Een DJ boeken in Hilversum, de mediastad

Een DJ boeken in Hilversum. Snel een uitstekende DJ met prima referenties. Check de prijzen en de reviews.

Hilversum: Dé plek voor jouw onvergetelijke feest met een lokale DJ

Een spetterend feest in Hilversum met een ervaren en DJ die jouw muziek snapt

Hilversum: Dé plek voor jouw onvergetelijke feest met een DJ uit 't Gooi.  

Als Goois bedrijf is Hilversum onze thuisbasis en daar draaien we graag en vaak. Onze ervaren DJ's verzorgen regelmatig spetterende shows, inclusief licht en geluid, op diverse locaties in Hilversum en in 't Gooi.

Of je nu een groot feest organiseert in een van de sfeervolle horecagelegenheden in Hilversum, op het Media Park of een onvergetelijke bruiloft plant, zoek niet verder en boek je DJ uit Hilversum hier!

Bij Boek je DJ staan de wensen van de klant centraal en ben je verzekerd van een een Gooise DJ die het publiek van Hilversum goed kent. Tijdens het voortraject heb je altijd meerdere malen contact met een van onze event-specialisten én de DJ om je feest tot in detail voor te bereiden.

DJ huren in Hilversum: eenvoudig en professioneel

Tevreden klanten zijn het belangrijkst voor ons: bekijk onze klantbeoordelingen en lees hoe anderen ons uitstekend beoordelen. Een DJ boeken in Hilversum is met ons snel en eenvoudig geregeld. In slechts twee stappen vraag je een offerte aan. We zoeken dan de best passende DJ voor je feest, met jouw smaak en stijl, en natuurlijk binnen je budget.

Bij ons kun je gemakkelijk een DJ huren voor ieder evenement of bedrijfsfeest in Hilversum of in de buurt. We draaien natuurlijk overal in 't Gooi zoals in: Baarn, Eemnes, Bussum, Blaricum en Laren.

Bekend van Hilversum Alive, de Vorstin en Qmusic Foute Party

Misschien ken je ons wel van Hilversum Alive, het festival waar we gedraaid hebben, of omdat we regelmatig draaien in de Vorstin. Of je kent ons van een Qmusic Foute Party in 't Gooi (Fletcher hotel Huizen) waar we ook vaak te vinden zijn.

Bij Boek je DJ kun je ons boeken met of zonder complete show. Wij zijn een select team van diverse en ervaren DJ's, en er is er vast één die past bij jouw smaak en gelegenheid. Een DJ die de dansvloer vol krijgt met muziek die jullie leuk vinden of de achtergrondmuziek van een evenement verzorgt.

DJ Boeken in Hilversum ?

Wij doen graag geheel vrijblijvend een aanbod. Je ontvangt dezelfde dag nog een scherpe offerte

wat kost een DJ boeken in Alkmaar

De beste manier om een DJ in Hilversum te boeken: Boek je DJ

Door onze jarenlange ervaring en dankzij onze mooie licht- en geluidsshow kunnen we een allround DJ-service bieden van de hoogste kwaliteit. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat een DJ boeken in Hilversum een zorgeloze ervaring wordt. Op ons kun je rekenen. Bovendien bieden we extra opties zoals een hoge korting op een fotobooth met professionele printer en kun je een DJ met saxofonist boeken.

Professionele en ervaren DJ's

DJ is meer dan een goede muzieksmaak. Het vraagt om technische skills, goede apparatuur en aanvoelen waar het publiek behoefte aan heeft. Onze Djs hebben op honderden feesten gedraaid en hebben vele nummers paraat in hun hoofd, en weten echt beter wat werkt dan je vriendin die voor de vierde keer op rij dezelfde plaat opzet via Spotify. Onze DJ's mixen strak een set aan elkaar met jullie muziek! En dat wil je.

Boek je DJ staat bekend om de passende professionele en ervaren DJ's. Of je nu op zoek bent naar een DJ voor een bruiloft of een bedrijfsevenement, we hebben de juiste DJ voor jou. Maar wie uit ons team? Daarom doen we altijd een vrijblijvend gesprek. Want wanneer we geen geschikte DJ hebben op jouw datum, zeggen we het ook!

Onze DJ werkwijze

Onze werkwijze is helder en eenvoudig. Wanneer je een offerte aanvraagt zal ons team een vrijblijvend voorgesprek doen en kijken of een van de DJ’s goed bij jullie past en beschikbaar is op de avond naar keuze. Dat is belangrijk want er moet altijd een klik zijn met de DJ. We sturen dan een wensenlijst en nemen uitgebreid alle wensen door, vooral qua muziek uiteraard. Een vrijblijvend voorgesprek is standaard onderdeel van onze werkwijze.

Prachtige DJ show

Onze prachtige DJ show met verlichte DJ Booth zorgt ervoor dat jouw uw evenement in Hilversum nog specialer wordt. Het is niet alleen muziek, het is een beleving.

DJ boeken in Hilversum met Fotobooth en Saxofonist?

Met extra opties zoals een fotobooth en een DJ & saxofonist, maak je jouw evenement nog onvergetelijker. De fotobooth is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen en de DJ & saxofoon speler zorgen samen voor een unieke muzikale ervaring.

Jullie wensen tellen

Wilt u een DJ boeken in Hilversum die goed bij jullie past? Bij Boek je DJ staan de wensen van de klant centraal.  Tijdens het voortraject hebben jullie meerdere keren contact met een van onze event-specialisten én de DJ om jullie wensen voor je bruiloft of feest persoonlijk kenbaar te maken.

Zorgeloos je DJ in Hilversum boeken

Een DJ boeken voor uw feest in Hilversum die de gehele avond tot in de puntjes voorbereidt en verzorgt was nog nooit zo gemakkelijk. Vele tevreden mensen, ook uit Hilversum, gingen u voor. Op zoek naar een goede DJ? Wij werken met en vast team van ervaren DJ’s met uitstekende recensies. Mensen blij maken met muziek is onze passie, dus een geslaagd feest waar iedereen blij van wordt, daar gaan we voor!  Aan de hand van een vrijblijvend eerste gesprek met de event manager selecteren wij een ervaren DJ die past bij jullie smaak en gelegenheid. Hebben we die niet beschikbaar? Dan zeggen we het ook!

U krijgt altijd een professionele DJ die uitgebreid zijn voorbereiding doet en weet hoe hij de dansvloer vol kan krijgen met muziek die jullie leuk vinden.

Wij doen graag geheel vrijblijvend een aanbod. U ontvangt snel een scherpe offerte.

DJ boeken in Hilversum

Wat kost een DJ voor mijn feest ?

Wij zijn professionals. We hanteren zeer flexibele en redelijke prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. U kunt vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email of direct per whatsapp. U krijgt dan ook nog eens korting op de huur van een fotobooth. Of gebruik de handige rekentool.

💡
Bereken direct je indicatieprijs
Bereken nu zelf binnen 10 seconden je prijs met onze online rekentool.

Veelgestelde vragen over het boeken van een DJ in Hilversum

Als je een DJ boekt is het belangrijk dat hij bij je past en de sfeer van het feest. Daarom geven we graag wat tips om de beste DJ voor je feest te boeken.

Hoe boek ik de beste DJ voor mijn feest in Hilversum?

Wat kost een DJ voor mijn feest?

Maak gratis kennis 

Boek je DJ in Hilversum

Vertel me meer

Reviews:

We hebben een super feest gehad!

We hebben ontzettend genoten van ons feest. Jullie hebben ons feest echt een extra dimensie gegeven. Echt bedankt, jullie waren super. Zo leuk dat er een saxefonist bij was. Ook wist de dj, precies de goede muziek te draaien om iedereen de dansvloer op te krijgen.Marjolein en Hein
29 april 2023

💡
Het was ook echt een leuk feest met geweldige gasten, van alle leeftijden. Leuk dat jullie zo genoten hebben, daar doen we het voor! 

Een top avond

Voor ons jubileumfeest op 1 april hebben wij 2 DJ's geboekt, Nick en Tom. Alles was prima geregeld, wij hadden echt goed informeel contact en ondanks dat Boke je DJ overbezet was voor zaterdag 1 april is het toch gelukt. Wij wilden namelijk niet het standaard repertoire van een huwelijk of feestcafé maar juist een mooie mix van dance, EDM en house. Uiteindelijk hadden wij precies wat wij wilden, Tom speelt House en Nick ook melodic techno en samen namen zij onze gasten door een mooi reis van bekende nummers, oude tijden, mooi gemixed in hun eigen beats en ritmes, en ook pure dans en klassiekers. Het was top.

Frederik
1 april 2023

💡
Wat een fijne review en wat mooi dat ons DJ duo Nick en Tom zo lekker gedraaid hebben bij jullie. Dank je wel en op naar het volgende feest!