Disco Party themafeest

Wil je een geweldig themafeest organiseren? Denk eens aan een Disco party.

Disco party

Back to the ’70s

Wil je een geweldig themafeest organiseren? Denk eens aan een Disco party.  Iedereen helemaal in de style van de 70’s. Een avond vol pruiken, hakken, heerlijke muziek van toen en veel lol. Dat regelen we!

Nooit meer saaie familiefeesten of stille personeelsfeesten. Met ons discofeest thema spat je samen met je gasten van de dansvloer af! Een klein feest of groot, bij Boek je DJ kies je voor de juiste discobeats op jouw ouderwets lekkere discoavond.

Een heerlijk discofeest is de beste manier om alle voetjes van de vloer te krijgen . We draaien tijdloze klassiekers en isco hits van de Jacksons, Grease, the Beegees, Donna Summer, the Pointer Sisters, Gloria Gaynor en andere sterren uit de 70’s.

Alle Disco iconen komen langs en de avond vliegt voorbij. Dans samen met je gasten terug in de tijd. Je kunt er zelfs een echte disco dansvloer bij huren!

Pruiken, brillen, glitters, witte pakken en roze jurkjes alles mag op een disco avond. Wij helpen jullie er een geslaagd discofeest van te maken, met een prachtige lichtshow en de lekkerste Disco klanken.

Wij organiseren uw Disco avond tot in de puntjes. Vraag dus snel vrijblijvend een offerte aan bij Boek je DJ

"Muziek is de stem van het hart en de echo van de emoties." - Pythagoras

Advies

Als experts op het gebied themafeesten, willen we ook graag wat tips delen. Wil je een fantastisch discofeest organiseren? Een discofeest is een tijdloos thema dat altijd populair is gebleven en geschikt is voor alle leeftijden. Hier zijn enkele tips om van jouw feest een succes te maken.

Muziek en DJ

Muziek is de basis van een discofeest en daarom is het belangrijk om de juiste DJ te boeken. Een DJ die bekend is met het genre en de kunst van het mixen beheerst, is essentieel. Zorg ervoor dat de DJ alle klassiekers uit de jaren '70 en '80 heeft, evenals moderne remixes van populaire disco-nummers. Het is ook een goed idee om verzoeknummers toe te staan, omdat dit de sfeer van het feest kan verbeteren en de gasten zich meer betrokken voelen bij de muziek.

Kleding en accessoires

Een belangrijk aspect van een discofeest is de kleding. Zorg ervoor dat de uitnodiging duidelijk maakt dat het een verkleedfeest is en dat de dresscode "Disco" is. Het is een goed idee om foto's te delen van disco-outfits ter inspiratie. Pruiken en brillen zijn ook een must-have voor een discofeest. Zorg ervoor dat er genoeg van deze accessoires beschikbaar zijn voor de gasten, zodat iedereen zich kan uitleven in de disco-sfeer.

Verlichting

Verlichting is een belangrijk element van een discofeest en kan de sfeer maken of breken. Zorg ervoor dat de verlichting in de zaal is afgestemd op de muziek. Stroboscopen, discoballen en gekleurde lichten zijn allemaal geweldige opties om de sfeer te versterken en de gasten in beweging te krijgen. Je kunt zelfs een verlichte dansvloer huren. (reken op zo'n 800 euro daarvoor).

Uitnodigingen en aankleding van de zaal

De uitnodiging is de eerste indruk van het feest en moet de gasten enthousiast maken over het thema. Kies voor een opvallende uitnodiging die aansluit bij het thema en waarop de dresscode en de locatie duidelijk staan vermeld. Bij de aankleding van de zaal kan je denken aan gekleurde ballonnen, disco-bollen, glittergordijnen en zelfs een verlichte dansvloer. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om te dansen en maak een speciale VIP-ruimte waar gasten zich kunnen terugtrekken als ze even willen rusten.

Tot slot is het belangrijk om tijdens het feest te genieten en de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Een goede DJ, fantastische muziek en een geweldige sfeer zijn de belangrijkste ingrediënten voor een succesvol discofeest. We hopen dat deze tips je op weg helpen bij het organiseren van een geweldig discofeest!

Klantervaringen

Super

Deze dj’s moet je gewoon inhuren voor het perfecte feest. Ze regelen alles zelf incl. opbouw en afbouw. Echt perfect. We hebben genoten!

Monique – Blijf Groep
19 oktober 2022

💡
Heerlijk feest. Leuk dat we met de Kerst weer bij jullie mogen draaien! Dank jullie wel.