Bereken je DJ prijs in 10 seconden

Bereken zelf je DJ prijs in 10 seconden met onze unieke online rekentool. Ontvang direct het antwoord in je inbox.

Bereken je DJ prijs in 10 seconden
Bereken je DJ prijs in 10 seconden
Nieuw: binnen 10 seconden online een prijsindicatie

Bereken direct je prijs
Bereken nu zelf binnen 10 seconden je DJ prijs (indicatie) met onze online tool. Je hebt direct een indicatie. Let op, er kunnen geen rechten ontleend worden aan de indicatie. We doen graag een exacte offerte als we meer weten, zoals de locatie, de grootte van de zaal. etc.

Boek je DJ Prijsindicatie
Bereken prijs

Hoe werkt onze online DJ prijs indicatie?

Het gebruik van de DJ prijsberekeningstool is een eenvoudige en handige manier om snel een schatting te krijgen van de kosten voor uw DJ-evenement. Met deze tool kunt u uw naam en e-mailadres invoeren, evenals de datum van uw evenement en het aantal verwachte gasten. U kunt zelfs aangeven of u extra's zoals een fotobooth of saxofonist wilt toevoegen.

Zodra u alle nodige informatie heeft ingevuld en op de "Bereken prijs" knop heeft geklikt, krijgt u binnen enkele seconden een schatting van de totale kosten van uw evenement per email toegestuurd. Dit bespaart u niet alleen tijd en een hoop gezoek, maar geeft u ook een goed idee van wat u kunt verwachten op uw grote dag.

De berekende prijs is alleen een indicatie, voor een precieze prijs hebben we meer informatie nodig zoals de locatie, de grootte van de zaal, het soort feest etc.

Een precieze DJ offerte

Wilt u een exacte prijs weten voor uw feest, op uw datum met uw extra's? U kunt daarvoor een offerte aanvragen.

Veelgestelde vragen over de Online DJ Prijs tool

Is de prijs van de online DJ prijs rekentool mijn offerteprijs?

Nee, maar het is een goede indicatie. De prijsberekening is een schatting van de totale kosten van uw DJ-evenement, op basis van de informatie die u invoert in het formulier. Om de exacte prijs te weten te komen kunt u een offerte aanvragen. We houden dan rekening met alle zaken die belangrijk zijn, zoals de locatie, het soort evenement, de grootte van de zaal en andere zalen die van invloed kunnen zijn op de prijs van de DJ show.

Ok, de indicatieprijs is zeer aantrekkelijk. Hoe kan ik een offerte aanvragen voor mijn evenement? 

Zodra u uw gegevens heeft ingevuld en op de "Bereken prijs" knop heeft geklikt, wordt er automatisch een e-mail met de schatting naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Voor een exacte offerte klikt u op de knop Offerte aanvragen. We nemen dan contact met u op om al uw wensen te bespreken en doen vrijblijvend een precieze offerte.

Kan ik mijn gegevens wijzigen nadat ik de berekening voor de DJ prijs heb gemaakt?

Ja, u kunt uw gegevens wijzigen zolang u nog niet op de "Bereken prijs" knop heeft geklikt. Als u een fout heeft gemaakt of als u extra informatie wilt toevoegen, kunt u teruggaan naar het formulier en opnieuw de gegevens invoeren. U krijgt dan een nieuwe indicatie.

Maak gratis kennis 

met de DJ bij je past

Vertel me meer