🎈 De Feesten waar we draaien

De DJs van Boek je DJ draaien op alle soorten feesten

Kies hieronder voor welke evenement je een DJ zoekt:

💍Bruiloft DJ

🎉Bedrijfsfeest DJ

🎂 Verjaardag DJ

👩‍⚕️Promotiefeest DJ

🌴Themafeest DJ

🚀Productlancering

🎫 Evenementen DJ

🤵 Gala DJ

Boek je DJ voor al uw evenementen

Bij Boek je DJ verzorgen we een breed scala aan feesten, variërend van intieme bijeenkomsten tot grootschalige evenementen. Enkele van de soorten feesten die we verzorgen zijn:

Bruiloften
Onze ervaren DJ's en muzikanten zorgen voor een onvergetelijke sfeer op uw trouwdag, met gepersonaliseerde muziekkeuzes en eventueel live-optredens van saxofonisten of andere muzikanten.

Bedrijfsfeesten
Of het nu gaat om een personeelsfeest, productlancering of jubileumviering, onze DJ's en entertainmentopties zorgen voor een professionele en energieke sfeer die past bij de bedrijfscultuur.

Verjaardagsfeesten
Of het nu gaat om een mijlpaalverjaardag zoals een 40e of 50e verjaardag, of een gezellig feestje voor vrienden en familie, onze DJ's zorgen voor de perfecte muzikale achtergrond om de festiviteiten op gang te brengen.

Themafeesten
Boek je DJ kan helpen bij het organiseren van themafeesten, zoals een jaren '80 feest, een toekomstig sci-fi-feest of een stijlvol Great Gatsby-evenement. Wij zorgen voor de juiste muziek, aankleding en entertainment om uw thema tot leven te brengen.

Sportevenementen en festivals
Onze DJ's en muzikanten kunnen zorgen voor een opzwepende sfeer tijdens sportevenementen, zoals SAIL Amsterdam, of tijdens festivals en openluchtevenementen.

Gala's en liefdadigheidsevenementen
Voor formele gelegenheden zoals gala's en liefdadigheidsevenementen bieden onze DJ's elegante en passende muziek om een verfijnde ambiance te creëren.

Dit is slechts een greep uit de vele soorten feesten die we bij Boek je DJ verzorgen. Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en ideeën om uw evenement tot een succes te maken.

Wie zijn we?

Boek je DJ is een veelzijdige en professionele DJ-service van 12 professionele artiesten, DJ's en saxofonisten. Je kan onze DJs vinden op de meest uiteenlopende feesten en evenementen.  Boek je DJ zorgt ervoor dat elk feest een onvergetelijke ervaring wordt. Met een uitgebreide muziekbibliotheek en een diepgaande kennis van muziek van alle tijden, zijn onze DJ's in staat om de perfecte sfeer te creëren voor elk type feest.

💡
Boek je DJ is onderdeel van De Gooise DJ, we hebben al meer dan 100 positieve recensie! Lees ze hier!

DJ's met live muzikanten

Boke je DJ voor ieder evenement

Veel gestelde vragen over het boeken van een DJ

Op wat voor soort feesten draaien jullie DJs?

Onze DJ's draaien op💍Bruiloften, 🎉Bedrijfsfeesten, 🎂 Verjaardagen, 👩‍⚕️Promotiefeesten, 🌴Themafeesten, 🚀Productlanceringen, grotere Evenementen en op 🤵 Gala's 

Wat kost het boeken van een DJ?

Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld. Met onze rekentool kun je direct zelf je indicatieprijs berekenen.

Welke muziek draait de DJ?

Onze DJ's zijn ervaren professionals en allround. Maar ze hebben ook specialiteiten. Op basis van je wensenlijst selecteren we de DJ uit ons team die het beste bij je past.