DJ voor promotiefeest boeken

DJ voor promotiefeest

Op zoek naar een DJ voor een promotiefeest? Dat is een specialisatie van de Boek je DJ.

Het is zover, je promotiefeest

Jouw promotiefeest! Na al die jaren studie en onderzoek, naast de drukke baan, is het eindelijk zover; je gaat promoveren. In de academische wereld zult je nog meer aanzien krijgen door het verdedigen en publiceren van je onderzoek in je vakgebied. Dat moet natuurlijk op een onvergetelijk manier gevierd worden. Waarom niet met een van onze DJs? Uw DJ zal, eventueel samen met de Saxofonist (op conservatorium niveau) uw publiek een onvergetelijke avond bezorgen.

DJ voor promotiefeest boeken

Boek je DJ maakt van je promotiefeest een absolute belevenis

Een promotiefeest is een belangrijk moment in iemands leven, een mijlpaal die gevierd moet worden met vrienden, familie en collega's. Het organiseren van een onvergetelijk evenement is essentieel, en Boek je DJ staat klaar om van jouw promotiefeest een absolute belevenis te maken.

"Muziek is de stem van het hart en de echo van de emoties." - Pythagoras

Een unieke ervaring met de beste DJ's

Bij Boek je DJ werken we met een selecte groep getalenteerde DJ's die ervoor zorgen dat jouw feest een onvergetelijke ervaring wordt. Onze DJ's zijn gespecialiseerd in verschillende muziekgenres en kunnen zowel bedrijfsfeesten als verjaardagsfeesten tot een groot succes maken.

DJ's met saxofonist voor een unieke touch

Om je promotiefeest nog specialer te maken, kun je kiezen voor een DJ met saxofonist. Deze combinatie zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Onze topsaxofonisten werken nauw samen met de DJ's om de perfecte sfeer te creëren voor jouw feest.

Themafeesten voor een onvergetelijke avond

Bij Boek je DJ zijn we gespecialiseerd in het organiseren van themafeesten. Of je nu een retro arcade themafeest wilt of een sci-fi themafeest, onze DJ's zorgen ervoor dat jouw promotiefeest een avond wordt om nooit te vergeten.

"Muziek kan de geest verheffen en de ziel inspireren." - L. Tom Perry
De juiste muziek voor jouw feest

Bij Boek je DJ begrijpen we dat de juiste muziek essentieel is voor een geslaagd feest. Daarom bieden we uw wensenlijst voor de DJ aan, zodat je jouw muzikale voorkeuren kunt doorgeven. Onze DJ's zullen vervolgens zorgen voor de perfecte mix van muziek die aansluit bij jouw smaak en die van je gasten.

Prijzen en offerte aanvragen

Bij Boek je DJ streven we ernaar om onze diensten aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Je kunt envoudig een offerte aanvragen op onze website, en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en een passend voorstel te doen.

Extra services voor een compleet feest

Naast onze getalenteerde DJ's biedt Boek je DJ ook extra services aan om je promotiefeest nog completer te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Licht- en geluidsapparatuur: Professionele licht- en geluidsapparatuur om de juiste sfeer te creëren op jouw feest.
  • DJ booth: Een stijlvolle DJ booth om jouw evenement een professionele uitstraling te geven.
  • Fotobooth: Leg de mooiste momenten van jouw promotiefeest vast met een professionele fotobooth die ansichtkaarten print met een uniek en eigen design.

De voordelen van Boek je DJ

  1. Ervaring: Onze getalenteerde DJ's hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze jouw promotiefeest tot een groot succes kunnen maken.
  2. Persoonlijke aanpak: Bij Boek je DJ streven we naar een persoonlijke benadering en werken we nauw samen met jou om aan al jouw wensen te voldoen.
  3. Betaalbaar: We bieden concurrerende prijzen voor onze diensten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze DJ's en apparatuur.
  4. Extra services: Van licht- en geluidsapparatuur tot feestfotografen, we bieden alles om jouw feest compleet te maken.

Bij Boek je DJ begrijpen we hoe belangrijk een promotiefeest is en we zullen er alles aan doen om jouw evenement onvergetelijk te maken. Neem contact met ons op om jouw feest te bespreken en te ontdekken hoe we van jouw promotiefeest een absolute belevenis kunnen maken

promotiefeest
promotiefeest


Voorgesprek

Om te zorgen dat de muziek goed past bij uw smaak en publiek doen we altijd een vrijblijvend voorgesprekje. De klik met de DJ moet er zijn. Welke muziek wel en welke niet? De hits uit de studentijd mogen niet ontbreken natuurlijk.

Als extra optie kunt u voor een saxofonist kiezen. De saxofonist speelt 3 sets mee met de Gooise DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in.  Onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een fijne DJ beat met saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

💡
DJ en Saxofonist, een team dat geweldig op elkaar ingespeeld is. Er is extra beleving en interactie met het publiek op ieder promotiefeest.

Wil je je feest – promotiefeest in dit geval -net even die extra touch en klasse geven? Wil je een top DJ en een talentvolle saxofonist? Twee muzikanten die er samen met jullie en je publiek een heerlijke muzikale avond van maken?

Laat ons je dan adviseren en vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik de juiste DJ voor mijn promotiefeest?

Bij Boek je DJ bieden we een selectie van ervaren en getalenteerde DJ's die gespecialiseerd zijn in verschillende muziekgenres. Neem contact met ons op en vertel ons wat je zoekt, zodat we je kunnen helpen bij het kiezen van de perfecte DJ voor jouw feest. We kunnen je ook voorzien van demo's en referenties om je te helpen bij het maken van je keuze.

Hoeveel kost het om een DJ te boeken voor mijn promotiefeest?

De kosten voor het boeken van een DJ zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van het feest, de benodigde apparatuur en de specifieke DJ die je kiest. Om een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen, raden we je aan om een offerte aan te vragen op onze website. Zo kunnen we rekening houden met jouw wensen en een passend voorstel doen.

Kan ik ook extra services, zoals licht- en geluidsapparatuur, bij jullie boeken?

Ja, bij Boek je DJ bieden we naast onze getalenteerde DJ's ook extra services aan om jouw promotiefeest compleet te maken. We bieden onder andere licht- en geluidsapparatuur, DJ booths en een fotobooth. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een pakket samen te stellen dat aan al jouw wensen voldoet.

Maak gratis kennis 

Met je promotiefeest DJ 

Vertel me meer