Bedrijfsfestivals: hoe je een onvergetelijk evenement organiseert

Tips hoe je een hoe je een onvergetelijk bedrijfsfestival of evenement organiseert

Hoe je een onvergetelijkbedrijfsfestival organiseert

Bedrijfsfestival: het ultieme themafeest

Ontdek de magie van een bedrijfsfestival, waar zomerse vibes, warme klanken en de heerlijkste geuren van etenswaren samenkomen. Laat je betoveren door een dag vol inspirerende activiteiten en vrolijke gezichten. Ga op de foto bij de zomerse creatieve fotobooth en print een ansichtkaart. Een onvergetelijk muziekfeest, boordevol acts, zoals een band, entertainment zoals DJ met Sax en verbindende ervaringen, speciaal op maat gemaakt voor jullie wensen. Geweldige DJs die lekkere Tech House en EDM strak en naadloos mixen. Feel the Vibe

Dompel jezelf onder in de culinaire wereld met diverse foodtrucks, die de gasten verwennen met smaakvolle hapjes en hartige lekkernijen. Geniet van een line-up met uiteenlopende muziekstijlen, die de gasten de hele dag voorzien van het allerbeste entertainment.

Jaja, zo zien wij een festival...en jij?

Beleef samen met je team een onvergetelijk bedrijfsfestival! Wij regelen het.

Boek je DJ: dé specialist voor bedrijfsevenementen

Het organiseren van een bedrijfsevenement is een flinke uitdaging. Er zijn namelijk veel aspecten waar je rekening mee moet houden, zoals de locatie, catering en de sfeer. Een belangrijk onderdeel van een geslaagd evenement is natuurlijk de muziek. Goede en ervaren DJs kunnen de juiste sfeer creëren en ervoor zorgen dat de festivalgasten zich vermaken. Maar wij doen meer! Boek je DJ dé specialist is op het gebied van bedrijfsevenementen.

Diverse foodtrucks op je bedrijfsfestival

Foodtrucks
Uiteraard geen festival zonder lekker eten. Stoere foodtrucks zorgen voor passend culinair spektakel. Ook daar kunnen we bij helpen met ons grote netwerk van leveranciers.

Festival: de trend in bedrijfsfeesten

Ben je op zoek naar een unieke en moderne manier om met de werknemers samen iets te vieren? Dan is het organiseren van een bedrijfsfestival waarschijnlijk iets voor jullie! Dit festivalformat is hip, modern en erg populair onder bedrijven. We leggen je graag uit waarom een bedrijfsfestival een uitstekende keuze is en hoe wij jullie kunnen helpen met de complete organisatie.

een coole DJ op je bedrijfsfestival

Waarom kiezen voor een bedrijfsfestival?

Een bedrijfsfestival is een unieke manier om de medewerkers te belonen en te samen iets te vieren. Het is een evenement dat de nadruk legt op saamhorigheid, trots en waardering. Een bedrijfsfestival is ook een uitstekende manier om jullie bedrijf te promoten en alle medewerkers te laten zien dat je om hen geeft. Festivals zijn populair. Met een hippe DJ en een relaxte sfeer is het een themafeest dat zeker een succes zal zijn. Bovendien zijn er vele verschillende thema's beschikbaar, we hebben daar ook voorbeelden van.

Bedrijfsfestival organiseren: Hoe begint u?

Bedrijfsfestival organiseren: Hoe begin je ?

Als je een bedrijfsevenement wil organiseren, zijn er verschillende stappen die u moet nemen. Hieronder vindt u een overzicht van de stappen die we samen met u zetten tijdens de organisatie:

Stappenplan voor een bedrijfsfestival

 • Stap 1: Bepaal het doel en de doelgroep
 • Stap 2: Zoek een geschikte locatie
 • Stap 3: Kies een datum en tijd
 • Stap 4: Kies een thema
 • Stap 5: Stel een budget op
 • Stap 6: Plan de activiteiten
 • Stap 7: Regel de catering
 • Stap 8: Regel het entertainment
 • Stap 9: Promoot jullie bedrijfsfestival
 • Stap 10: Maak een draaiboek
 Bepaal het doel en de doelgroep van je festival
Bepaal het doel en de doelgroep van je festival

Stap 1: Bepaal het doel en de doelgroep van je festival

Voordat je aan de organisatie van een bedrijfsfestival begint, is het van essentieel belang om helder te hebben wat je wilt bereiken en wie je wilt uitnodigen. Denk hierbij aan de interesses en wensen van zowel je medewerkers als je klanten en leveranciers

Stap 2: Zoek een geschikte locatie

De locatie van het bedrijfsfestival is van groot belang. Zoek een locatie die groot genoeg is om al jullie werknemers te ontvangen en die past bij het thema van jullie festival. Wij kunnen daarbij van hulp zijn.

Stap 3: Kies een datum en tijd

Bepaal een geschikte datum en tijd voor jullie bedrijfsfestival. Houd hierbij rekening met de beschikbaarheid van jullie medewerkers en de locatie. En wij weten uit ervaring; de voorbereiding van een bedrijfsfestival neemt minimaal enkele weken in beslag.

Stap 4: Kies een thema

Een thema kan jouw bedrijfsfestival extra bijzonder maken. Kies een thema dat bij jouw bedrijf past en dat aanspreekt bij jou en je collega's. We hebben op onze website al heel veel verschillende thema's voor je uitgewerkt

Leuke thema ideeën voor je bedrijfsfeest
Hoe organiseer je een bedrijfsfeest waar iedereen nog lang over napraat? Ontdek hier enkele bruisende ideeën voor jouw bedrijfsfeest.

Stap 5: Stel een budget op

Een bedrijfsfestival kan wat duurder uitvallen, dus het is belangrijk om een budget voor te bereiden. Denk aan de kosten voor de locatie, catering, entertainment en eventuele andere uitgaven. Het handigste is om een budget per gast op te stellen en het aantal verwachte gasten te schatten. Dan weten we wat er mogelijk is

Stap 6: Plan de activiteiten

Bedenk leuke en interactieve activiteiten die passen bij het thema van jullie festival. Denk bijvoorbeeld aan DJs, bands, saxofonisten, workshops of een pubquiz.

Stap 7: Regel de catering

Zorg natuurlijk voor origineel eten en drinken voor jullie werknemers. Overweeg dus om speciale hapjes en drankjes te serveren die passen bij het thema van jullie festival. Onze leveranciers kunnen je daarbij van dienst zijn.

CoverUp de band | Boek je DJ
CoverUp is de perfecte coverband voor elk feest! Van bedrijfsfeest tot bruiloft, met ons weet je zeker dat we je feest compleet maken.

Stap 8: Regel het entertainment

Entertainment is een belangrijk onderdeel van een bedrijfsfestival. Overweeg bijvoorbeeld om een DJ, band of artiesten in te huren die echt passen bij het thema van jullie festival.

DJ met saxofonist boeken?
Bij Boek je DJ werken we met verschillende topsaxofonisten. Check direct de prijs van een onvergetelijk feest

Stap 9: Promoot jullie bedrijfsfestival

Om ervoor te zorgen dat jullie bedrijfsfestival een succes wordt, is het belangrijk om het goed te promoten. Maak gebruik van verschillende kanalen om jullie collega's op de hoogte te brengen van het festival, zoals e-mails, social media, posters en intranet. Kondig het ruim vooraf aan en...beloof een verassing! Dat werkt altijd.

Stap 10: Maak een draaiboek

Wij maken een gedetailleerd draaiboek waarin de gehele organisatie van het festival staat beschreven. Met dit gedetailleerde proces voorkomen we dat we belangrijke zaken vergeten en verloopt de organisatie van jullie bedrijfsfestival soepel.

Een festival als bedrijfsfeest

Een eventcase ter inspiratie

Als voorbeeld van een bedrijfsfestival ter inspiratie, willen we graag een eventcase delen van een bedrijfsfestival op een externe evenementenlocatie. Tijdens een recent festival vor een bedrijf in Amsterdam hebben we verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder een kookworkshop, een escape room en een silent disco. Ook was er een dance-instructor en een DJ met saxofonist. Ook waren er verschillende foodtrucks aanwezig en werd er afgesloten met een spetterend optreden van een band. Het bedrijfsfestival was een groot succes en had niet eens een heel groot budget. Tevredenheid alom dus.

Bedrijfsfestival op jullie eigen locatie

Natuurlijk is het ook mogelijk om een bedrijfsfestival op jullie eigen locatie te organiseren. Dit heeft als voordeel dat u de kosten kunt drukken en de locatie volledig kunt aanpassen aan het thema van jullie festival. Zorg wel dat u rekening houdt met de Werkkostenregeling (WKR) om vervelende verrassingen te voorkomen.

Bedrijfsfestival op jullie eigen locatie
Bedrijfsfestival op jullie eigen locatie

Het wordt dus een bedrijfsfestival...

Een bedrijfsfestival is een hele moderne en populaire manier om jullie werknemers te belonen en samen iets te vieren. Door het organiseren van een bedrijfsfestival kunt u de peilers trots, waardering en saamhorigheid binnen het bedrijf krachtig benadrukken. Laat ons u helpen om jullie bedrijfsfestival te organiseren, een feest dat perfect aansluit bij jullie bedrijf en de werknemers.

Bulletlijst voor een geslaagd festival

 1. Unieke Festivalervaring: Organiseer een onvergetelijk bedrijfsfestival met een mix van muziek, eten, en entertainment.
 2. Professionele DJ's en Saxofonisten: Zorg voor een levendige sfeer met onze ervaren DJ's en saxofonisten. DJ & Sax
 3. Diverse Foodtrucks: Verwen gasten met een verscheidenheid aan culinaire opties zoals Foodtrucks.
 4. Thema's op Maat: Kies uit verschillende thema's om je bedrijfsfestival een persoonlijk tintje te geven. Thema's voor Bedrijfsfeest
 5. Volledige Organisatie: Laat de planning en organisatie aan ons over voor een zorgeloos evenement.

Veelgestelde vragen over een festival als bedrijfsfeest

Hoeveel kost het organiseren van een bedrijfsfestival?

De kosten van een bedrijfsfestival zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de catering, het entertainment en het aantal gasten. Bepaal een budget per deelnemer, dat werkt het handigst. Een festival is vaak voor grotere bedrijven een goede optie, voor kleine bedrijven vaak aan de prijzige kant.

Moet ik een thema kiezen voor mijn bedrijfsfestival?

Ja zouden wij zeggen! Het kiezen van een thema zal het bedrijfsfestival extra bijzonder maken. Kies een thema dat past bij jullie bedrijf en aanslaat bij de medewerkers.

Moet ik een externe locatie kiezen voor mijn bedrijfsfestival?

Het is mogelijk om een bedrijfsfestival op jullie eigen locatie te organiseren, maar een externe locatie kan zorgen voor een extra bijzondere ervaring.

Hoe kan ik mijn bedrijfsfestival promoten?

Er zijn verschillende manieren om jullie bedrijfsfestival te promoten, zoals e-mails, social media, posters en intranet. Zorg ervoor dat je de medewerkers tijdig op de hoogte brengt van het festival en gebruik aansprekende teksten en beelden om de interesse te wekken. Wij helpen daarbij.

Meer inspiratie nodig?

Als u nog meer inspiratie zoekt voor het organiseren van een bedrijfsfestival, neem dan eens contact op. We brainstormen graag mee en vinden altijd een modus waarbij we binnen budget blijven en iedereen uit zijn dak zal gaan.

Aspect Beschrijving Link
Unieke Festivalervaring Ervaar een bedrijfsfestival met muziek, eten en entertainment. Bedrijfsfestival
Professionele DJ's en Saxofonisten Levendige sfeer met ervaren DJ's en saxofonisten. DJ & Sax
Diverse Foodtrucks Culinaire diversiteit met verschillende foodtrucks. Foodtrucks
Thema's op Maat Personaliseer je bedrijfsfestival met diverse thema's. Thema's voor Bedrijfsfeest
Volledige Organisatie Laat de complete planning en organisatie aan ons over. Organisatie van Bedrijfsfestival

Klanten schrijven over ons:

We hebben een super feest gehad!

We hebben ontzettend genoten van ons feest. Jullie hebben ons feest echt een extra dimensie gegeven. Echt bedankt, jullie waren super. Zo leuk dat er een saxefonist bij was. Ook wist de dj, precies de goede muziek te draaien om iedereen de dansvloer op te krijgen.Marjolein en Hein
29 april 2023

💡
Het was ook echt een leuk feest met geweldige gasten, van alle leeftijden. Leuk dat jullie zo genoten hebben, daar doen we het voor! 

Een top avond

Voor ons jubileumfeest op 1 april hebben wij 2 DJ's geboekt, Nick en Tom. Alles was prima geregeld, wij hadden echt goed informeel contact en ondanks dat Boke je DJ overbezet was voor zaterdag 1 april is het toch gelukt. Wij wilden namelijk niet het standaard repertoire van een huwelijk of feestcafé maar juist een mooie mix van dance, EDM en house. Uiteindelijk hadden wij precies wat wij wilden, Tom speelt House en Nick ook melodic techno en samen namen zij onze gasten door een mooi reis van bekende nummers, oude tijden, mooi gemixed in hun eigen beats en ritmes, en ook pure dans en klassiekers. Het was top.

Frederik
1 april 2023

💡
Wat een fijne review en wat mooi dat ons DJ duo Nick en Tom zo lekker gedraaid hebben bij jullie. Dank je wel en op naar het volgende feest!

Maak gratis kennis 

Wij maken er een onvergetelijk festival van

Vertel me meer