over Boek je DJ

Een DJ Boeken? Zo geregeld

Het is wel weer tijd voor een feestje! Je wilt nu dus een goede DJ boeken. Wij zijn professionals en onze tarieven zijn scherp en fair.

Wie zijn wij?

Wij zijn Boek je DJ, een hecht team van 12 ervaren DJ's en saxofonisten. Bij ons kun je eenvoudig en snel een ervaren DJ voor jouw evenement kunt huren. Kwaliteit, maar dan voordelig. Wij zijn geen DJ fabriek maar gepassioneerde artiesten die elk feest alles geven.

Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag, een bedrijfsfeest of een ander soort feest, wij hebben de perfect passende DJ voor jou. Je kunt direct contact opnemen met de DJ van jouw keuze en samen de details bespreken. Wij zorgen voor een professionele geluids- en lichtinstallatie en een onvergetelijke show. Je kunt ook kiezen voor extra opties zoals een saxofonist of een fotobooth om je feest nog leuker te maken.

Wij zijn gepassioneerd over muziek en feesten en willen graag onze passie met jou delen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de entertainmentbranche en weten precies hoe we jouw gasten kunnen verrassen en vermaken. Wij draaien alle soorten muziek, van de nieuwste hits tot de klassiekers, van pop tot house, van dance tot disco. Wij stemmen onze muziek af op jouw wensen en de sfeer van het feest.

Wil je meer weten over ons? Bekijk onze DJ’s, hun reviews, hun prijzen en hun beschikbaarheid. Je kunt direct online boeken of vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan klaar om van jouw feest een succes te maken!

Een DJ boeken

Het is wel weer tijd voor een feestje! Je wilt nu dus een goede DJ boeken om eindelijk eens dat geweldige feest te gaan geven waar je al zo lang mee bezig bent. Of je bent aangewezen om het jaarlijkse bedrijfsfeest te organiseren. Of er jullie gaan over een tijdje trouwen. Wij hopen in ieder geval dat we erbij mogen zijn. Wat voor gelegenheid dan ook, wij helpen graag om er een feest van te maken om echt nooit meer te vergeten.

Met meer dan 100 evenementen per jaar en meer dan 15 jaar ervaring zijn we ervaren rotten in het vak die het DJ-klappen van de zweep kennen. We bereiden alles tot in de puntjes voor, evenementenorganisatie kent geen geheimen voor ons.

Uitstekende klantbeoordelingen en referenties

Wanneer je een DJ boekt wil je natuurlijk graag weten wat voor ervaring hij of zij heeft en hoe anderen de DJ hebben beoordeeld. Niet alleen kun je op onze website lezen welke beoordelingen onze klanten aan onze DJ’s hebben gegeven, je kunt ook contact met ze opnemen. Praat gerust eens met een klant van ons, dan weet je zeker dat je er goed aan doet om bij ons te boeken. Klik hieronder om de beoordelingen te lezen.

Klantbeoordelingen
Tevreden klanten zijn het allerbelangrijkst voor ons.Lees wat andere over ons zeggen.

De werkwijze van onze DJ’s

De persoonlijke aanpak staat bij ons op de eerste plaats. Wanneer je een DJ wilt boeken, staat ons team bij Boek je DJ klaar om jullie wensen in kaart te brengen en er een werkelijk uniek feest van te maken. Hoe wij werken? Wanneer je een offerte aanvraagt bellen we altijd even om de wensen in kaart te brengen. We brengen snel een scherpe offerte uit.

Het voortraject

Nu begint het pas; we gaan je feest voorbereiden. Wanneer je een van onze DJ’s boekt is er een uitgebreid voortraject. En weer is er de persoonlijke aanpak. Tijdens dit traject hebben we persoonlijk of telefonisch contact en stellen we de wensenlijst op en maken een plan voor de avond. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de openingsdans op een bruiloft of de indeling en het thema van een bedrijfsfeest.  Uiteraard praten we ook uitgebreid over de muziekkeuze. Welke muziek wel en welke muziek niet! Er is dus alle gelegenheid om jullie wensen voor je bruiloft of feest persoonlijk kenbaar te maken. Op die manier kunnen we het feest samen precies afstemmen op jullie wensen; qua sfeer, muziek, verlichting en

We hadden contact met de Event Manager en DJ vooraf, alles was geregeld. Het feest was in een woord top. De dansvloer was de hele avond vol. Maaike, bruid

DJ Boeken? Kies een professional

Online een DJ boeken (met zijn team) die de gehele avond tot in de puntjes voorbereidt en verzorgt was nog nooit zo gemakkelijk. Niet voor niets hebben we de afgelopen jaren op honderden feesten gedraaid.  Vele tevreden mensen gingen je voor. Bij ons boek je een gezellige, vriendelijke DJ, die precies bij je smaak en stijl past en die je van tevoren al meerdere malen gesproken hebt. Maar hij of zij is vooral een professionele DJ die het klappen van de zweep kent. En dat alles voor een scherp tarief.

Waarom zou je een DJ huren voor bijvoorbeeld jullie bruiloft of bedrijfsfeest bij ons?  Er zijn verschillende redenen. Mensen blij maken met muziek is onze passie, dus een geslaagd feest waar iedereen blij van wordt, daar gaan we voor! We hebben een enthousiast eigen DJ team met professionele DJ’s van verschillende leeftijden en met verschillende stijlen. We hebben dus (bijna) altijd een passende DJ voor je binnen ons team. En dat is zeer belangrijk. Een andere reden is dat we alleen draaien op feesten wanneer we zeker weten dat we goed passen bij het publiek. Hoewel we allround zijn, over uitstekende muziekkennis beschikken het mooi mixen als een “must”zien en vele stijlen kunnen draaien, zullen we niet zomaar een DJ sturen. De wensenlijst en voorgesprekken bepalen hoe en vooral met welke DJ we jouw feest tot een succes gaan maken.

Wij doen graag geheel vrijblijvend een aanbod en een voorgesprekje. Je ontvangt direct bericht en dezelfde dag een scherpe DJ offerte.


Wat kun je verwachten van Boek je DJ?

 • Ervaren Allround DJ’s maar ook specialisten van disco tot house)
  Je krijgt altijd en ervaren DJ die past bij jullie smaak en wensen.
 • Alleen het beste is goed genoeg.
  Een prachtige lichtshow en apparatuur.
 • Verlichte DJ Booth
  De DJ staat achter een prachtige DJ booth met verlichting,
 • Eigen Event Manager
  Onze Event Manager regelt alles voor je. Handig toch?
 • Wensenlijst
  Voorbereiding is alles! De wensenlijst en voorgesprekken zijn inbegrepen.
 • Afstemming met Horeca
  We stemmen alles af met de locatie waar we gaan draaien. Service!
 • Non-Stop draaien
  We draaien de hele avond, zonder pauze. Geen sets dus.
 • Reserve DJ
  Just in case! Er is altijd een reserve DJ beschikbaar. Fijn te weten.
 • Op- en afbouw
  Opbouwen, afbouwen, vervoer en BTW. Alles is bij de prijs inbegrepen.

DJ Boeken?

Onze ervaren DJ’s verzorgen een complete show inclusief licht en geluid al vanaf € 395,-

OFFERTE

Een feestje bouwen?
Zo doen wij dat.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Kijk naar een impressie van onze shows. Zo weet je wat je kunt verwachten wanneer je en DJ boekt bij ons.

Over Boek je DJ

Bij Boek je DJ kun je gemakkelijk en snel een ervaren DJ voor jouw evenement huren. We maken graag een mooie show van je feest met goede geluidapparatuur, een verlichte DJ booth en een prima lichtshow. Onze betaalbare DJ’s zijn ervaren, hebben uitstekende recensies en draaien in bijna elk muziekgenre. Je kunt ook een moderne fotobooth met printer bij ons huren via de Gooise Fotobooth verhuur.

Onze Dj’s zijn jouw succes

Onze DJ’s hebben meer dan 15 jaar ervaring met draaien en zorgen elke keer weer voor een geweldig feest. Op jouw feest weet onze DJ precies welk nummer moet worden gedraaid; zo weten wij altijd voor een volle dansvloer te zorgen. Wij luisteren goed naar wat je wilt: je geeft aan wat je wensen zijn voor de feestavond en wij regelen de rest. Boek je DJ bij ons. We organiseren graag een feest om nooit te vergeten!


Direct contact via Whatsapp? Dat kan!

Klik op het logo. contact met Boek je DJ kan via whatsapp