DJ voor promotiefeest boeken

DJ voor promotiefeest boeken
DJ voor promotiefeest boeken

Na jaren van hard werken gepromoveerd? Van harte gefelicteerd met deze bijzondere mijlpaal. Tijd voor een feest dus. Op zoek naar een DJ voor een dit promotiefeest? Dat is een specialisatie van Boek je DJ.

Het is zover, je promotiefeest

Jouw promotiefeest! Na al die jaren studie en onderzoek, naast de drukke baan, is het eindelijk zover; je gaat promoveren. In de academische wereld zult je nog meer aanzien krijgen door het verdedigen en publiceren van je onderzoek in je vakgebied. Dat moet natuurlijk op een onvergetelijk manier gevierd worden. Waarom niet met een van onze DJs? De DJ zal, eventueel samen met de Saxofonist (op conservatorium niveau) het publiek een onvergetelijke avond bezorgen.

DJ voor promotiefeest boeken

Boek je DJ maakt van je promotiefeest een absolute belevenis

Een promotiefeest is een belangrijk moment in iemands leven, een mijlpaal die gevierd moet worden met vrienden, familie en collega's. Het organiseren van een onvergetelijk evenement is essentieel, en Boek je DJ staat klaar om van jouw promotiefeest een absolute belevenis te maken.

"Muziek is de stem van het hart en de echo van de emoties." - Pythagoras

Een unieke ervaring met de beste DJ's

Bij Boek je DJ werken we met een selecte groep getalenteerde DJ's die ervoor zorgen dat jouw feest een onvergetelijke ervaring wordt. Onze DJ's zijn gespecialiseerd in verschillende muziekgenres en kunnen zowel bedrijfsfeesten als verjaardagsfeesten tot een groot succes maken. Met hoger opgeleid publiek als specialistie ben je bij ons aan het juiste adres.

DJ's met saxofonist voor een unieke touch

Om je promotiefeest nog specialer te maken, kun je kiezen voor een DJ met saxofonist. Deze combinatie zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Onze topsaxofonisten werken nauw samen met de DJ's om de perfecte sfeer te creëren voor jouw feest.

Themafeesten voor een onvergetelijke avond

Bij Boek je DJ zijn we gespecialiseerd in het organiseren van themafeesten. Of je nu een retro arcade themafeest wilt of een sci-fi themafeest, onze DJ's zorgen ervoor dat jouw promotiefeest een avond wordt om nooit te vergeten.

"Muziek kan de geest verheffen en de ziel inspireren." - L. Tom Perry
De juiste muziek voor jouw feest

Bij Boek je DJ begrijpen we dat de juiste muziek essentieel is voor een geslaagd feest. Daarom bieden we uw wensenlijst voor de DJ aan, zodat je jouw muzikale voorkeuren kunt doorgeven. Onze DJ's zullen vervolgens zorgen voor de perfecte mix van muziek die aansluit bij jouw smaak en die van je gasten.

promotiefeest DJ
Ge
Prijzen en offerte aanvragen voor een promotiefeest

Bij Boek je DJ streven we ernaar om onze diensten aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Je kunt envoudig een offerte aanvragen op onze website, en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en een passend voorstel te doen.

Extra services voor een compleet feest

Naast onze getalenteerde DJ's biedt Boek je DJ ook extra services aan om je promotiefeest nog completer te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Licht- en geluidsapparatuur: Professionele licht- en geluidsapparatuur om de juiste sfeer te creëren op jouw feest.
 • DJ booth: Een stijlvolle DJ booth om jouw evenement een professionele uitstraling te geven.
 • Fotobooth: Leg de mooiste momenten van jouw promotiefeest vast met een professionele fotobooth die ansichtkaarten print met een uniek en eigen design.

De voordelen van Boek je DJ

 1. DJ Ervaring: Onze getalenteerde DJ's hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze jouw promotiefeest tot een groot succes kunnen maken.
 2. Persoonlijke aanpak van de DJ: Bij Boek je DJ streven we naar een persoonlijke benadering en werken we nauw samen met jou om aan al jouw wensen te voldoen.
 3. Betaalbare DJ: We bieden concurrerende prijzen voor onze diensten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze DJ's en apparatuur.
 4. Extra services van de DJ: Van licht- en geluidsapparatuur tot feestfotografen, we bieden alles om het promotiefeest compleet en geslaagd te maken.

Bij Boek je DJ begrijpen we hoe belangrijk een promotiefeest is en we zullen er alles aan doen om jouw evenement onvergetelijk te maken. Neem contact met ons op om jouw feest te bespreken en te ontdekken hoe we van jouw promotiefeest een absolute belevenis kunnen maken

DJ voor promotiefeest
DJ voor promotiefeest


Voorgesprek

Om te zorgen dat de muziek goed past bij je smaak en publiek doen we altijd een vrijblijvend voorgesprekje. De klik met de DJ moet er zijn. Welke muziek wel en welke niet op het promotiefeest? De hits uit de studentijd mogen niet ontbreken natuurlijk.

Als extra optie kunt je voor een saxofonist kiezen. De saxofonist speelt (gemiddeld) 3 sets mee met de Gooise DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in. Onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een fijne DJ beat met saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat), Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

💡
DJ en Saxofonist, een team dat geweldig op elkaar ingespeeld is. Er is extra beleving en interactie met het publiek op ieder promotiefeest.

Wil je je feest – promotiefeest in dit geval -net even die extra touch en klasse geven? Wil je een top DJ en een talentvolle saxofonist? Twee muzikanten die er samen met jullie en je publiek een heerlijke muzikale avond van maken?

Laat ons je dan adviseren en vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

5 redenen om de Gooise DJ voor je promotiefeest te kiezen:

 1. Ervaring met Promotiefeesten: De Gooise DJ's zijn gespecialiseerd in het verzorgen van muziek voor promotiefeesten, waardoor ze garant staan voor een evenement dat perfect past bij de academische mijlpaal.
 2. Unieke Combinatie met Saxofonist: Voor een extra speciale touch biedt Boek je DJ de optie van een DJ met saxofonist, wat zorgt voor een unieke en memorabele muzikale ervaring.
 3. Persoonlijke Aanpak: Voorgesprekken zorgen ervoor dat de muziek naadloos aansluit bij jouw smaak en de sfeer van het feest, waarbij de persoonlijke voorkeuren centraal staan.
 4. Diverse Muziekgenres: De Gooise DJ's zijn bedreven in diverse muziekgenres en kunnen een breed scala aan feesten accommoderen, waardoor voor elk wat wils geboden wordt.
 5. Professionele Apparatuur en Extra Services: De inzet van professionele licht- en geluidsapparatuur zorgt voor de juiste sfeer, en aanvullende services zoals een fotobooth maken het promotiefeest compleet en onvergetelijk.

Bekijk onze reviews

Dankzij de DJ, hebben wij (maar met name onze gasten) enorm genoten van de avond. Dit dank zij de DJ en saxofonist Peter, werd een goede show weggezet. De dansvloer is niet onbemand geweest.

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik de juiste DJ voor mijn promotiefeest?
Bij Boek je DJ bieden we een selectie van ervaren en getalenteerde DJ's die gespecialiseerd zijn in verschillende muziekgenres. Neem contact met ons op en vertel ons wat je zoekt, zodat we je kunnen helpen bij het kiezen van de perfecte DJ voor jouw feest. We kunnen je ook voorzien van demo's en referenties om je te helpen bij het maken van je keuze.

Hoeveel kost het om een DJ te boeken voor mijn promotiefeest?
De kosten voor het boeken van een DJ voor een promotiefeest zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van het feest, de benodigde apparatuur en de specifieke DJ die je kiest. Om een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen, raden we je aan om een offerte aan te vragen op onze website. Zo kunnen we rekening houden met jouw wensen en een passend voorstel doen.

Kan ik ook extra services, zoals licht- en geluidsapparatuur, bij jullie boeken?
Ja, bij Boek je DJ bieden we naast onze getalenteerde DJ's ook extra services aan om jouw promotiefeest compleet te maken. We bieden onder andere licht- en geluidsapparatuur, DJ booths en een fotobooth.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een prachtig pakket samen te stellen dat aan al jouw wensen voldoet voor een geslaagd promotiefeest.

Maak gratis kennis 

Met je promotiefeest DJ 

Vertel me meer

Redenen om de Gooise DJ te boeken

Reden om de Gooise DJ te boekenBeschrijvingInterne Link
Ervaring met PromotiefeestenGespecialiseerd in het verzorgen van muziek voor promotiefeesten, garanderen de Gooise DJ's een evenement dat past bij de academische mijlpaal.DJ voor Promotiefeest
Unieke Combinatie met SaxofonistVoor een extra speciale touch, biedt Boek je DJ de optie van een DJ met saxofonist, wat zorgt voor een unieke muzikale ervaring.DJ & Saxofonist
Persoonlijk VoorgesprekVoorgesprekken zorgen ervoor dat de muziek perfect aansluit bij uw smaak en de sfeer van het feest.Voorgesprek
Diverse MuziekgenresDe Gooise DJ's zijn gespecialiseerd in diverse muziekgenres, waardoor ze een breed scala aan feesten kunnen accommoderen.DJ Boeken
Gepersonaliseerde MuzieklijstMogelijkheid om een gepersonaliseerde muzieklijst te maken, zodat de DJ muziek draait die perfect past bij uw wensen.Muzieklijst
Professionele ApparatuurGebruik van professionele licht- en geluidsapparatuur om de juiste sfeer te creëren.Licht- en Geluidsapparatuur
Flexibele Prijzen en OffertesConcurrerende prijzen en de mogelijkheid om een op maat gemaakte offerte aan te vragen.Prijzen en Offertes