Het creëren van gepersonaliseerde ansichtkaarten met de Gooise Photobooth

Lees hier hoe je gepersonaliseerde ansichtkaarten kunt creëren en verras jouw gasten met een unieke herinnering.

gepersonaliseerde ansichtkaarten van de Gooise Photobooth

Als je een bedrijfsevenement organiseert bijvoorbeeld een festival dan wil je er wellicht ook een fotobooth bij. Een festival is hip, modern en erg populair onder bedrijven.

Maak het nog persoonlijker met bijvoorbeeld de Gooise Photobooth. We kunnen gepersonaliseerde ansichtkaarten voor je bedrijf en gasten creëren. De ultieme marketing tool!

Een fotobooth = feest

Als je op zoek bent naar een unieke manier om jouw evenement onvergetelijk te maken, dan is de Gooise Photobooth een hele goede oplossing. Dit is een voorbeeld van de gepersonaliseerde ansichtkaart die we creëren om jouw gasten mee naar huis te geven.

Wij ontwerpen een design

De Gooise Photobooth biedt verschillende opties om jouw ansichtkaarten te personaliseren. Wij kunnen bijvoorbeeld het ontwerp van de kaart aanpassen aan het thema van jouw evenement of jouw bedrijfslogo toevoegen voor extra merkherkenning. Door het toevoegen van een QR-code kan je jouw gasten gemakkelijk doorverwijzen naar jouw website of sociale media-pagina's.

Een gepersonaliseerde ansichtkaart van de Gooise Photobooth is niet alleen een unieke en persoonlijke herinnering voor jouw gasten, maar ook een krachtig marketinginstrument. Gasten zullen hun kaart waarschijnlijk delen op sociale media en erover praten met vrienden en familie, waardoor jouw evenement of bedrijf nog meer exposure krijgt.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om jouw evenement te personaliseren en de impact ervan te vergroten, dan is het creëren van gepersonaliseerde ansichtkaarten met de Gooise Photobooth de perfecte oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie en verras jouw gasten met een unieke en persoonlijke herinnering.

Een festival is hip, een fotobooth erbij is top

Boek je DJ: dé specialist voor bedrijfsevenementen

Het organiseren van een bedrijfsevenement kan een flinke uitdaging zijn. Er zijn veel aspecten waar u rekening mee moet houden, zoals de locatie, catering en de sfeer. Een belangrijk onderdeel van een geslaagd evenement is de muziek. Een ervaren DJ kan de juiste sfeer creëren en ervoor zorgen dat uw gasten zich vermaken. Maar dat is niet alles. We verzorgen het hele traject voor u.

Waarom kiezen voor Boek je DJ?

Er zijn meerdere redenen waarom u voor Boek je DJ kan. We leggen graag uit waarom wij het verschil maken:

Jarenlange ervaring

Boek je DJ is al jaren actief in de evenementenbranche en we hebben op ontelbaar veel mooie feesten mogen draaien en we hebben al heel veel evenementen van A tot Z georganiseerd. Door deze ervaring weten we precies wat er nodig is om van ieder bedrijfsevenement een groot succes te maken.

Uitgebreid repertoire

Boek je DJ beschikt over DJ's die allround zijn maar ook specialisten, variërend van klassiekers tot Tech-House en de nieuwste hits. Hierdoor kunnen we altijd  inspelen op de muzikale voorkeuren die we vooraf bespreken en de smaak van de gasten en zorgen we voor een unieke muziekervaring.

Professionele apparatuur

Boek je DJ maakt gebruik van professionele apparatuur, prima geluidssystemen en lichtinstallaties. Hierdoor bent u verzekerd van een hoogwaardige audiovisuele beleving tijdens uw evenement.

Maatwerk voor uw evenement

Boek je DJ biedt maatwerk en denkt graag met u mee over de invulling van uw evenement. Samen zorgen we voor een unieke en onvergetelijke ervaring voor uw gasten. We ontzorgen u volledig.

De diensten van Boek je DJ

Boek je DJ is gespecialiseerd in verschillende soorten bedrijfsevenementen. Hieronder vindt u een overzicht met leuke ideeen:

Leuke thema ideeën voor je bedrijfsfeest
Hoe organiseer je een bedrijfsfeest waar iedereen nog lang over napraat? Ontdek hier enkele bruisende ideeën voor jouw bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeesten en -evenementen

Boek je DJ zorgt altijd voor een passende sfeer op uw bedrijfsfeest of -evenement. Of het nu gaat om een jubileum, kerstborrel of een personeelsfeest, Boek je DJ draagt bij aan een onvergetelijke avond met een DJ die past bij het publiek.

ZelfsFoodtrucks behoren tot de mogelijkheden bij Boek je DJ
Zelfs Foodtrucks behoren tot de mogelijkheden

Productlanceringen

Bij een productlancering is het belangrijk om een blijvende indruk achter te laten. Boek je DJ kan hierbij helpen door de juiste muziek te verzorgen, passend bij uw product en doelgroep.

Beurzen en congressen

Ook tijdens beurzen en congressen kan Boek je DJ zorgen voor een aangename sfeer. We zorgen voor een lekkere vibe en passende achtergrondmuziek en kunnen indien gewenst ook inspelen op specifieke thema's.

Netwerkbijeenkomsten

Tijdens netwerkbijeenkomsten is het belangrijk dat uw gasten zich op hun gemak voelen. Boek je DJ zorgt voor de juiste muzikale omlijsting om het ijs te breken en gesprekken op gang te brengen.

Het proces: van offerte tot evaluatie

Het werken met Boek je DJ verloopt volgens een duidelijk proces. Hieronder worden de verschillende stappen uitgelicht.

Een persoonlijke kennismaking

Boek je DJ hecht veel waarde aan een goede samenwerking. Daarom starten zij altijd met een persoonlijke kennismaking om uw wensen en verwachtingen te bespreken.

De voorbereiding

Na de kennismaking gaat Boek je DJ aan de slag met de voorbereiding van uw evenement. Hierbij kunt u denken aan het samenstellen van een passende playlist en het afstemmen van de technische benodigdheden.

De uitvoering op locatie

Op de dag van uw evenement zorgt Boek je DJ voor een vlekkeloze uitvoering. Zij zijn ruim op tijd aanwezig om de apparatuur op te bouwen en het geluid te testen. Tijdens het evenement zorgen zij voor de juiste muziek en sfeer.

Evaluatie en nazorg

Na afloop van het evenement vindt er een evaluatie plaats. Hierbij bespreken jullie samen hoe het evenement is verlopen en of er eventuele verbeterpunten zijn voor de toekomst.

Conclusie

Boek je DJ is dé specialist op het gebied van bedrijfsevenementen. Met hun jarenlange ervaring, uitgebreid repertoire, professionele apparatuur en maatwerk zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, productlancering, beurs of netwerkbijeenkomst, Boek je DJ staat garant voor succes.

FAQ's

 1. Is Boek je DJ ook beschikbaar voor particuliere evenementen?
  Ja, Boek je DJ is ook beschikbaar voor particuliere evenementen zoals bruiloften en verjaardagen.
 2. Hoe ver van tevoren moet ik Boek je DJ boeken?
  Het is aan te raden om zo vroeg mogelijk te boeken om teleurstelling te voorkomen. De beschikbaarheid van Boek je DJ kan per periode verschillen.
 3. Kan ik zelf nummers aanvragen tijdens het evenement?
  Ja, Boek je DJ staat open voor verzoeknummers van u en uw gasten tijdens het evenement.
 4. Werkt Boek je DJ samen met andere leveranciers, zoals cateraars en eventplanners?
  Ja, Boek je DJ is gewend om samen te werken met andere leveranciers en stemt indien nodig hun werkzaamheden op elkaar af om een soepel verloop van uw evenement te garanderen.

Boek je DJ voor een geslaagd evenement

Het succes van uw bedrijfsevenement hangt af van de juiste ingrediënten. Met Boek je DJ haalt u een ervaren, professionele en betrouwbare DJ in huis die garant staat voor een geweldige muzikale ervaring. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een productlancering of een netwerkbijeenkomst, Boek je DJ maakt uw evenement onvergetelijk.

Neem contact met ons op en we vertellen je direct hoe we je feest nog leuker kunnen maken.

Maak gratis kennis 

wij maken je feest compleet

Vertel me meer