Terug naar de 70’s met een heerlijke Disco avond

Wij maken er een onvergetelijk feest van

Een spetterende Disco Party

Wil je een Disco Party organiseren? Wanneer je voor je verjaardag of het jaarlijkse personeelsfeest iets speciaals wil organiseren, dan is de Disco Party een top idee. Een geweldig themafeest organiseren? Overweeg om er een Disco party van te maken Helemaal in de style van de 70’s. Een avond vol heerlijke muziek van toen? Dat kan!

Onze DJ’s zijn er klaar voor! Disco klassiekers van de Sisters Sledge, de Bee Gees, de Brothers Johnson, Donna Summer, Earth, Wind & Fire, ze komen allemaal voorbij. Nooit meer saaie familiefeesten of stille personeelsfeesten. Met ons discofeest thema spat je samen met je gasten van de dansvloer af!

Een klein discofeestje of een groot disco bedrijfsfeest, bij Boek je DJ kiest u voor de juiste discobeats op uw feestavond. We richten de zaal in Disco Stijl is, optioneel kun je kiezen voor en verlichte Disco vloer. Onze Event Managers helpen je om er een onvergetelijk feest van te maken.

Een heerlijk discofeest organiseren is de beste manier om alle voetjes van de vloer te krijgen. Wat komt er nog meer langs? Natuurlijk de Jacksons, Grease, Gloria Gaynor en alle andere sterren en hun hits die iedereen kent. Groot nadeel? De avond vliegt voorbij, zo leuk is het.  We dansen samen terug in de tijd.

Pruiken, brillen, glitters, witte pakken en roze jurkjes alles mag – nee, moet! – op een disco avond. Wij helpen u er een geslaagd discofeest van te maken, met een prachtige lichtshow en de lekkerste Disco klanken.

Wij organiseren uw Disco avond tot in de puntjes. Vraag dus snel vrijblijvend een offerte aan.

Disco Fever

disco-party-kleding
disco-party-organiseren

Benieuwd naar de prijs voor jouw unieke Discofeest?
Ontvang vrijblijvend een persoonlijke offerte!

Een Disco Dansvloer

Als extra optie voor je Disco feest kun je zelfs een LED verlichte dansvloer toevoegen. Jullie zullen als John Travolta en Oliva Newton-John over de dansvloer glijden! Het wordt een onvergetelijk discofeest.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op, we staan je graag bij met advies.