Je verjaardag wordt een uniek feest

Daar zorgen we voor

Een Spetterend Verjaardagsfeest met een ervaren Verjaardag DJ, lichtshow en geluid al vanaf € 395,-

 

Je zoekt een DJ voor je verjaardag. Of je nu 16, 30, 40 50 of 65 wordt, je wilt op je verjaardagsfeest een DJ die bij jou en je gasten past en zorgt voor een volle dansvloer. Fijne muziek die bij alle gasten past, een gezellige sfeer en een volle dansvloer. Dat is hoe jij je verjaardag voor je ziet en daar zorgen wij voor.

Boek je DJ is geen offertesite of vergelijkingssite. Op dat soort sites kun je offertes aanvragen en DJ’s moeten de vergelijkingssites betalen om de offerte te mogen doen. Leuk voor de kas van vergelijkingssite, die vaak niets met de organisatie doet en alleen maar internet aanvragen doorschuift, maar het zegt niets over de kwaliteit van de DJ en de organisatie van het feest.

Wij hebben een eigen team van ervaren DJ’s en eventspecialisten die  tijdens de voorgesprekken alle wensen in kaart brengen en het draaiboek voor je verjaardag samenstellen. Op die manier kan onze verjaardag DJ van jouw feest een uniek feest maken. Jouw muziek, jouw sfeer, jouw unieke feest!

Naast de perfecte voorbereiding zorgen we voor een mooie DJ booth, een prachtige lichtshow en uitstekende apparatuur.

Wat doet onze verjaardag DJ?

Je wilt een verjaardag DJ boeken die alles uitstekend voorbereidt en op je feest de sfeer goed aanvoelt en ervoor zorgt dat al jouw gasten, jong en oud, een leuke avond hebben. En een volle dansvloer natuurlijk! Daarom zorgen wij samen met onze eigen DJ’s dat vooraf alles goed geregeld is en er duidelijk wordt gecommuniceerd.

We doen een uitgebreide intake, brengen alle wensen in kaart en zorgen in de weken voor het feest dat alles tot in de puntjes geregeld is. Communicatie is zeer belangrijk. Als ervaren DJ’s weten we dat. Wij draaien wekelijks op vele verjaardagen in het hele land en beloven dat we jouw feest perfect voorbereiden en tot een groot succes maken.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan. het is vrijblijvend en snel geregeld.

De Event managers regelden alles, ik heb niets hoeven doen. En de DJ was fantastisch

dj-boeken-in-huizen

Boek een ervaren DJ

 Onze eigen ervaren Allround DJ’s

Boek een DJ Muziekkeuze op maat

 Precies jouw Muziek

DJ Boek huur apparatuur

 Geluid & Lichtshow

ervaren-dj-boeken

✓ Wensenformulier