Combinatie Fotobooth en DJ

Yes, de Gooise fotobooth is gewoonweg geweldig! Het is dé perfecte manier om met je vrienden en familie te lachen, feesten en plezier te maken op welk event dan ook

DJ plus fotobooth combinatie aanbieding
Een te gekke DJ en een leuke fotobooth, samen extra voordelig

De Gooise Fotobooth is een fotobooth verhuurbedrijf dat leuke photobooths verhuurt voor evenementen zoals bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten in het Gooi en omstreken. Het is een interactieve en ongedwongen manier om foto's te maken met vrienden en familie en onmiddellijk krijg je ter plekke mooie afdrukken op ansichtkaart formaat als herinnering aan je feest. Hoe het werkt?  De photobooth drukt direct met een professionele printer jouw eigen design af. Dat zorgt voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten.

De fotozuil van de Gooise Fotobooth legt jullie mooiste herinneringen vast en is een luxe en verlichte fotobooth voor een verrassende prijs, die ieder feest tot een succes maakt.

DJ plus fotobooth aanbieding

Met de Gooise photobooth kun je 4 uur lang foto's, video's en Boomerang GIF-animaties maken en deze fotobooth huur je al vanaf €349,95 per avond en dit is inclusief onbeperkt printen.

Huur je een DJ bij ons, dan betaal je voor de fotobooth maar €299,95. Als je nog goedkoper wilt huren en je printjes geen vereiste vindt, kun je al een photobooth huren voor €199,95.

DJ en fotobooth

Extra voordelig

Yes, de Gooise fotobooth is gewoonweg geweldig! Het is dé perfecte manier om met je vrienden en familie te lachen, feesten en plezier te maken op welk event dan ook, of het nu gaat om een fancy bruiloft of een gek bedrijfsfeest. Je bent ook nog eens een keer heel voordelig uit! Je kunt jezelf en je crew op de gevoelige plaat vastleggen en binnen no-time heb je prachtige prints in handen om als herinnering te bewaren. En je krijgt er een topDJ bij! Waar wacht je nog op? "Laat de fotobooth-magie beginnen!"

Dus wil je een DJ en een fotobooth? Vraag gewoon een offerte aan met de knop rechtsonder, dan zetten we de fotobooth als optie in je offerte.

Veel gestelde vragen over het boeken van een DJ

Op wat voor soort feesten draaien jullie DJs?

Onze DJ's draaien op💍Bruiloften, 🎉Bedrijfsfeesten, 🎂 Verjaardagen, 👩‍⚕️Promotiefeesten, 🌴Themafeesten, 🚀Productlanceringen, grotere Evenementen en op 🤵 Gala's 

Wat kost het boeken van een DJ?

Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld. Met onze rekentool kun je direct zelf je indicatieprijs berekenen.

Welke muziek draait de DJ?

Onze DJ's zijn ervaren professionals en allround. Maar ze hebben ook specialiteiten. Op basis van je wensenlijst selecteren we de DJ uit ons team die het beste bij je past.

Direct je prijs via Whatsapp? Dat kan!

contact met Boek je DJ kan via whatsapp

Maak gratis kennis 

Kijk of je Bruiloft DJ bij je past

Vertel me meer