Boek je DJ maakt van je bedrijfsfeest een belevenis

Een bedrijfsfeest is een uitstekende gelegenheid om uw werknemers te belonen voor hun harde werk en hen de kans te geven om te ontspannen en te genieten.

Boek je DJ maakt van je bedrijfsfeest een belevenis

Een bedrijfsfeest is een uitstekende gelegenheid om uw werknemers te belonen voor hun harde werk en hen de kans te geven om te ontspannen en te genieten van een onvergetelijke avond. Bij Boek je DJ begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste sfeer te creƫren op uw bedrijfsfeest en wij hebben de ervaring en expertise om ervoor te zorgen dat uw evenement een groot succes wordt.

Wij organiseren meer dan 50 evenementen per jaar dat maakt dat we specialist zijn in bedrijfsfeesten. Ā 

Wat is een personeelsfeest of bedrijfsfeest nou daadwerkelijk?

Misschien een rare vraag, maar wel een vraag om bij stil te staan. Een bedrijfsfeest voor uw collega's en werknemers heeft namelijk aanzienlijk impact op het teamgevoel en de bedrijfstrots. Laat het bedrijfsfeest niet louter een vermakelijk feest zijn, maar streef naar een doelstelling. Dat een bedrijfsfeest aanzienlijke waarde vertegenwoordigt, is al bevestigd door talrijke onderzoeken. Het organiseren van een bedrijfsfeest vergt echter wel enige inspanning. Gelukkig helpen wij daarbij. Alvorens het concept te ontwikkelen, is het raadzaam grondig na te denken over de doelstelling van uw bedrijfsfeest.

Een bedrijfsfeest of personeelsfeest verschilt enigszins van een bedrijfsuitje of personeelsuitje. Een bedrijfsfeest is bij uitstek de gelegenheid om het gevoel van trots en saamhorigheid te versterken. Besteed aandacht aan het volledige traject, van het versturen van de uitnodiging tot en met het natraject. Wie de impact van een geslaagd personeelsfeest of bedrijfsfeest begrijpt, zal dit evenement een volwaardig onderdeel laten zijn van interne doelstellingen.

Wij willen jullie graag helpen bij het vinden van de best passende DJ en het organiseren van een geweldig evenement. Dus kom je er niet uit met onze website, laat het ons weten.

specialist in bedrijfsfeesten

Wij ontzorgen u gedurende het hele traject

Boek je DJ zorgt voor een naadloze ervaring door het volledige traject te verzorgen, inclusief licht, geluid, podia, tenten, verlichte dansvloer en aankleding in een thema. Boek je DJ maakt van je bedrijfsfeest een belevenis of Ā maakt van je productlancering een onvergetelijk evenement. Of u nu kiest voor bijvoorbeeld het future sci-fi themafeest of boekt een van onze DJ's en saxofonisten voor SAIL Amsterdam 2025, wij zorgen voor het perfecte entertainment.

Een DJ met saxofonist is een unieke en onvergetelijke ervaring, mede dankzij onze topsaxofonisten. Wij helpen u met het maken van een plan binnen budget en bieden zelfs de mogelijkheid om gepersonaliseerde ansichtkaarten te creƫren met de Gooise Photobooth.

Of u nu een DJ voor uw bedrijfsfeest zoekt of thema-ideeƫn voor uw bedrijfsfeest nodig heeft, Boek je DJ heeft alles in huis om uw evenement tot een succes te maken.

Een unieke ervaring met getalenteerde DJ's

Boek je DJ is een selecte groep van getalenteerde en ervaren DJ's die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van entertainment op bedrijfsfeesten. Onze DJ's weten precies hoe ze een fantastische sfeer kunnen creƫren en de juiste muziek moeten selecteren om uw gasten op de dansvloer te krijgen. Of u nu op zoek bent naar een allround DJ of een specialist in een bepaald muziekgenre, zoals classic house, wij hebben de perfecte DJ voor uw evenement.

getalenteerde DJ's

Themafeesten voor een extra dimensie

Een themafeest kan uw bedrijfsfeest een extra dimensie geven en zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Boek je DJ heeft ervaring met het organiseren van diverse themafeesten, zoals een retro arcade themafeest of een geheime tuin themafeest. Wij kunnen u helpen met het kiezen van het perfecte thema en zorgen voor de bijpassende muziek en aankleding.

DJ met saxofonist voor een unieke combinatie

Een populaire keuze voor bedrijfsfeesten is het boeken van een DJ met saxofonist. Deze unieke combinatie zorgt voor een extra element van live muziek en maakt uw feest nog specialer. Onze getalenteerde saxofonisten kunnen moeiteloos meespelen met de muziek die de DJ draait, wat zorgt voor een geweldige sfeer en entertainment.

DJ met saxofonist
Extra entertainmentopties

Naast het boeken van een DJ, kunt u bij Boek je DJ ook terecht voor extra entertainmentopties zoals fotobooths en coverbands. Dit zijn leuke toevoegingen die uw bedrijfsfeest nog aantrekkelijker en memorabeler maken.

Tips voor een geslaagd bedrijfsfeest

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsfeest een groot succes wordt, zijn hier enkele tips die u in gedachten moet houden:

  1. Bepaal uw budget: Het is belangrijk om te weten hoeveel u wilt uitgeven aan het bedrijfsfeest. Dit helpt u bij het maken van keuzes en het selecteren van de juiste entertainmentopties.
  2. Kies de juiste locatie: De locatie speelt een cruciale rol bij het bepalen van de sfeer van uw feest. Zorg ervoor dat u een locatie kiest die past bij het thema en de grootte van uw evenement.
  3. Stem het entertainment af op uw doelgroep: Houd rekening met de voorkeuren en interesses van uw werknemers bij het kiezen van entertainmentopties. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich vermaakt en betrokken voelt.
  4. Plan op tijd: Begin ruim van tevoren met plannen om ervoor te zorgen dat u voldoende tijd heeft om alles te regelen en eventuele problemen op te lossen.
  5. Communiceer duidelijk: Zorg ervoor dat uw werknemers op de hoogte zijn van het evenement, de locatie, het tijdstip en eventuele dresscodes.
"De kracht van Boek je DJ zit in onze passie voor muziek, ervaring en ons streven naar perfectie. Wij willen uw bedrijfsfeest tot een onvergetelijke belevenis maken."

Conclusie

Een bedrijfsfeest is een geweldige manier om uw werknemers te bedanken en samen een leuke tijd te hebben. Bij Boek je DJ begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste sfeer te creƫren en met ons brede aanbod aan getalenteerde DJ's, themafeesten en extra entertainmentopties, zijn wij in staat om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijke belevenis te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijfsfeest tot een succes kunnen maken.

Veelgestelde vragen over het organiseren van bedrijfsfeesten

Hoe kiezen jullie de juiste DJ voor mijn productlancering?

Bij Boek je DJ houden we rekening met jouw specifieke wensen en behoeften voor het evenement. We bespreken samen met jou wat de doelgroep en sfeer van de productlancering zijn en selecteren op basis daarvan de meest geschikte DJ uit ons netwerk van getalenteerde DJ's. Onze DJ's hebben ervaring met uiteenlopende muziekstijlen en kunnen zich aanpassen aan de gewenste sfeer en het publiek.

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een DJ via Boek je DJ?

De kosten voor het inhuren van een DJ zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van het evenement, de benodigde apparatuur en eventuele extra diensten zoals live muzikanten, verlichting of een fotobooth. Om een offerte op maat te ontvangen, raden wij je aan om contact met ons op te nemen en jouw wensen te bespreken. Op basis daarvan kunnen wij een passend voorstel doen.

Hoe ver van tevoren moet ik een DJ boeken voor mijn productlancering?

Het is aan te raden om zo vroeg mogelijk contact met ons op te nemen om de beschikbaarheid van onze DJ's te garanderen. Hoe eerder je jouw boeking vastlegt, hoe groter de kans dat de gewenste DJ beschikbaar is op de datum van jouw evenement. Wij raden aan om minimaal enkele maanden van tevoren een DJ te boeken, maar uiteraard zullen wij altijd ons best doen om aan jouw wensen te voldoen, ook bij last-minute aanvragen.

Maak gratis kennis 

voor het perfecte bedrijfsevenement

Vertel me meer

Klanten schrijven over ons:

We hebben een super feest gehad!

We hebben ontzettend genoten van ons feest. Jullie hebben ons feest echt een extra dimensie gegeven. Echt bedankt, jullie waren super. Zo leuk dat er een saxefonist bij was. Ook wist de dj, precies de goede muziek te draaien om iedereen de dansvloer op te krijgen.Marjolein en Hein
29 april 2023

šŸ’”
Het was ook echt een leuk feest met geweldige gasten, van alle leeftijden. Leuk dat jullie zo genoten hebben, daar doen we het voor! 

Een top avond

Voor ons jubileumfeest op 1 april hebben wij 2 DJ's geboekt, Nick en Tom. Alles was prima geregeld, wij hadden echt goed informeel contact en ondanks dat Boke je DJ overbezet was voor zaterdag 1 april is het toch gelukt. Wij wilden namelijk niet het standaard repertoire van een huwelijk of feestcafƩ maar juist een mooie mix van dance, EDM en house. Uiteindelijk hadden wij precies wat wij wilden, Tom speelt House en Nick ook melodic techno en samen namen zij onze gasten door een mooi reis van bekende nummers, oude tijden, mooi gemixed in hun eigen beats en ritmes, en ook pure dans en klassiekers. Het was top.

Frederik
1 april 2023

šŸ’”
Wat een fijne review en wat mooi dat ons DJ duo Nick en Tom zo lekker gedraaid hebben bij jullie. Dank je wel en op naar het volgende feest!