Bedrijfsfestival organiseren: Een modern en populair bedrijfsfeest

Bedrijfsfestival, dit format voor een bedrijfsfeest is hip, modern en erg populair onder bedrijven. DJs, Foodtrucks en zomerse vibes.

Bedrijfsfestival organiseren: Een modern en populair bedrijfsfeest

Bedrijfsfestival: het ultieme themafeest

Ontdek de magie van een bedrijfsfestival, waar zomerse vibes, warme klanken en de heerlijkste geuren van etenswaren samenkomen. Laat u betoveren door een dag vol inspirerende activiteiten en vrolijke gezichten. Ga op de foto bij de zomerse creatieve fotobooth en print een ansichtkaart. Een onvergetelijk muziekfeest, boordevol acts, zoals een band, entertainment zoals DJ met Sax en verbindende ervaringen, speciaal op maat gemaakt voor uw wensen. Geweldige DJs die lekkere Tech House en EDM strak en naadloss mixen.  

Dompel uzelf onder in de culinaire wereld met diverse foodtrucks, die de gasten verwennen met smaakvolle hapjes en hartige lekkernijen. Geniet van een line-up met uiteenlopende muziekstijlen, die de gasten de hele dag voorzien van het beste entertainment.

Beleef samen met uw team een onvergetelijk bedrijfsfestival! Wij regelen het.

Boek je DJ: dé specialist voor bedrijfsevenementen

Het organiseren van een bedrijfsevenement kan een flinke uitdaging zijn. Er zijn veel aspecten waar u rekening mee moet houden, zoals de locatie, catering en de sfeer. Een belangrijk onderdeel van een geslaagd evenement is de muziek. Een ervaren DJ kan de juiste sfeer creëren en ervoor zorgen dat uw gasten zich vermaken. Maar we doen meer! Boek je DJ dé specialist is op het gebied van bedrijfsevenementen.

Diverse foodtrucks op je bedrijfsfestival

Foodtrucks
Uiteraard geen festival zonder lekker eten. Stoere foodtrucks zorgen voor passend culinair spektakel.

Festival: de trend in bedrijfsfeesten

Bent u op zoek naar een unieke en moderne manier om met uw werknemers samen iets te vieren? Dan is het organiseren van een bedrijfsfestival wellicht iets voor u! Dit festivalformat is hip, modern en erg populair onder bedrijven. In dit artikel leggen we uit waarom een bedrijfsfestival een uitstekende keuze is en hoe wij u kunnen helpen met de complete organisatie.

Waarom kiezen voor een bedrijfsfestival?

Een bedrijfsfestival is een unieke manier om uw werknemers te belonen en te vieren. Het is een evenement dat de nadruk legt op saamhorigheid, trots en waardering. Een bedrijfsfestival is ook een uitstekende manier om uw bedrijf te promoten en uw werknemers te laten zien dat u om hen geeft. Festivals zijn populair. Met een hippe DJ en een relaxte sfeer is het een themafeest dat zeker een succes zal zijn.

Bedrijfsfestival organiseren: Hoe begint u?

Bedrijfsfestival organiseren: Hoe begint u?

Als u een bedrijfsfestival wilt organiseren, zijn er verschillende stappen die u moet nemen. Hieronder vindt u een overzicht van de stappen die we samen met u zetten tijdens de organisatie:

Stap 1: Bepaal het doel en de doelgroep

Voordat u begint met de organisatie van een bedrijfsfestival, is het belangrijk om het doel en de doelgroep te bepalen. Wat wilt u bereiken met het festival en wie wilt u uitnodigen? Houd hierbij rekening met de interesses en wensen van uw werknemers en/of klanten en leveranciers.

Stap 2: Zoek een geschikte locatie

De locatie van uw bedrijfsfestival is van groot belang. Zoek een locatie die groot genoeg is om al uw werknemers te ontvangen en die past bij het thema van uw festival. Wij kunnen u daarbij van hulp zijn.

Stap 3: Kies een datum en tijd

Bepaal een geschikte datum en tijd voor uw bedrijfsfestival. Houd hierbij rekening met de beschikbaarheid van uw werknemers en de locatie.En de voorbereiding neemt minimaal enkele weken in beslag.

Stap 4: Kies een thema

Een thema kan uw bedrijfsfestival extra bijzonder maken. Kies een thema dat past bij uw bedrijf en dat aanspreekt bij uw werknemers. We hebben op onze website al heel veel verschillende thema's voor u uitgewerkt.

Leuke thema ideeën voor je bedrijfsfeest
Hoe organiseer je een bedrijfsfeest waar iedereen nog lang over napraat? Ontdek hier enkele bruisende ideeën voor jouw bedrijfsfeest.

Stap 5: Stel een budget op

Een bedrijfsfestival kan wat duurder duur zijn, dus het is belangrijk om een budget op te stellen. Houd rekening met kosten voor de locatie, catering, entertainment en eventuele andere kosten. Het beste is om een budget per deelnemer op te stellen en het aantal verwachte deelnemers te schatten. Dan weten we wat de mogelijkheden zijn.

Stap 6: Plan de activiteiten

Bedenk leuke en interactieve activiteiten die passen bij het thema van uw festival. Denk bijvoorbeeld aan DJs, bands, saxofonisten, workshops of een pubquiz.

Stap 7: Regel de catering

Zorg natuurlijk voor origineel eten en drinken voor uw werknemers. Overweeg dus om speciale hapjes en drankjes te serveren die passen bij het thema van uw festival. Onze leveranciers kunnen u daarbij van dienst zijn.

CoverUp de band | Boek je DJ
CoverUp is de perfecte coverband voor elk feest! Van bedrijfsfeest tot bruiloft, met ons weet je zeker dat we je feest compleet maken.

Stap 8: Regel het entertainment

Entertainment is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsfestival. Overweeg bijvoorbeeld om een DJ, band of artiesten in te huren die passen bij het thema van uw festival.

DJ met saxofonist boeken?
Bij Boek je DJ werken we met verschillende topsaxofonisten. Check direct de prijs van een onvergetelijk feest

Stap 9: Promoot uw bedrijfsfestival

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsfestival een succes wordt, is het belangrijk om het goed te promoten. Maak gebruik van verschillende kanalen om uw werknemers op de hoogte te brengen van het festival, zoals e-mails, social media, posters en intranet. Kondig het ruim vooraf aan en...beloof een verassing! Dat werkt altijd.

Stap 10: Maak een draaiboek

Wij maken een gedetailleerd draaiboek waarin de gehele organisatie van het festival staat beschreven. Met dit gedetailleerde proces voorkomen we dat we belangrijke zaken vergeten en verloopt de organisatie van uw bedrijfsfestival soepel.

Een festival als bedrijfsfeest

Een eventcase ter inspiratie

Als voorbeeld van een bedrijfsfestival ter inspiratie, willen we graag een eventcase delen van een bedrijfsfestival op een externe evenementenlocatie. Tijdens dit festival werden verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder een kookworkshop, een escape room en een silent disco. Ook waren er verschillende foodtrucks aanwezig en werd er afgesloten met een spetterend optreden van een bekende DJ. Het bedrijfsfestival was een groot succes en zorgde voor veel enthousiasme onder de werknemers. Tevredenheid alom dus.

Bedrijfsfestival op uw eigen locatie

Natuurlijk is het ook mogelijk om een bedrijfsfestival op uw eigen locatie te organiseren. Dit heeft als voordeel dat u de kosten kunt drukken en de locatie volledig kunt aanpassen aan het thema van uw festival. Zorg wel dat u rekening houdt met de Werkkostenregeling (WKR) om vervelende verrassingen te voorkomen.

Het wordt dus een bedrijfsfestival...

Een bedrijfsfestival is een hele moderne en populaire manier om uw werknemers te belonen en samen iets te vieren. Door het organiseren van een bedrijfsfestival kunt u de peilers trots, waardering en saamhorigheid binnen het bedrijf krachtig benadrukken. Laat ons u helpen om uw bedrijfsfestival te organiseren, een feest dat perfect aansluit bij uw bedrijf en uw werknemers.

Veelgestelde vragen over een festival als bedrijfsfeest

Hoeveel kost het organiseren van een bedrijfsfestival?

De kosten van een bedrijfsfestival zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de catering, het entertainment en het aantal gasten. Bepaal een budget per deelnemer, dat werkt het handigst. Een festival is vaak voor grotere bedrijven een goede optie, voor kleine bedrijven vaak aan de prijzige kant.

Moet ik een thema kiezen voor mijn bedrijfsfestival?

Ja zouden wij zeggen! Het kiezen van een thema zal uw bedrijfsfestival extra bijzonder maken. Kies een thema dat past bij uw bedrijf en aanslaat bij uw werknemers.

Moet ik een externe locatie kiezen voor mijn bedrijfsfestival?

Het is mogelijk om een bedrijfsfestival op uw eigen locatie te organiseren, maar een externe locatie kan zorgen voor een extra bijzondere ervaring.

Hoe kan ik mijn bedrijfsfestival promoten?

Er zijn verschillende manieren om uw bedrijfsfestival te promoten, zoals e-mails, social media, posters en intranet. Zorg ervoor dat u uw werknemers tijdig op de hoogte brengt van het festival en gebruik aansprekende teksten en beelden om de interesse te wekken. Wij helpen daarbij.

Meer inspiratie nodig?

Als u nog meer inspiratie zoekt voor het organiseren van een bedrijfsfestival, neem dan eens contact op. We brainstormen graag mee en vinden altijd een modus waarbij we binnen budget blijven en iedereen uit zijn dak zal gaan.

Maak gratis kennis 

Wij maken er een onvergetelijk festival van

Vertel me meer

Klanten schrijven over ons:

We hebben een super feest gehad!

We hebben ontzettend genoten van ons feest. Jullie hebben ons feest echt een extra dimensie gegeven. Echt bedankt, jullie waren super. Zo leuk dat er een saxefonist bij was. Ook wist de dj, precies de goede muziek te draaien om iedereen de dansvloer op te krijgen.Marjolein en Hein
29 april 2023

💡
Het was ook echt een leuk feest met geweldige gasten, van alle leeftijden. Leuk dat jullie zo genoten hebben, daar doen we het voor! 

Een top avond

Voor ons jubileumfeest op 1 april hebben wij 2 DJ's geboekt, Nick en Tom. Alles was prima geregeld, wij hadden echt goed informeel contact en ondanks dat Boke je DJ overbezet was voor zaterdag 1 april is het toch gelukt. Wij wilden namelijk niet het standaard repertoire van een huwelijk of feestcafé maar juist een mooie mix van dance, EDM en house. Uiteindelijk hadden wij precies wat wij wilden, Tom speelt House en Nick ook melodic techno en samen namen zij onze gasten door een mooi reis van bekende nummers, oude tijden, mooi gemixed in hun eigen beats en ritmes, en ook pure dans en klassiekers. Het was top.

Frederik
1 april 2023

💡
Wat een fijne review en wat mooi dat ons DJ duo Nick en Tom zo lekker gedraaid hebben bij jullie. Dank je wel en op naar het volgende feest!