DJ boeken - tarieven

de beste DJ voor een scherpe prijs

Bij Boek je DJ krijg je een top DJ uit ons team met een mooie show voor een scherpe prijs, kijk maar! Enne....ok de reviews zijn top!

💡
Bereken direct je prijs
Bereken nu zelf binnen 10 seconden je prijs met onze online rekentool.

Over onze DJ prijzen

De prijzen voor het huren van een DJ verschillen enorm. Je kunt natuurlijk een "zolderkamer" hobby DJ boeken via Marktplaats, maar je begrijpt ongetwijfeld dat dit voor een bruiloft, bedrijfsfeest of leuke verjaardag geen verstandige keuze is. Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld.

Onze prijzen zijn all-in. Dus inclusief een uitstekende licht- en geluidsinstallatie en verlichte DJ booth, vervoer, opbouw en BTW. Je komt dus ook nooit voor verassingen achteraf te staan.

De wensen bepalen de prijs van je DJ

Boek je DJ heeft uitstekende DJ’s maar is tegelijk ook verassend betaalbaar. Bij andere bedrijven is het gemiddelde uurtarief voor een professionele DJ ongeveer €200 per uur, inclusief apparatuur – dus licht en geluid- BTW etc. Als je dus een bruiloft viert van 9 tot 1 duurt, ben je bij anderen minimaal rond de €800 euro kwijt, plus eventuele extra licht en geluidseffecten die je wilt bijboeken.

Boek je DJ is voordeliger

Met die prijzen vergeleken is Boek je DJ veel voordeliger. Wij zijn zeer fair geprijst, vraag dus vandaag nog een scherpe offerte aan. Je weet dan direct je prijs.

De MaDiWoDo DJ show

Heb je doordeweeks op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag een feestje gepland staan en ben je op zoek naar gepaste muziek? Dan is de MaDiWoDo DJ precies wat je zoekt! De basis is hetzelfde als de populaire DJ show van Boek je DJ, maar dan voor een zeer voordelige prijs!

Flexibele DJ show

De Boek je DJ show is al jaren een van de best beoordeelde shows. Flexibiliteit staat bij ons dan ook voorop. Daarnaast staan jullie wensen en muziekvoorkeur voorop. Al onze allround DJ's hebben een zeer divers repertoire van nummers die gedurende de avond gespeeld kunnen worden. Een nummertje aanvragen behoort dus ook zeker tot de mogelijkheden!

Geschikt voor ieder evenement

Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat wij steeds een show kunnen neerzetten die volledig aansluit bij het soort evenement en de locatie. Onze ervaren DJ's helpen graag verder bij het brainstormen over welke setup het best past bij de locatie en het thema van de avond.

MaDiWoDo DJ show boeken via Boek je DJ.nl

De mogelijkheden van deze DJ show zijn eindeloos. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een saxofonist toe te voegen aan de show. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden. De MaDiWoDo DJ show is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een professionele en betaalbare DJ show voor doordeweekse feesten en evenementen.

Dankzij de MaDiWoDo DJ show hoef je niet te wachten tot het weekend om een geweldig feest te vieren. Boek nu en geniet van een onvergetelijke avond met de beste muziek en entertainment!

De prijs van een avond met een DJ wordt bepaald door:

  • De grootte van de zaal en het aantal gasten (i.v.m. de apparatuur)
  • De duur van het feest
  • Het seizoen
  • Feestdagen (op bepaalde dagen zijn de prijzen hoger)
  • De hoeveelheid apparatuur aan licht en geluid
  • Weekend of doordeweekse dag
  • De afstand die we moeten rijden
  • De aankleding van de zaal
  • Wil je een saxofonist? Wil je een band?Wil je een fotobooth erbij (met korting)

Een volledig verzorgd spetterend feest inclusief licht en geluid voor een bedrag tussen de € 395,- en € 995,-

Wil je precies weten wat jouw verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Speciale Bruiloftsaanbieding

DJ & SAXOFONIST & FOTOBOOTH Ma-Do: € 999,- Vrij-Za-Zo: € 1199,-

Boek nu