DJ voor je 50e verjaardag

DJ voor je 50e verjaardag

Maak van je 50e verjaardag een onvergetelijke dag met de perfecte verjaardagsDJ.

Maak er een onvergetelijke dag van

Een verjaardag is een speciale dag die gevierd moet worden met vrienden en familie. Een mijlpaalverjaardag zoals je 50e verjaardag is extra bijzonder en verdient een feestje om nooit te vergeten. Een van de belangrijkste aspecten van een verjaardagsfeestje is de muziek. Dit is waar onze verjaardagsDJ voor je 50e verjaardag een grote rol kan spelen. In dit artikel bespreken we waarom een verjaardagsDJ zo belangrijk is, waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste DJ en geven we tips voor het boeken van de perfecte DJ.

Waarom is een verjaardagsDJ voor je 50e verjaardag belangrijk?

Een goede DJ kan een groot verschil maken op je verjaardagsfeestje:

 • De juiste sfeer creëren: De juiste muziek maakt of breekt de sfeer op je verjaardagsfeestje. Een goede DJ weet hoe hij de sfeer kan aanpassen aan de stemming van de gasten en kan zorgen voor een geweldige sfeer op de dansvloer.
 • Groot repertoire: Onze verjaardagsDJ heeft een uitgebreid repertoire van verschillende genres en stijlen. Hierdoor kan hij inspelen op de smaak van verschillende gasten en ervoor zorgen dat iedereen zich vermaakt met de vooraf afgesproken muziekstijl.
 • Professionele apparatuur: Wij beschikken over prima apparatuur om ervoor te zorgen dat de muziek goed klinkt en de dansvloer vol blijft.
 • Ervaring: Een ervaren verjaardagsDJ is zelf ook van jullie generatie en weet hoe hij de muziek moet afstemmen op het publiek en zal de juiste nummers draaien op het juiste moment om de sfeer erin te houden.

De lekkerste muziek voor je 50e verjaardag

Wij kennen de muziek voor de 50'er. Als je een DJ inhuurt voor je 50e verjaardagsfeest, wil je natuurlijk dat de muziek naadloos aansluit op jouw smaak en die van je gasten. Dat doen we. 50'ers zijn niet saai en willen dansen op lekkere hits uit de 80's maar ook passende muziek van nu. Van Gloria Gaynor tot David Guetta. Onze DJ draait alle hits van toen en nu en zorgt voor een onvergetelijk feest. Van meezingers tot dansnummers, de muziek wordt altijd afgestemd op de sfeer van het feest.

Hoe kies je de juiste DJ voor je 50e verjaardag?

Het kiezen van de juiste DJ kan een uitdaging zijn. Om te zorgen dat jouw feest een succes wordt, zijn er een aantal belangrijke zaken om op te letten. Zo is het belangrijk dat de DJ ervaring heeft met het draaien op verjaardagsfeesten. Onze DJ heeft altijd meer meer dan tien of twintig jaar ervaring en weet precies hoe hij de juiste sfeer kan creëren op een 50e verjaardag. Daarnaast is het van belang dat de DJ flexibel is en in staat is om in te spelen op de wensen van het publiek.

Onze tip: Bel en maak kennis

Zoek je een Goede DJ voor je 50e verjaardag, maak dan vooraf kennis. Bel, bespreek je wensen en kijk of de DJ bij jou en je gasten past. De klik moet er altijd zijn! Onze event managers doet altijd vrijblijvend voorgesprek. Dat doen we altijd, Klanttevredenheid is zeer belangrijk voor ons en op basis van uw wensen zoeken we altijd een DJ in ons team die goed bij u past. En wie weet wil je ook wel een Saxofonist op je 50e verjaardagsfeest? Zoals bijvoorbeeld Peter, bekend uit de band van Candy Dulfer. Een combinatie DJ met Saxofonist is verassend betaalbaar trouwens.

Mooie DJ show

Een mooie DJ show is onmisbaar voor de sfeer op je 50e verjaardagsfeest. Wij beschikken over een professionele DJ-setup met booth en lichtshow. Door de combinatie van goede muziek en een mooie DJ-show wordt uw feest gegarandeerd een succes.

Onze DJ show zeer uitgebreid is en bestaat uit de volgende apparatuur:

 • Luxe verlichte DJ Booth
 • Professionele DJ inclusief 4 uur draaitijd
 • Geluidsset: 2 top speakers + 2 subwoofers (4000 watt)
 • Lichtset: 8 LED parren + 2 movingheads
 • Computergestuurde lichtshow
 • Draaiboek en organisatie door Event Manager
 • Wensenlijst en voorgesprek met DJ
 • Contact met de Horecagelegenheid
 • Draaiboek voor de avond
 • Opbouw, afbouw, vervoer
 • Reserve DJ, just in case...
 • BTW & vervoer
 • Hoge korting op de Gooise Fotobooth

Kortom, wij regelen alles tot in de puntjes. U kunt - als extra optie- ook kiezen voor een uitstekende Saxofonist die samen met de DJ de vloer in vuur en vlam zal zetten. En in combinatie met de DJ krijgt u een hoge korting op de Gooise Fotobooth.

U krijgt een offerte, en dan ?

Onze DJ's worden vaak geboekt, en als ze geboekt zijn, zijn ze die avond niet meer beschikbaar. Dus om teleurstelling te voorkomen willen we graag ruim vooraf inzicht hebben in de boekingen. Boek ruim vooraf, dan hebben we fijn de tijd om alles voor te bespreken.

Wat gebeurt er na het accepteren van de offerte?

Nadat u de offerte geaccepteerd heeft, ontvangt u per email een bevestiging dat de boeking definitief is en in onze agenda staat. Bovendien ontvangt u dan de uitgebreide wensenlijst per email. Deze kunt u op uw gemak invullen en weer terugsturen. Daarna nemen we contact met u op om de wensen door te spreken en een draaiboek voor de avond te maken. We zullen meerdere malen contact hebben om de avond perfect voor te bereiden.

Indien u dat nog niet gedaan heeft, kijkt u dan ook even naar de extra mogelijkheden die wij bieden. Een saxofonist bijvoorbeeld of een fotobooth. In combinatie zijn ze erg voordelig en krijgt u korting.

Veelgestelde vragen over je 50e verjaardag

Als je een DJ boekt is het belangrijk dat hij bij u past en de sfeer van het feest. Daarom geven we graag wat tips om de beste DJ voor je feest te boeken.

Hoe boek ik de beste DJ voor mijn feest?
Belangrijk: je maakt natuurlijk vooraf kennis met de DJ en je praat. Altijd doen. Kijk naar ervaring, prijs en muziekstijl. Overleg over verzoeknummers. Voel of er een klik is! Het goede gevoel moet er zijn.

Wat kost een DJ voor mijn feest?
Onze prijzen zijn fair. We zijn professionals en de prijs hangt vooral af van de apparatuur. Een grote zaal met veel gasten vereist meer apparatuur. We werken met de beste apparatuur zoals bijv. van Pioneer. Iedere offerte die we doen is op maat, we proberen altijd in je budget te passen.

Nog wat muziektips

Verjaardagen, kies er maar eentje!

DJ voor je Sweet Sixteen Party
Een Sweet Sixteen-feest is een belangrijke mijlpaal voor iedere tiener en de muziek op zo’n feest is erg belangrijk. Een goede DJ kan ervoor zorgen dat het feest een groot succes wordt. In dit artikel zullen we bespreken welke muziekgenres en bands in Nederland populair zijn en hoe een gespecialisee…
DJ voor je 20e verjaardag
Een verjaardag is altijd een bijzondere gelegenheid, en als je 20 wordt is dat een mijlpaal die je zeker niet zomaar voorbij wilt laten gaan. Bij een feest hoort natuurlijk goede muziek en daarvoor kun je het beste een ervaren DJ inhuren. Maar welke muziek moet er eigenlijk gedraaid worden
DJ voor je 30e verjaardag
Je wordt 30 (of iets in die buurt) en je wilt graag een feest organiseren om deze mijlpaal te vieren. Een DJ inhuren is dan natuurlijk een goed idee! Maar waar moet je op letten bij het boeken van een DJ? In deze tekst geef ik je enkele tips waar
DJ voor je 40e verjaardag
DJ voor je 40e verjaardag
De klasse DJ voor je 50e verjaardag | Boek je DJ
DJ voor je 50e verjaardag
DJ voor je 60e verjaardag
Gefeliciteerd met uw 60e verjaardag! U wilt uw verjaardag vieren met wat leuke dansmuziek uit de jaren ’70 en ’80. Geen probleem, onze DJ kan allerlei muziekgenres uit die tijd draaien, zoals disco, funk, soul en rock. U kunt uw favoriete nummers aanvragen en de DJ zal zijn best doen