Prijzen DJ boeken

Wat kost een DJ?

Wat kost een Bruiloft DJ?

Een Nederlandse bruiloft DJ rekent gemiddeld 200 euro per uur voor zijn diensten. Gezien de meeste trouwfeesten zo'n 4 uur duren, komt de totale kosten voor het inhuren van een DJ op ongeveer 800 euro. Doorgaans zijn licht- en geluidsapparatuur bij deze prijs inbegrepen.

De tarieven kunnen natuurlijk variëren per aanbieder, en je krijgt lang niet overal precies dezelfde waarde voor je geld. Bij het vergelijken van de kosten van een bruiloft DJ is het aan te raden om hier rekening mee te houden. Huur je naast de DJ bijvoorbeeld ook een saxofonist?  Of een fotobooth? Bekijk ook de opties en kosten van een live-band of saxofonist naast  de DJ. Deze prijzen kunnen namelijk ook nogal verschillen. Bij Boek je DJ ben je vaak goedkoper uit en bovendien zijn de kosten/uren van de voorbereiding en voorgesprekken bij de prijs inbegrepen.

Wat kost een bruiloft DJ?

Wat kost een DJ voor jouw feest?

Dat is vaak de vraag als je een feest organiseert. Het moet allemaal binnen het budget passen natuurlijk en behalve de DJ zijn er nog andere kosten. Daarom gaan we hier even in op de kosten van een DJ in Nederland en de tarieven van Boek je DJ. Dat zijn uiteraard prijzen voor een betrouwbare, nette en professionele DJ.

"Muziek kan het beste in ons naar boven halen en ons helpen onze ware emoties te uiten." - Friedrich Nietzsche

Wij zijn bovenal allround DJ’s en we draaien op bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen. Met meer dan 1500 aanbieders op de markt kunnen de prijzen flink verschillen. Op deze website lees je hoe je voor de beste prijs de beste DJ vindt voor jouw feest! En een tip: praat vooraf me t de DJ en zorg dat er altijd een klik is.

Bereken nu zelf je prijs voor je DJ binnen 10 seconden met onze online tool. Direct je prijs!

Boek je DJ PrijsindicatieDe tarieven van Boek je DJ

DJ boeken? | Onze tarieven zijn fair! | Boek je DJ
Tarieven van een onze DJ show Faire prijzen, waar voor je geld.

Veel gestelde vragen over het boeken van een DJ

Wat kost het boeken van een bruiloft DJ?

Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld. Met onze rekentool kun je direct zelf je indicatieprijs berekenen.

Op wat voor soort feesten draaien jullie DJs?

Onze DJ's draaien op💍Bruiloften, 🎉Bedrijfsfeesten, 🎂 Verjaardagen, 👩‍⚕️Promotiefeesten, 🌴Themafeesten, 🚀Productlanceringen, grotere Evenementen en op 🤵 Gala's 

Welke muziek draait de DJ?

Onze DJ's zijn ervaren professionals en allround. Maar ze hebben ook specialiteiten. Op basis van je wensenlijst selecteren we de DJ uit ons team die het beste bij je past.