Klantbeoordelingen en reviews

Klantbeoordelingen en reviews

Tevreden klanten zijn het allerbelangrijkst voor ons

Wanneer je een DJ boekt wil je natuurlijk graag weten wat voor ervaring hij of zij heeft en hoe anderen de DJ hebben beoordeeld. Niet alleen kun je hier lezen welke beoordelingen onze klanten aan onze DJ’s en saxofonisten hebben gegeven, je kunt ook contact met ze opnemen. We brengen je graag in contact. Praat gerust eens met een klant van ons, dan weet je zeker dat je er goed aan doet om bij ons te boeken.

Onze ervaren DJ’s beschikken over honderden positieve recensies via onafhankelijke websites. En misschien ben ons wel eens tegen gekomen. Wellicht ken je ons al van evenementen zoals de QMusic Foute Party en andere leuke feesten en bruiloften.

💡
Boek je DJ is onderdeel van De Gooise DJ, we hebben al meer dan 100 positieve recensie! Lees ze hier!

Klanten schrijven over ons:

Professionele en vriendelijke DJ!

Wat een top DJ!

Wat een top DJ! Hij zet niet alleen de plaatjes aan, maar mixed ook nog daadwerkelijk zijn muziek en speelt echt in op de behoefte van de gasten. Een aanrader voor ieder type feest.

De licht- en geluidsset zien er goed uit en zijn binnen no-time op- en afgebouwd.

Daarnaast is bijzonder vriendelijk. Het is een DJ die we graag zien en horen op onze trouw- en evenementenlocatie Villa Clementine

Villa Clementine.

19 september 2023

Bruiloftsfeest om nooit te vergeten

Dankzij de DJ, hebben wij (maar met name onze gasten) enorm genoten van de avond in Kievitsdal. Dit dank zij de DJ en saxofonist Peter, werd een goede show weggezet. De dansvloer is niet onbemand geweest. Ook de photobooth was een enorm success. De gasten hebben hierdoor een herinnering mee naar huis kunnen nemen. Terwijl wij tevens een kopie van de foto’s kregen als herinnering.

Ook het meedenken ter voorbereiding is perfect. Altijd weer kleine maar ook grote aspecten waar je zelf niet aandenkt.

Kortom zeer tevreden en zeker aan te raden.

Cees van S.
12 mei 2023

💡
Heerlijk feest, geweldig publiek en met saxofonist erbij, altijd heerlijk. Dank jullie wel! Op naar het jubileum.

Fantastische afsluiting van de dag

Op onze bruiloft na de officiele zaken was het tijd voor een feestje. En daar heeft de DJ zeker voor gezorgd. Mensen bleven zeggen wat een goeie muziek en leuke sfeer. Er werd de hele avond gedanst en ook de fotobooth werd heel veel gebruikt. Super gezellige avond gehad. En dit alles volledig volgens afspraak het op- en afbouwen geen omkijken naar. Nog super bedankt daarvoor!Bryan
26 mei 2023

💡
Prima feest bij Fletcher in Huizen. Dank jullie wel voor de leuke review. Fijn dat we mochten bijdragen aan een geweldig leuk feest!

We hebben een feest gehad!

We hebben ontzettend genoten van ons feest. Jullie hebben ons feest echt een extra dimensie gegeven. Echt bedankt, jullie waren super. Zo leuk dat er een saxefonist bij was. Ook wist de dj, precies de goede muziek te draaien om iedereen de dansvloer op te krijgen.Marjolein en Hein
29 april 2023

💡
Het was ook echt een leuk feest met geweldige gasten, van alle leeftijden. Leuk dat jullie zo genoten hebben, daar doen we het voor! 

Een top avond

Voor ons jubileumfeest op 1 april hebben wij 2 DJ's geboekt, Nick en Tom. Alles was prima geregeld, wij hadden echt goed informeel contact en ondanks dat Boke je DJ overbezet was voor zaterdag 1 april is het toch gelukt. Wij wilden namelijk niet het standaard repertoire van een huwelijk of feestcafé maar juist een mooie mix van dance, EDM en house. Uiteindelijk hadden wij precies wat wij wilden, Tom speelt House en Nick ook melodic techno en samen namen zij onze gasten door een mooi reis van bekende nummers, oude tijden, mooi gemixed in hun eigen beats en ritmes, en ook pure dans en klassiekers. Het was top.

Frederik
1 april 2023

💡
Wat een fijne review en wat mooi dat ons DJ duo Nick en Tom zo lekker gedraaid hebben bij jullie. Dank je wel en op naar het volgende feest!

topavond met fotobooth

25 februari hebben wij feest gehad en ook de photobooth geleverd gekregen voor de verjaardag van onze meiden. Wat hebben we een lol gehad. Bedankt voor de snelle levering, goede communucatie. Ook de fotos hadden we binnen 24 uur!! Echt een aanrader!

Zahira
25 februari 2023

💡
Dank je wel voor de gastvrijheid en de lekkere broodjes uit Zahira's eigen keuken!

Een feestelijke avond

We zaten goed op 1 lijn met de dj qua muziek, hij begreep goed wat wij wilden en niet wilden. Contact vooraf was goed en duidelijk en we hebben een hele gezellige avond gehad met leuke muziek! Iedereen heeft genoten en ook de fotobooth was goed gebruikt en vonden mensen erg leuk en makkelijk in gebruik.

Daphne Klein
20 maart 2023

💡
Wat een leuke avond en wat fijn dat we op jullie bruiloft mochten draaien. Iedereen genoot en dat was leuk te zien. Dank jullie wel! Veel geluk en liefde samen.

Passende muziek, topavond!

 Door de mooie, gezellige en vooral passende muziek, die goed afgestemd was op het publiek op ons feest hebben al onze gasten het als een heel leuk en gezellig feest ervaren!
Het was een topavond!

Brigit van der Steeg
11 februari 2023

💡
Het was heel leuk om te doen. Al die “Gouwe Ouwes”die voorbij kwamen! Top. Dank je wel.

De tweeling 40 jaar

Het eerste gesprek gaf direct vertrouwen. Dit zijn vakmensen! Het feest verliep volgens plan. De vooraf besproken opbouw pakte prima uit en waar nodig stuurde de DJ even bij. Bij de DJ act hebben we ook een Saxofonist geboekt. Dit gaf een enorme meerwaarde en luxueuze sfeer. Dj Rob en Saxofonist Erwin, nogmaals ontzettend bedankt voor het bijdrage aan een onvergetelijke avond in Four Seasons Leusden.

Sonja
29 januari 2023

💡
Het was ook een heerlijk feest om te mogen doen! Wat een leuke mensen en leuk feest! Dank jullie wel!

Twee geweldige feesten met Boek je DJ

Voor ons huwelijk afgelopen zomer en ook voor mijn bedrijfs kerstfeest Barry gevraagd om plaatjes te draaien. Beide keren een geweldig succes! Voelt het publiek goed aan en maakt er een top feest van. Super flexibel en leuk om mee te werken!

Michael van Heek
12 december 2022

💡
Vaste klanten zijn altijd leuk! Dank je wel weer, en tot de volgende!

Keihard het leven gevierd na ziekte

Een mooi en bijzonder feest, alleen al door de DJ en Peter de saxofonist. Geweldig duo, de saxofonist geeft echt een extra dimensie aan je feest! Avond vloog om in no time, dansvloer hele avond vol! Gooise DJ is top!

Philip Kenter
11 december 2022

💡
Het was een prachtfeest met een bijzondere reden! Dank jullie wel.

Super

Deze dj’s moet je gewoon inhuren voor het perfecte feest. Ze regelen alles zelf incl. opbouw en afbouw. Echt perfect. We hebben genoten!

Monique – Blijf Groep
19 oktober 2022

💡
Heerlijk feest. Leuk dat we met de Kerst weer bij jullie mogen draaien! Dank jullie wel.

In één woord FANTASTISCH!

Op 8 oktober 2022 zijn wij getrouwd. Tijdens het toost moment hadden we heerlijke achtergrondmuziek incl. saxofonist (kleine tip: wandel door het publiek met de sax, als dat kan uiteraard). Bij het feest ‘s avonds ging het dak eraf vanaf de eerste minuut tot de laatste! Geweldig!!!! Boven alle verwachting!!!!

Gerrit en Esther
8 oktober 2022

💡
Met heel veel plezier hebben de DJ en saxofonist voor jullie opgetreden. Dank jullie wel en tot een volgende keer!

Geweldig swingend tuinfeest ter ere van mijn 60e verjaardag!

Eerste contact via mail en telefoon was al prettig. Er wordt goed geluisterd wat voor soort feest en Muziek je voor ogen hebt. De DJ voelde de gasten heel goed aan, halverwege de avond stond iedereen op de dansvloer! Hier wordt nog lang over nagepraat! Met de Gooise DJ wordt het een groot feest!

D. Schilham
10 oktober 2022

💡
Wat leuk om op dit heerlijke feest te mogen draaien! Dank voor de gastvrijheid.

Heerlijke muziek, vriendelijke DJ en saxofonist!

Heerlijke muziek, vriendelijke DJ en saxofonist.

Marius Heslenfeld
22 september 2022

💡
Het was een plezier de muziek te mogen verzorgen op uw bedrijfsfeest. Dank!

Alles geregeld!

Heel fijn, alles van A tot Z geregeld en geen enkele problemen gehad. Ook de muziek sloot goed aan op het publiek!

Lillian
16 juli 2022

💡
Dank je wel Lillian, leuk om jullie bij de Beachvolleybalvereniging te zijn. Onze DJ deed het graag!

Leuke avond

Erg leuke avond gehad. In het begin draaide de Dj veel jaren 70/80 muziek terwijl we dit niet echt wilden. Gelukkig kwam dat daarna helemaal goed. Leuk dat de DJ ook de ruimte gaf aan een enthousiaste jongen van 11 jaar die graag een kijkje nam bij de djbooth. De DJ deed daar helemaal niet moeilijk over en nam hem mee in zijn werk. Leuk om te zien dat hij zijn passie met andere wil delen en daarbij de sfeer niet uit het oog verliest.

Anna en Robert
Bruiloftsfeest in Almere, het Groene geheim

💡
Dank voor de feedback. Gelukkig is het helemaal goed gekomen. Dank jullie wel voor de gastvrijheid/

Fantastisch feest!!

Wat een geweldige DJ en supergave saxofonist erbij!!! En wat hebben jullie super meegedacht om er een fantastisch feest van te maken! Tot en met de fotobooth verzorgd. Het maakte ons tuinfeest tot een groot succes!! Rob, Barry en Miklos, onwijs bedankt!!

Wil je een topfeest? Dan zit je bij de Gooise DJ zeker goed!

Margit Eijsenga
9 juli 2022

💡
Dank je wel, zo leuk om te horen. We deden het graag! Tot de volgende keer Margit.

Iemand die snapt wat er moet gebeuren

Geen gedoe gewoon doen, op het juiste moment de juiste muziek draaien en voor sfeer zorgen. Dit is wat we zochten en gekregen hebben. Top.

A van der Burg
6 juli 2022

💡
En zo is het! Mooi te horen. Dank julie wel en tot de volgende keer!

Top DJ, die echt draait!

De afstemming vooraf is met interesse en goed, direct wordt een appgroep aangemaakt, wat fijn en snel communiceert.

De DJ was erg goed. Speelt geen vooraf samengestelde lijst af, ixt echt. Voelt de sfeer goed aan en is flexibel.

Jasper
16 juli 2022

💡
Leuk de waardering te horen. Dank je wel!

Succes verzekerd

Barry draait de perfecte muziek voor het betreffende feestje. Voelt goed aan wat nodig is. Leuk dat hij ook een foto booth meenam. Gegarandeerd een super avond!!

Herman Deijen
6 juli 2022

💡
Het was super Herman en andere tennisvrienden, graag gedaan

SUPERAVOND

Van begin tot eind een geweldige avond gehad. Barry voelde de sfeer perfect aan. In één woord: GEWELDIG

Simon en Nicole Majoor
3 juli 2022

💡
Beste Simon en Nicole, het was geweldig om te mogen doen! Heerlijke sfeer in het Vitus! Op naar de volgende. Dank jullie wel.

Direct contact via Whatsapp? Dat kan!

Klik op het logo.

contact met Boek je DJ kan via whatsapp

Wilt u zelf ook een recensie schrijven? Graag! Het kan uiteraard alleen als u klant bent van ons.

Maak gratis kennis 

met een van onze top DJ's 

Vertel me meer