Same Sex Bruiloft DJ

Same sex bruiloft
Photo by Alexander Grey / Unsplash

Wij zijn Boek je DJ, een hecht team van 12 ervaren DJ's en saxofonisten. Bij ons kun je eenvoudig en snel een ervaren DJ voor jouw evenement huren. Kwaliteit, maar dan voordelig. Wij zijn geen DJ fabriek maar gepassioneerde artiesten die elk feest alles geven.

De perfecte bruiloft DJ voor jullie LGBTQ+ bruiloft

Als bruidspaar van hetzelfde geslacht heb je tegenwoordig gelukkig dezelfde rechten en plichten als in een heterohuwelijk. Je mag elkaars achternaam gebruiken, jullie hebben een onderhoudsplicht voor elkaar en je bent elkaars wettelijke erfgenaam. De keuze om in (beperkte) gemeenschap van goederen te trouwen is er ook.

Trouwen dus!

Als je op zoek bent naar een bruiloft DJ voor jouw speciale dag, dan zijn er veel factoren om te overwegen. Maar wanneer je een DJ kiest die gespecialiseerd is in LGBTQ+ evenementen, dan ben je verzekerd van een unieke en onvergetelijke ervaring. Bij Boek je DJ hebben we de ervaring, kennis en expertise om de perfecte sfeer te creëren voor jouw homohuwelijk, lesbische bruiloft of regenboogbruiloft. En we vinden het nog heel leuk ook!

Graag vertellen we je waarom het belangrijk is om een DJ te kiezen die gespecialiseerd is in LGBTQ+ en wat de voordelen hiervan zijn voor jouw speciale dag. Ontdek hoe Boek je DJ jullie feest tot een succes zal maken.

de juiste sfeer op je Same Sex Bruiloft

De juiste sfeer

Bij Boek je DJ weten we als geen ander hoe belangrijk de juiste muziek is op jouw speciale dag. Of je nu gaat voor moderne popmuziek, klassieke love songs, lekker Housen, 90s of juist een mix van verschillende genres, wij passen onze muziekselectie volledig aan op jouw persoonlijke wensen. Daarnaast bieden we een prachtige DJ booth en verlichting aan die volledig aansluiten op de stijl van jouw evenement. De combinatie van goed geluid, mooie verlichting en de juiste muziekkeuze zorgen ervoor dat jouw speciale dag een feest wordt om nooit te vergeten. Bij Boek je DJ streven we ernaar om jullie unieke evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Ervaren DJs voor jullie speciale dag

Bij Boek je DJ hebben we ruime ervaring met het verzorgen van muziek op homo en lesbische huwelijken en andere LGBTQ+ evenementen. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om het juiste sfeertje te creëren en hebben hier inmiddels jarenlange ervaring mee opgedaan. Het is altijd een feest om te mogen draaien op deze bijzondere evenementen. We zien het als een eer om te mogen bijdragen aan zo'n belangrijke dag in iemands leven en streven er dan ook naar om er samen met het bruidspaar een onvergetelijke dag van te maken. Met onze uitgebreide kennis en expertise zorgen we ervoor dat jouw evenement perfect verloopt en dat de muziek de hele avond naadloos aansluit bij de gewenste sfeer.

Extra opties

Naast onze uitgebreide DJ show doen we nog meer! Om jullie feest nog persoonlijker te maken kun je bij ons bijvoorbeeld ook een saxofonist huren die de muziek een extra boost geeft en zorgt voor een extra dimensie aan jouw evenement.

Daarnaast hebben we ook een eigen photo booth, waarbij je niet alleen leuke foto's kunt maken met je gasten, maar ook direct eigen design ansichtkaarten kunt printen om als bedankje aan jouw gasten mee te geven. Hiermee maak je jouw evenement nog persoonlijker en blijft het nog lang in de herinnering van jouw gasten gegrift. Bij Boek je DJ doen we er alles aan om van jullie dag ook echt een onvergetelijke dag te maken!

DJ met saxofonist op je feest
DJ met saxofonist op je feest

Voorbespreken, voorbereiden, wensenlijst

Bij Boek je DJ vinden we het belangrijk dat jouw evenement tot in de puntjes is voorbereid en dat alles tot in de kleinste details is geregeld. We nemen uitgebreid de tijd om samen met jullie de wensen te bespreken, en onze ervaring en expertise te delen, zodat jullie dag een heus evenement en groot succes wordt.

Onze persoonlijke aanpak en oog voor detail zorgen er voor dat we de perfecte sfeer creëren en dat alles op rolletjes verloopt, zonder dat jullie je hier zorgen over hoeven et maken.

Same Sex wedding DJ

Met onze ruime ervaring met het verzorgen van muziek op homo- en lesbische huwelijken en andere LGBTQ+ evenementen, weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste sfeer te creëren. We streven er altijd naar om er samen met het bruidspaar een onvergetelijke dag van te maken en met onze uitgebreide kennis en expertise zorgen we ervoor dat jouw evenement perfect verloopt. Met de muziek zit het ook wel snor!

Kortom, bij Boek je DJ ben je aan het juiste adres voor het verzorgen van de muziek op jullie speciale dag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en we helpen je graag verder! Een eerste gesprek is vrijblijvend en kost niets!

Maak gratis kennis 

Kijk of je Bruiloft DJ bij je past

Vertel me meer