Verjaardag DJ

Verjaardag DJ

De lekkerste muziek op jouw feest met onze verjaardagsDJ

Wij weten wat je wilt: een DJ die echt draait! Iemand die zijn vak verstaat! Geen amateur die een plaatje opzet, maar een pro die alles aan elkaar mixt.

Een feestje geven is altijd leuk, maar hoe maak je het nou écht onvergetelijk? Juist ja, met een geweldige DJ natuurlijk! Jouw verjaardagsfeestje, of je 20,30,40 of 50 wordt, of wanneer je een jubileum viert, de juiste DJ maakt altijd het verschil tussen een "wel leuk"feestje en een knalfeest waar nog lang over nagepraat wordt.

Maar hoe vind je nou echt de perfecte DJ voor jouw feestje? Boek je DJ heeft het antwoord! Wij zijn een select clubje professionele en ervaren DJ's die jouw feestje gegarandeerd tot een succes maken. We kijken altijd welke DJ uit ons team het best bij je past. En je spreekt altijd direct met je DJ. Wij zijn geen DJ fabriek die op het laatst een DJ toewijzen die beschikbaar is. Nee, vooraf selecteren we samen de meeste geschikte DJ. En dat is jouw vrouw of man.

DJ Entertainment op je verjaardag

Onze DJ's zijn niet alleen muzikaal zeer getalenteerd, maar ook echte entertainers. Ze weten precies hoe ze het publiek moeten bespelen en kunnen moeiteloos de juiste sfeer creëren. Van dansbare hits van nu, tot Dance Classics en soms ook  rustige achtergrondmuziek; onze DJ's draaien het allemaal.

verjaardag DJ
Van harte gefelicteerd met je verjaardag

Maar Boek je DJ biedt meer dan alleen DJ's. Wij verzorgen ook de volledige technische ondersteuning, van geluidsinstallaties tot verlichting. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kan je volop genieten van je eigen feestje. En misschien wil je er wel een saxofonist bij? Ok dat kan. We hebben een aantal topsaxofonisten in onze artiestenstal.

Zo is er bijvoorbeeld Gijs, bekend van DJ Bakermat. Gijs is een zeer getalenteerde saxofonist die de hele wereld over reist, maar Gijs is ook te boeken via Boek je DJ (* indien beschikbaar). Onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

Een uniek feestje

En het beste van alles? Onze service is zeer betaalbaar en op maat gemaakt voor jouw specifieke wensen. Bij Boek je DJ vinden we het belangrijk dat jij de perfecte feestbeleving krijgt, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen.Dus waar wacht je nog op? Maak van jouw feestje een onvergetelijke gebeurtenis met Boek je DJ! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw feestje onvergetelijk maken. Check direct je prijs rechtsonder en je weet het direct.

💡
Je wilt op je verjaardagsfeest een DJ die bij jou en je gasten past en zorgt voor een lekker volle dansvloer. Dat is hoe jij je verjaardag voor je ziet en daar zorgen wij voor. 

Wat doet onze verjaardag DJ?

Je wilt natuurlijk een verjaardag DJ die je snapt en alles uitstekend voorbereidt heeft. En zij of hij meot op je feest de sfeer goed aanvoelen en ervoor zorgen dat alle gasten, jong en oud, een leuke avond hebben. Een volle dansvloer natuurlijk! Daarom zorgen wij samen, ons team en jij dus, dat alles vooraf alles goed geregeld is en er duidelijk wordt gecommuniceerd. We praten en appen wat af!

We doen een uitgebreide intake, brengen alle wensen in kaart en zorgen in de weken voor het feest dat alles tot in de puntjes geregeld is. Communicatie is zeer belangrijk. Als ervaren DJ’s weten we dat. Wij draaien wekelijks op verjaardagen in het hele land en beloven dat we jouw feest perfect voorbereiden en tot een groot succes maken. De wensenlijst die we opsturen en uitgebreid bespreken tijdens de voorbereiding is er niet voor niets!

verjaardag DJ
Op jouw verjaardag moet gedanst worden

De waarde van de juiste Verjaardags DJ

Als je een verjaardagsfeestje organiseert, is de muziek essentieel voor de sfeer van het feest. Geen vevrjaardagen in een kring meer, maar een swingende party. Een goede Verjaardags DJ kan het verschil maken en de juiste sfeer creëren en ervoor zorgen dat iedereen op de dansvloer staat.

Maar hoe kies je de juiste Verjaardags DJ stap- voor-stap voor jouw feest? We leggen het graag aan je uit. Wij zijn geen offertesite of vergelijkingssite, maar we zijn 12 professionele DJ's en saxofonisten. Op offertesites kun je offertes aanvragen en DJ’s moeten de vergelijkingssites betalen om de offerte te mogen doen. Leuk voor de kas van vergelijkingssite, die vaak niets met de organisatie doet en alleen maar internet aanvragen doorschuift, maar het zegt niets over de kwaliteit van de DJ en de organisatie van het feest. Doe dat dus niet.

Ons DJ team

Wij hebben een eigen team van ervaren DJ’s en eventspecialisten die  tijdens de voorgesprekken alle wensen in kaart brengen en het draaiboek voor je verjaardag samenstellen. Op die manier kan onze verjaardag DJ van jouw feest een uniek feest maken. Jouw muziek, jouw sfeer, jouw unieke feest! Wij regelen alles.

Hoe kies je de juiste Verjaardags DJ voor je feest?

Er zijn veel dingen om rekening mee te houden bij het kiezen van de juiste Verjaardags DJ voor je feest. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de ervaring van de DJ. Een ervaren Verjaardags DJ weet precies hoe hij of zij de sfeer erin kan brengen en kan inspelen op het publiek. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het repertoire van de DJ. Een goede Verjaardags DJ heeft een breed scala aan muziekstijlen in zijn collectie, zodat hij kan inspelen op verschillende smaken. Zorg dat de DJ bij je past.

Een Spetterend Verjaardagsfeest met een ervaren Verjaardag DJ, lichtshow en geluid al vanaf € 395,-

Wat voor DJ-show krijg je van de Boek je DJ ?

Een goede Verjaardags DJ heeft niet alleen de juiste muziek, maar ook een mooie DJ-show. Onze DJ heeft een professionele DJ-booth en verlichting die perfect zijn afgestemd op het feest. Zo creëren we niet alleen de juiste sfeer met de muziek, maar ook met de visuele aspecten van de show.

Verjaardags DJ

Welke muziekstijl speelt de DJ ?

Als je een verjaardagsfeestje organiseert, is de muziek essentieel voor de sfeer van het feest. Een goede Verjaardags DJ is niet alleen gespecialiseerd in één muziekstijl, maar is allround. Onze DJs zijn allround DJs die de juiste muziek kan draaien voor jong en oud. We spelen muziek uit de jaren '70 en '80, maar ook de nieuwste hits van nu. Een vette remix van James Hype, een hit van David Guetta. Zo zorgen we ervoor dat iedereen op de dansvloer staat.

Dus wat je kan doen....

Als je een verjaardagsfeestje organiseert, is de juiste Verjaardags DJ essentieel voor de sfeer van het feest. Een ervaren, allround Verjaardags DJ zal de juiste sfeer creëren en ervoor zorgen dat iedereen op de dansvloer staat. Praat vooraf en kies dus voor een DJ die de lekkerste muziek voor jou en je vrienden kan draaien en de mooiste DJ-show op jouw verjaardagsfeestje geeft!

Op wat voor verjaardagen draaien we?

Welke verjaardag ga je vieren? ? We helpen je graag aan een passende DJ en een gepaste show. Klik op de knop die het dichtst bij je leeftijd zit.


Verjaardagen, kies er maar eentje!

DJ voor je Sweet Sixteen Party
Een Sweet Sixteen-feest is een belangrijke mijlpaal voor iedere tiener en de muziek op zo’n feest is erg belangrijk. Een goede DJ kan ervoor zorgen dat het feest een groot succes wordt. In dit artikel zullen we bespreken welke muziekgenres en bands in Nederland populair zijn en hoe een gespecialisee…
DJ voor je 20e verjaardag
Een verjaardag is altijd een bijzondere gelegenheid, en als je 20 wordt is dat een mijlpaal die je zeker niet zomaar voorbij wilt laten gaan. Bij een feest hoort natuurlijk goede muziek en daarvoor kun je het beste een ervaren DJ inhuren. Maar welke muziek moet er eigenlijk gedraaid worden
DJ voor je 30e verjaardag
Je wordt 30 (of iets in die buurt) en je wilt graag een feest organiseren om deze mijlpaal te vieren. Een DJ inhuren is dan natuurlijk een goed idee! Maar waar moet je op letten bij het boeken van een DJ? In deze tekst geef ik je enkele tips waar
DJ voor je 40e verjaardag
DJ voor je 40e verjaardag
De klasse DJ voor je 50e verjaardag | Boek je DJ
DJ voor je 50e verjaardag
DJ voor je 60e verjaardag
Gefeliciteerd met uw 60e verjaardag! U wilt uw verjaardag vieren met wat leuke dansmuziek uit de jaren ’70 en ’80. Geen probleem, onze DJ kan allerlei muziekgenres uit die tijd draaien, zoals disco, funk, soul en rock. U kunt uw favoriete nummers aanvragen en de DJ zal zijn best doen
De DJ voor jouw verjaardag | Boek je DJ
VerjaardagsDJ gezocht? 🎉🎶 Boek topDJ’s voor een geweldig feest!

Veelgestelde vragen

Als je een DJ boekt is het belangrijk dat hij bij je past en de sfeer van het feest. Daarom geven we graag wat tips om de beste DJ voor je feest te boeken.

Hoe boek ik de beste DJ voor mijn feest?

Belangrijk: je maakt natuurlijk vooraf kennis met de DJ en je praat. Altijd doen. Kijk naar ervaring, prijs en muziekstijl. Overleg over verzoeknummers. Voel of er een klik is! Het goede gevoel moet er zijn.

Wat kost een DJ voor mijn feest?

Onze prijzen zijn fair. We zijn professionals en de prijs hangt vooral af van de apparatuur. Een grote zaal met veel gasten vereist meer apparatuur. We werken met de beste apparatuur zoals bijv. van Pioneer. Iedere offerte die we doen is op maat, we proberen altijd in je budget te passen.

Maak gratis kennis 

met jouw verjaardagsDJ 

Vertel me meer

Klanten schrijven over ons:

We hebben een super feest gehad!

We hebben ontzettend genoten van ons feest. Jullie hebben ons feest echt een extra dimensie gegeven. Echt bedankt, jullie waren super. Zo leuk dat er een saxefonist bij was. Ook wist de dj, precies de goede muziek te draaien om iedereen de dansvloer op te krijgen.Marjolein en Hein
29 april 2023

💡
Het was ook echt een leuk feest met geweldige gasten, van alle leeftijden. Leuk dat jullie zo genoten hebben, daar doen we het voor! 

Een top avond

Voor ons jubileumfeest op 1 april hebben wij 2 DJ's geboekt, Nick en Tom. Alles was prima geregeld, wij hadden echt goed informeel contact en ondanks dat Boke je DJ overbezet was voor zaterdag 1 april is het toch gelukt. Wij wilden namelijk niet het standaard repertoire van een huwelijk of feestcafé maar juist een mooie mix van dance, EDM en house. Uiteindelijk hadden wij precies wat wij wilden, Tom speelt House en Nick ook melodic techno en samen namen zij onze gasten door een mooi reis van bekende nummers, oude tijden, mooi gemixed in hun eigen beats en ritmes, en ook pure dans en klassiekers. Het was top.

Frederik
1 april 2023

💡
Wat een fijne review en wat mooi dat ons DJ duo Nick en Tom zo lekker gedraaid hebben bij jullie. Dank je wel en op naar het volgende feest!