Pas op met DJ offerte sites

Photo by Noah Buscher / Unsplash

Pas op met DJ offerte sites!

16 dec. 2017

Pas op met DJ offerte sites

Een bruiloft of feest DJ is verantwoordelijk voor het meeste, zo niet al het entertainment bij de bruiloft, het feest of jubileum. Het is absoluut noodzakelijk dat u de beste huurt. Pas daarom op met DJ offerte sites. Die leiden vaak tot teleurstelling en zijn niet gefocust op de kwaliteit van de organisatie of het zoeken van een passende DJ.

Hoe werken DJ offerte sites?

“DJ offerte” sites zijn vaak sites van bedrijven of personen die helemaal niets met muziek of organisaties van feesten en bruiloften te maken hebben. Ze hebben geen ervaring en kennis op dit gebied. Ze verzamelen slechts gegevens van mensen die een offerte willen en verkopen die gegevens aan DJ’s. Meer doen ze niet. Iedere DJ moet dus betalen om een offerte uit te mogen brengen.

De focus ligt dus op de inkomsten van de offerte site door het verkopen van “leads” en niet op de kwaliteit van de organisatie en de DJ. Vaak wordt u gelokt met teksten als “bespaar 40%” maar in werkelijkheid worden uw gegevens gewoon verkocht en let niemand op de kwaliteit. Wij doen het heel anders!

Wat doen wij beter als DJ?

Ga je trouwen of een feest geven en zoek je een DJ? Dan moet alles perfect zijn – dat snappen we! Kies daarom altijd voor een bedrijf met eigen DJ’s – wij bijvoorbeeld. Wij hebben een eigen team van DJ’s, ieder met hun eigen specialisme en we hebben eventspecialisten die samen met u het draaiboek maken en uw feest perfect voorbereiden.

Wij kiezen uit ons eigen team een DJ die het beste past en zorgen voor een reserve DJ in geval van een calamiteit. We bereiden alles perfect voor, van muziek tot openingsdans, zodat we de sfeer goed neer kunnen zetten. Jouw feest is immers uniek. Bovendien bent u net zo voordelig uit als met een offerte site en verkopen wij uw gegevens niet! Een fijn gevoel.

 

Tags

Gooise DJ

De Gooise Dj voor een feest met klasse. De Gooise DJ draait op bruiloften, feesten en evenementen. De recensies en ervaring spreken voor zich. De Gooise DJ verzorgt een complete DJ show.