Terug naar de 70’s met een heerlijke Disco avond

Wij maken er een onvergetelijk feest van

Een spetterende Disco Party

Een geweldig themafeest organiseren? Overweeg om er een Disco party van te maken Helemaal in de style van de 70’s. Een avond vol heerlijke muziek van toen? Dat kan!

Nooit meer saaie familiefeesten of stille personeelsfeesten. Met ons discofeest thema spat je samen met je gasten van de dansvloer af!

Een klein feest of groot, bij Boek je DJ kiest u voor de juiste discobeats op uw feestavond.

Een heerlijk discofeest organiseren is de beste manier om alle voetjes van de vloer te krijgen Met tijdloze klassieke Disco hits van de Jacksons, Grease, the Beegees, Donna Summer, the Pointer Sisters, Gloria Gaynor en andere sterren uit de 70’s-iconen vliegt de avond voorbij en danst u samen met de gasten terug in de tijd.

Pruiken, brillen, glitters, witte pakken en roze jurkjes alles mag op een disco avond. Wij helpen u er een geslaagd discofeest van te maken, met een prachtige lichtshow en de lekkerste Disco klanken.

Wij organiseren uw Disco avond tot in de puntjes. Vraag dus snel vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd naar de prijs voor jouw unieke feest?
Ontvang vrijblijvend een persoonlijke offerte!

Een Disco Dansvloer

Als extra optie voor je Disco feest kun je zelfs een LED verlichte dansvloer toevoegen. Jullie zullen als John Travolta en Oliva Newton-John over de dansvloer glijden! Het wordt een onvergetelijk discofeest.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op, we staan je graag bij met advies.

Menu