DJ voor bedrijfsfeest of thema avond?

– Complete show
– Licht, geluid
– Diverse Thema’s

Op zoek naar een DJ show voor een bedrijfsfeest?

We bieden voor bedrijven een complete oplossing voor zakelijke evenementen. Niet alleen zorgen we voor een DJ, maar we kleden de setting ook aan. Onze drive in show omvat een ervaren DJ, een verlichte DJ booth, een prachtige lichtshow met verlichte LED zuilen en (grond)spots. Wij maken van uw personeelsfeest, netwerkborrel of jubileum een onvergetelijke ervaring.

Afhankelijk van jullie wensen, creëren we een heerlijke sfeer, gezellig, formeel, of juist een swingende setting met een volle dansvloer. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een fantastisch evenement en tegelijkertijd een uitstekende indruk achterlaat bij cliënten, werknemers of gasten.

Wij hebben al voor veel bedrijven van naam mogen draaien; groot en klein.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest?
Ontvang vrijblijvend een persoonlijke offerte!

De leukste DJ voor je bedrijfsfeest

Jullie personeelsfeest gaat dit jaar beter dan ooit tevoren. Dus zoek je een DJ voor je bedrijfsfeest die er een spetterende happening van maakt. Het moet een geweldig feest voor iedereen geweldig worden. Voor de stagiair, de directie, de afdeling Finance en ook voor de oude rot in het vak die er al jaren zit.

Onze Themafeesten

Je wilt echt iets bijzonders! Daarom kun je kiezen voor een van onze themafeesten zoals bijvoorbeeld de Disco Party, de Foute Party of de Ibiza Party. Of bijvoorbeeld een Dance Classics avond waarin alle grote hits uit de jaren ’80 en ’90 voorbijkomen!

Bij Boek je DJ beginnen we met een vrijblijvend gesprek waarin jullie de wensen kenbaar maken. Wij geven dan vrijblijvend advies en stellen een plan op. Wil je een receptie of meeting met slechts achtergrond muziek? Of kiezen jullie voor een spetterend feest met een DJ die de lekkerste beats heerlijk aan elkaar mixt. Alles kan!

Voor onze themafeesten beschikken we over geweldige computergestuurde lichtshows, verlichte DJ booths en uiteraard uitstekende apparatuur. Jullie muziekwensen staan centraal en worden vooraf vastgelegd door onze Event manager.

We zorgen bovendien dat we samen met jou het meeste uit je feestbudget halen!

Wij hebben spetterende feesten georganiseerd voor oa.

rabobank - boek-je-j
klant-boekjedj-ijsselmeervogels
ABN-AMRO
pathe cinema
  • Voorbereiding feest
  • Geluid en lichtshow
  • Uitstraling DJ en muziekkeuze
4.7

Een prachtig Kerstfeest

Ons Kerstfeest
Een fantastische avond verzorgd door geweldige muziek. De DJ heeft volledig op onze wensen ingespeeld. Een top avond ! Ik kan Boek Je DJ zeker aanraden voor feesten & Partijen met de brede muziekstijl en kennis komt het helemaal goed.

Nathalie Legger
Menu