DJ voor promotiefeest

DJ voor promotiefeest boeken

promotie 5 feb. 2023

Op zoek naar een DJ voor een promotiefeest? Dat is een specialisatie van de Boek je DJ.

Jouw promotiefeest! Na al die jaren studie en onderzoek, naast de drukke baan, is het eindelijk zover; je gaat promoveren. In de academische wereld zult je nog meer aanzien krijgen door het verdedigen en publiceren van je onderzoek in je vakgebied. Dat moet natuurlijk op een onvergetelijk manier gevierd worden. Waarom niet met een van onze DJs? Uw DJ zal, eventueel samen met de Saxofonist (op conservatorium niveau) uw publiek een onvergetelijke avond bezorgen.

Om te zorgen dat de muziek goed past bij uw smaak en publiek doen we altijd een vrijblijvend voorgesprekje. De klik met de DJ moet er zijn. Welke muziek wel en welke niet? De hits uit de studentijd mogen niet ontbreken natuurlijk.

Als extra optie kunt u voor een saxofonist kiezen. De saxofonist speelt 3 sets mee met de Gooise DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in.  Onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een fijne DJ beat met saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

Wil je je feest – promotiefeest in dit geval -net even die extra touch en klasse geven? Wil je een top DJ en een talentvolle saxofonist? Twee muzikanten die er samen met jullie en je publiek een heerlijke muzikale avond van maken?

Laat ons je dan adviseren en vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

💡
DJ en Saxofonist, een team dat geweldig op elkaar ingespeeld is. Er is extra beleving en interactie met het publiek op ieder promotiefeest.

Tags