DJ boeken in Naarden

Naarden is voor ons als Goois bedrijf onze achtertuin. Kies de DJ die perfect bij je past

DJ boeken in het mooie Naarden

Naarden is voor ons als Goois bedrijf onze achtertuin. Hier draaien we graag en vaak. Onze ervaren DJ’s verzorgen een spetterende show, inclusief licht en geluid.

Binnenkort een groot feest in het mooie Naarden, in een van de leuke horecagelegenheden zoals Aquavite of het Arsenaal? Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan willen jullie dat vast vieren met een feest om nooit meer te vergeten. Zoek dan niet verder en boek je DJ uit Naarden! Naarden is de thuishaven van Boek je DJ.  Niet alleen kennen we Naarden en ‘t Gooi goed, bij Boek je DJ staan de wensen van de klant centraal en boek je een Gooise DJ die Naarden goed kent. Tijdens het voortraject heb je altijd meerdere malen contact met een van onze event-specialisten én de DJ om je feest tot in detail voor te bereiden. We komen zelfs vrijblijvend langs!

Saxofonist Gijs, ook bekend van Bakermat
DJ met saxofonist in Naarden

DJ Boeken in Naarden ?

Bij ons kun je een DJ boeken voor je feest in Naarden die de gehele avond perfect voorbereidt.

Kijk naar onze klantervaringen, vele mensen gingen je voor en beoordelen ons uitstekend.  Een DJ boeken in Naarden is met ons dus zo geregeld. In 2 stappen vraag je een offerte aan. We zoeken dan de best passende  DJ voor je feest, met jouw smaak en stijl. Natuurlijk doen we dat tegen een tarief dat binnen je budget past. Bij ons kun je gemakkelijk een DJ huren voor bijvoorbeeld een evenement of bedrijfsfeest in Hilversum of in de buurt. We draaien natuurlijk overal in 't Gooi: Baarn, Eemnes, Bussum, Blaricum en Laren.

Misschien ken je ons wel, van Hilversum Alive bijvoorbeeld, het festival waar we gedraaid hebben of ken je ons omdat we regelmatig draaien in de Vorstin. Of je kent ons van een Qmusic Foute Party in 't Gooi (Fletcher hotel Huizen) waar we regelmatig draaien.

Boek je DJ – je kunt ons boeken met of zonder complete show. Wij zijn een hecht team met ervaren DJ’s. Er is er vast één die past bij jullie smaak en gelegenheid. Een DJ die weet hoe hij de dansvloer vol kan krijgen met muziek die jullie leuk vinden of de achtergrond muziek van een evenement verzorgt.

Wij doen graag geheel vrijblijvend een aanbod. Je ontvangt direct antwoord. En dezelfde dag nog een scherpe offerte

wat kost een DJ boeken in Alkmaar

De beste manier om een DJ in Naarden te boeken: Boek je DJ

Door onze jarenlange ervaring en dankzij onze mooie licht- en geluidsshow kunnen we een allround DJ-service bieden van de hoogste kwaliteit. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat een DJ boeken in Naarden een zorgeloze ervaring wordt. Op ons kun je rekenen. Bovendien bieden we extra opties zoals een hoge korting op een fotobooth met professionele printer en kun je een DJ met saxofonist boeken.

Professionele en ervaren DJ's

Boek je DJ staat bekend om de professionele en ervaren DJ's. Of je nu op zoek bent naar een DJ voor een bruiloft of een bedrijfsevenement, we hebben de juiste DJ voor jou. Maar wie? Daarom doen we altijd een vrijblijvend gesprek. Want wanneer we geen geschikte DJ hebben op jouw datum, zeggen we het ook.

Onze DJ werkwijze

Onze werkwijze is helder en eenvoudig. Wanneer u een offerte aanvraagt zal ons team een vrijblijvend voorgesprek doen en kijken of een van de DJ’s goed bij jullie past en beschikbaar is op de avond naar keuze. Dat is belangrijk want er moet altijd een klik zijn met de DJ. We sturen dan een wensenlijst en nemen uitgebreid alle wensen door, vooral qua muziek uiteraard. Een vrijblijvend voorgesprek is standaard onderdeel van onze werkwijze.

Prachtige DJ show

Onze prachtige DJ show met verlichte DJ Booth zorgt ervoor dat jouw uw evenement in Naarden nog specialer wordt. Het is niet alleen muziek, het is een beleving.

DJ boeken in Naarden incl. Fotobooth en Saxofonist?

Met extra opties zoals een fotobooth en een DJ & saxofonist, maak je jouw evenement nog onvergetelijker. De fotobooth is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen en de DJ & saxofoon speler zorgen samen voor een unieke muzikale ervaring.

Jullie wensen tellen

Wilt u een DJ boeken in Naarden die goed bij jullie past? Bij Boek je DJ staan de wensen van de klant centraal.  Tijdens het voortraject hebben jullie meerdere keren contact met een van onze event-specialisten én de DJ om jullie wensen voor je bruiloft of feest persoonlijk kenbaar te maken.

Zorgeloos je DJ in Naarden boeken

Een goed passende DJ boeken voor uw feest in Naarden die de gehele avond tot in de puntjes voorbereidt is best makkelijk. Praat met ons en voel of de klik er is. Vele tevreden mensen gingen u voor. Op zoek naar een goede DJ? Wij werken met een vast team van ervaren DJ’s met uitstekende recensies.

Mensen blij maken met muziek is onze passie, dus een geslaagd feest waar iedereen blij van wordt, daar gaan we voor!  Aan de hand van een vrijblijvend eerste gesprek selecteren wij een ervaren DJ die echt past bij jullie smaak en gelegenheid. Hebben we die niet beschikbaar? Dan zeggen we het ook!

U krijgt een professionele DJ die uitgebreid zijn voorbereiding doet en weet hoe hij de dansvloer vol kan krijgen met muziek die jullie leuk vinden.

Wij doen graag geheel vrijblijvend een aanbod.

Onze prijzen

Wij zijn professionals. We hanteren zeer flexibele en redelijke prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. U kunt vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email of direct per whatsapp. U krijgt dan ook nog eens korting op de huur van een fotobooth.

Veelgestelde vragen

Als je een DJ boekt is het belangrijk dat hij bij je past en de sfeer van het feest. Daarom geven we graag wat tips om de beste DJ voor je feest te boeken.

Hoe boek ik de beste DJ voor mijn feest?
Belangrijk: je maakt natuurlijk vooraf kennis met de DJ en je praat. Altijd doen. Kijk naar ervaring, prijs en muziekstijl. Overleg over verzoeknummers. Voel of er een klik is! Het goede gevoel moet er zijn.

Wat kost een DJ voor mijn feest?
Onze prijzen zijn fair. We zijn professionals en de prijs hangt vooral af van de apparatuur. Een grote zaal met veel gasten vereist meer apparatuur. We werken met de beste apparatuur zoals bijv. van Pioneer. Iedere offerte die we doen is op maat, we proberen altijd in je budget te passen.

Maak gratis kennis 

Kijk of je Bruiloft DJ bij je past

Vertel me meer