. Het organiseren van je bedrijfsevenement kan een tijdrovende taak zijn, vooral als het gaat om het vinden van de juiste muziek en alle technische aspecten van het evenement.

Boek je DJ biedt daarom een professionele en complete ontzorging van jouw bedrijfsevenement. Onze bedrijfsfeest Even Managers en DJ's nemen de verantwoordelijkheid van A tot Z over, zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op de invulling van het programma. Van de technische aspecten tot de aankleding van het evenement, Boek je DJ heeft alles onder controle en zorgt ervoor dat alles in de stijl van jouw bedrijf wordt uitgevoerd. En binnen budget!

Onze ervaren DJ's zijn experts in het vermaken van het publiek en hebben een brede muziekkennis, variërend van disco tot rock, house en zelfs af en toe  (goede) Nederlandstalige muziek. We zijn toegewijd aan het leveren van topkwaliteit en zorgen dat elk detail zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd. Vraag en wij leveren.

🎉Bedrijfsfeest - Boek je DJ
Boek je DJ is een echte evenementen specialist. Wij verzorgen niet alleen de DJ en saxofonist maar nemen alle aspecten van het evenement onder onze hoede.

Als je interesse hebt in onze diensten voor een bedrijfsfeest, dan doen we liever geen snelle offerte maar nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin wij graag jullie wensen en budget bespreken en een offerte op maat kunnen aanbieden. We laten dan zien wat we allemaal kunnen bieden. Dus geef aan wat je budget is en hoeveel gasten er zijn, dan geven wij aan wat de mogelijkheden zijn.

💡
Bij Boek je DJ staan wij voor een transparante en professionele aanpak, van je bedrijfsfeest zodat jij precies weet wat je van ons kunt verwachten.

Laat ons jouw bedrijfsevenement ontzorgen en we zorgen ervoor dat jouw feest onvergetelijk wordt.

Muziekkeuze op maat

Onze DJ's spelen muziek die aansluit bij jouw wensen en de doelgroep van jouw bedrijfsfeest. Of je nu op zoek bent naar achtergrondmuziek tijdens het diner of juist een feestelijke sfeer tijdens de borrel, wij zorgen voor de juiste muziek. Daarnaast bieden wij extra's aan, zoals een photobooth, een saxofoonspeler en zelfs de organisatie van een pubquiz.

Persoonlijke aanpak

Bij Boek je DJ staan wij voor een persoonlijke aanpak. Wij luisteren goed naar jouw wensen en adviseren je graag over de mogelijkheden. Onze ervaring leert ons dat een goede samenwerking tussen jou en onze DJ leidt tot het allerbeste resultaat. Zo doen we dat met iedereen, met onze grote clienten, maar ook met de kleinere.

"Muziek geeft een ziel aan het universum, vleugels aan de geest, een vlucht aan de verbeelding en leven aan alles." - Plato

Zomaar wat cliënten

Waarom Boek je DJ?

Kies voor Boek je DJ en ervaar zelf waarom wij al jarenlang de toonaangevende DJ-leverancier zijn voor bedrijfsfeesten in Nederland. Wij bieden kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Daarnaast zijn wij continu op zoek naar verbeteringen en vernieuwingen, zodat wij onze diensten kunnen blijven verbeteren en aanpassen aan de laatste ontwikkelingen.

Een feestje bouwen?‌ ‌Zo doen wij dat.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Kijk naar een impressie van onze shows. Zo weet je wat je kunt verwachten wanneer je en DJ boekt bij ons.‌

Een DJ boeken voor je bedrijfsfeest

Het is wel weer tijd voor een feestje! Je wilt nu dus een goede DJ boeken om eindelijk eens dat geweldige feest te gaan geven waar je al zo lang mee bezig bent. Of je bent aangewezen om het jaarlijkse bedrijfsfeest te organiseren.  Wij hopen in ieder geval dat we erbij mogen zijn. Wat voor bedrijfsfeest dan ook, wij helpen graag om er een feest van te maken om echt nooit meer te vergeten.

Met meer dan 100 evenementen per jaar en meer dan 15 jaar ervaring zijn we ervaren rotten in het vak die het DJ-klappen van de zweep kennen. We bereiden alles tot in de puntjes voor, evenementenorganisatie kent geen geheimen voor ons.

Themafeesten

Wij verzorgen diverse themafeesten, voor bedrijven maar ook particulieren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.Wij adviseren u graag.

Boek je DJ, dé specialist voor themafeesten en bedrijfsevenementen.
BoekjeDJ, dé specialist in het boeken van DJ’s voor themafeesten. Maak uw evenement onvergetelijk; van Disco feest en Gin Tonic Party tot Retro Gaming Party
Wij organiseren een Retro Arcade-themafeest met DJ
Organiseer een Retro Arcade-themafeest met DJ
Het Future & Sci-Fi themafeest van Boek je DJ
Stap in een wereld van futuristische wonderen en buitenaardse avonturen met het Future & Sci-Fi themafeest van Boek je DJ
Disco Party organiseren? Boek je DJ regelt alles
Wil je een geweldig themafeest organiseren? Denk eens aan een Disco party.
Monte Carlo party | Gooise DJ
De leukste feesten in ’t Gooi
Gin Tonic Party | Gooise DJ | Stijlvol Chillen en dansen
De Gin Tonic Party is chique, luxe en chill. Mensen zijn goed gekleed. De beats zijn niet te snel, maar wel doordringend. Ibiza in de avond. Gratis offerte

De Gin Tonic Party bijvoorbeeld is een stijlvol evenement dat draait om de populaire cocktail gin-tonic, met daarbij een ontspannen Ibiza-sound en chill sfeertje. Gasten kunnen genieten van heerlijke, handgemaakte gin-tonic creaties, inclusief alcoholvrije opties voor degenen die niet drinken.

Om de ervaring extra speciaal te maken, kan er ook een live saxofonist bij zijn om de muziek te begeleiden en de sfeer te versterken. Dit evenement is perfect voor mensen die houden van een luxe en ontspannen avond uit, waarbij ze kunnen genieten van lekker eten en drinken, goede muziek en een leuke sfeer. Kortom, de Gin Tonic Party biedt een unieke en verfijnde ervaring die de gasten nog lang bij zal blijven.

Bedrijfsfestival: het ultieme themafeest

Bent u op zoek naar een unieke en moderne manier om uw werknemers te belonen en om samen iets te vieren? Dan is het organiseren van een bedrijfsfestival wellicht iets voor u! Dit festivalformat is hip, modern en erg populair onder bedrijven. In dit artikel leggen we uit waarom een bedrijfsfestival een uitstekende keuze is en hoe wij u kunnen helpen met de complete organisatie.

Bedrijfsfestival organiseren | Hip, modern en te gek
Bedrijfsfestival, dit format voor een bedrijfsfeest is hip, modern en erg populair onder bedrijven

De werkwijze van onze DJ’s

Wanneer je een DJ wilt boeken, staat ons team bij Boek je DJ klaar om jullie wensen in kaart te brengen en er een werkelijk uniek feest van te maken. Hoe wij werken? Wanneer je een offerte aanvraagt bellen we altijd even om de wensen in kaart te brengen. We brengen snel een scherpe offerte uit.

Het voortraject

Nu begint het pas; we gaan je feest voorbereiden. Wanneer je een van onze DJ’s boekt is er een uitgebreid voortraject. Tijdens dit traject hebben we persoonlijk of telefonisch contact en stellen we de wensenlijst op en maken een plan voor de avond. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de openingsdans op een bruiloft of de indeling en het thema van een bedrijfsfeest.  Uiteraard praten we ook uitgebreid over de muziekkeuze. Welke muziek wel en welke muziek niet! Er is dus alle gelegenheid om jullie wensen voor je bruiloft of feest persoonlijk kenbaar te maken. Op die manier kunnen we het feest samen precies afstemmen op jullie wensen; qua sfeer, muziek, verlichting en

We hadden contact met de Event Manager en DJ vooraf, alles was geregeld. Het feest was in een woord top. De dansvloer was de hele avond vol en alles was geregeld.  Maaike

DJ Boeken? Kies een professional

Online een DJ boeken (met zijn team) die de gehele avond tot in de puntjes voorbereidt en verzorgt was nog nooit zo gemakkelijk. Niet voor niets hebben we de afgelopen jaren op honderden feesten gedraaid.  Vele tevreden mensen gingen je voor. Bij ons boek je een nette, gezellige, vriendelijke DJ, die precies bij je smaak en stijl past en die je van tevoren al meerdere malen gesproken hebt. Maar hij of zij is vooral een professionele DJ die het klappen van de zweep kent. En dat alles voor een scherp tarief.

Waarom zou je een DJ huren voor jullie bedrijfsfeest huren bij ons?  Er zijn verschillende redenen. Mensen blij maken met muziek is onze passie, dus een geslaagd feest waar iedereen blij van wordt, daar gaan we voor! We hebben een enthousiast eigen DJ team met professionele DJ’s van verschillende leeftijden en met verschillende stijlen. We hebben dus (bijna) altijd een passende DJ voor je binnen ons team. En dat is zeer belangrijk. Een andere reden is dat we alleen draaien op feesten wanneer we zeker weten dat we goed passen bij het publiek. Hoewel we allround zijn, over uitstekende muziekkennis beschikken het mooi mixen als een “must”zien en vele stijlen kunnen draaien, zullen we niet zomaar een DJ sturen. De wensenlijst en voorgesprekken bepalen hoe en vooral met welke DJ we jouw feest tot een succes gaan maken.

Wij doen graag geheel vrijblijvend een aanbod en een vrijblijvend voorgesprek. Je ontvangt direct bericht en dezelfde dag een scherpe DJ offerte.‌‌‌

Wat u kunt verwachten van onze evenementenorganisatie

 • ‌Ervaren Allround DJ’s
  Je krijgt altijd en ervaren DJ die past bij jullie smaak en wensen.
 • Mooiste Geluid en Lichtshow
  Alleen het beste is goed genoeg. Een prachtige lichtshow en apparatuur.
 • Extra opties
  Saxofonist, Fotobooth, verlichte dansvloer of een Band? Alles kan!
 • Verlichte DJ Booth
  De DJ staat achter een prachtige DJ booth met verlichting,
 • Eigen Event Manager
  Onze Event Manager regelt alles voor je. Handig toch?
 • Wensenlijst
  Voorbereiding is alles! De wensenlijst en voorgesprekken zijn inbegrepen.
 • Afstemming met Horeca
  We stemmen alles af met de locatie waar we gaan draaien. Service!
 • Non-Stop draaien
  We draaien de hele avond, zonder pauze. Geen sets dus.
 • Reserve DJ
  Just in case! Er is altijd een reserve DJ beschikbaar. Fijn te weten.
 • Op- en afbouw
  Opbouwen, afbouwen, vervoer en BTW. Alles is bij de prijs inbegrepen.‌

‌Over Boek je DJ

Bij Boek je DJ kun je gemakkelijk en snel een ervaren DJ voor ieder evenement huren. We maken graag een mooie show van je feest met goede geluidapparatuur, een verlichte DJ booth en een prima lichtshow. Onze betaalbare DJ’s zijn ervaren, hebben uitstekende recensies en draaien in bijna elk muziekgenre. Je kunt ook een moderne fotobooth met printer bij ons huren via de Gooise Fotobooth verhuur.

Onze Dj’s zijn jouw succes

Onze DJ’s hebben meer dan 15 jaar ervaring met draaien en zorgen elke keer weer voor een geweldig feest. Op jouw feest weet onze DJ precies welk nummer moet worden gedraaid; zo weten wij altijd voor een volle dansvloer te zorgen. Wij luisteren goed naar wat je wilt: je geeft aan wat je wensen zijn voor de feestavond en wij regelen de rest. Boek je DJ bij ons. We organiseren graag een feest om nooit te vergeten!

Contact

Simpel en soepel. We zijn altijd bereikbaar. Het kan via de website of email maar ook direct! ‌Chat gewoon met ons via Whatsapp, klik hier.‌

Direct meer info via Whatsapp? Dat kan!

Klik op het logo.

contact met Boek je DJ kan via whatsapp

Veel gestelde vragen over een DJ voor een bedrijfsfeest

Op wat voor soort feesten draaien jullie DJs?

Onze DJ's draaien op💍Bruiloften, 🎉Bedrijfsfeesten, 🎂 Verjaardagen, 👩‍⚕️Promotiefeesten, 🌴Themafeesten, 🚀Productlanceringen, grotere Evenementen en op 🤵 Gala's 

Wat kost het boeken van een DJ?

Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld. Met onze rekentool kun je direct zelf je indicatieprijs berekenen.

Welke muziek draait de DJ?

Onze DJ's zijn ervaren professionals en allround. Maar ze hebben ook specialiteiten. Op basis van je wensenlijst selecteren we de DJ uit ons team die het beste bij je past.

🎉Bedrijfsfeest - Boek je DJ
Boek je DJ is een echte evenementen specialist. Wij verzorgen niet alleen de DJ en saxofonist maar nemen alle aspecten van het evenement onder onze hoede.

Maak gratis kennis 

Met onze event managers en DJ's 

Vertel me meer