Pas op met DJ offerte sites!

DJ offerte sites? Niet doen! “DJ offerte” sites zijn vaak sites van bedrijven of personen die helemaal niets met muziek of organisaties van feesten en bruiloften te maken hebben.

Pas op met DJ offerte sites!
Pas op met DJ offerte sites!

Pas op met DJ offerte sites; het zijn geen DJs...

Een bruiloft of feest DJ is verantwoordelijk voor het meeste, zo niet al het entertainment bij de bruiloft, het feest of jubileum. Het is absoluut noodzakelijk dat u de beste huurt. Pas daarom op met DJ offerte sites. Die leiden vaak tot teleurstelling en zijn niet gefocust op de kwaliteit van de organisatie of het zoeken van een echt passende DJ.

Hoe werken DJ offerte sites?

“DJ offerte” sites zijn vaak sites van bedrijven of personen die helemaal niets met muziek of organisaties van feesten en bruiloften te maken hebben. Ze hebben geen ervaring en kennis op dit gebied. Ze verzamelen slechts online gegevens van mensen die een offerte willen en verkopen die gegevens aan DJ’s. Meer doen ze niet. Ze verkopen gewoon leads en interesseren zich niet voor het belang van de klant. Iedere DJ moet dus betalen om een offerte uit te mogen brengen.

De focus ligt dus, zoals gezegd, op de inkomsten van de offerte site door het verkopen van “leads” en niet op de kwaliteit van de organisatie en de DJ. Vaak wordt u gelokt met teksten als “bespaar 40%” maar in werkelijkheid worden uw gegevens gewoon verkocht en let niemand op de kwaliteit. Wij doen het heel anders! Wij doen het zoals het hoort.

Wat doen wij beter als DJ?

Ga je trouwen of een feest geven en zoek je een DJ? Dan moet alles perfect zijn – dat snappen we! Kies daarom altijd voor een bedrijf met eigen DJ’s – wij bijvoorbeeld. Wij hebben een eigen team van DJ’s, ieder met hun eigen specialisme en we hebben eventspecialisten die samen met u het draaiboek maken en uw feest perfect voorbereiden.

Wij kiezen uit ons eigen team een DJ die het beste past en zorgen voor een reserve DJ in geval van een calamiteit. We bereiden alles perfect voor, van muziek tot openingsdans, zodat we de sfeer goed neer kunnen zetten. Jouw feest is immers uniek. Bovendien bent u net zo voordelig uit als met een offerte site en verkopen wij uw gegevens niet! Een fijn gevoel.

Waarom het beter is om een DJ te boeken via Boek Je DJ

Professionele en ervaren DJ's

Bij Boek Je DJ werken we alleen met professionele en ervaren DJ's die een breed scala aan muziekgenres beheersen. Of je nu op zoek bent naar een bruiloft DJ, een 90's DJ of een jaren '80 DJ, bij ons vind je de perfecte match voor jouw evenement. Onze DJ's weten hoe ze een feest onvergetelijk kunnen maken en zorgen ervoor dat jouw gasten een geweldige tijd hebben.

Persoonlijke service van je DJ en Event Manager

Bij Boek Je DJ begrijpen we dat elk evenement uniek is en andere wensen en behoeften heeft. Daarom bieden we een persoonlijke benadering waarbij we nauw samenwerken met jou om ervoor te zorgen dat de DJ en de muziek perfect aansluiten bij jouw evenement. We voeren een uitgebreid voorgesprek om jouw wensen en verwachtingen te bespreken, zodat we een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden die aan jouw eisen voldoet.

Bij Boek Je DJ zijn we trots op onze betrouwbare en professionele service.

Transparante prijzen

Bij Boek Je DJ hanteren we transparante en eerlijke prijzen voor onze DJ-diensten. We bieden scherpe tarieven zonder verborgen kosten, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Bovendien kun je op onze website eenvoudig de prijzen van DJ's vergelijken op basis van kwaliteit en ervaring.

Extra entertainmentopties

Naast het boeken van een DJ bieden we bij Boek Je DJ ook extra entertainmentopties om jouw evenement nog specialer te maken. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van een DJ met een getalenteerde saxofonist of het toevoegen van een fotobooth voor extra plezier en interactie tijdens jouw feest.

Betrouwbare service

Bij Boek Je DJ zijn we trots op onze betrouwbare en professionele service. We zorgen ervoor dat de DJ op tijd arriveert, met de juiste apparatuur en voorbereid op het evenement. Onze klanten hebben ons positief beoordeeld op aspecten als communicatie, professionaliteit en muzikale kwaliteit. Bekijk onze klantbeoordelingen om te zien wat eerdere klanten over ons zeggen.

Dus geen DJ offertesites!

Het boeken van een DJ via Boek Je DJ biedt tal van voordelen, zoals professionele en ervaren DJ's, een persoonlijke benadering, transparante prijzen, extra entertainmentopties en betrouwbare service. Door te kiezen voor Boek Je DJ, ben je verzekerd van een onvergetelijk evenement met de perfecte muziek en entertainment. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideale DJ te boeken en een geweldige ervaring te garanderen voor jou en je gasten.

Veelgestelde vragen over het boeken van een DJ

Hoe kan ik een DJ boeken bij Boek je dj?

Je kunt eenvoudig een DJ boeken via onze website door het offerteformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken.

Welke soorten muziek kan ik verwachten bij het boeken van een DJ bij Boek je DJ?

Onze DJ's zijn allround en draaien een breed scala aan muziekgenres, van pop en disco to EDM en house. Ook draaien we muziek uit de 80s en 90s. We kunnen ook rekening houden met specifieke verzoeknummers als je die van tevoren aan ons doorgeeft.

Kan ik verzoeknummers aanvragen bij de DJ die ik boek via Boek je DJ?

Ja, je kunt van tevoren verzoeknummers aan ons doorgeven die we aan de DJ zullen doorgeven. Zo kan de DJ zich voorbereiden op je favoriete nummers en ervoor zorgen dat deze worden afgespeeld tijdens je evenement.

Biedt Boek je DJ ook geluids- en lichtapparatuur aan bij het boeken van een DJ?

Ja, we bieden ook geluids- en lichtapparatuur aan bij het boeken van een DJ. Onze apparatuur is van hoge kwaliteit en wordt professioneel geïnstalleerd en bediend door onze technici, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de technische details van je evenement.

Hoe lang van tevoren moet ik een DJ boeken bij BoekjeDJ?

We raden aan om minstens een 2 maanden van tevoren een DJ te boeken bij Boek je dj, zodat we voldoende tijd hebben om de details van je evenement met je door te nemen en de juiste DJ voor je te vinden. In sommige gevallen kunnen we ook last-minute boekingen accepteren, afhankelijk van beschikbaarheid.

Wat zijn de kosten voor het boeken van een DJ via BoekjeDJ en zijn er verschillende prijspakketten beschikbaar?

Onze prijzen variëren afhankelijk van de duur van het evenement, de locatie en andere factoren. We bieden verschillende prijspakketten aan om aan de behoeften van verschillende evenementen te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en prijspakketten.

Maak gratis kennis 

met een echte DJ!

Vertel me meer