Wat kost een DJ voor een avond?

Wil je weten wat een DJ kost voor een avond? Met of zonder apparatuur? Wij hebben de antwoorden.

Wat kost een DJ voor een avond?
wat kost een DJ voor een avond?

Ons wordt vaak de vraag gesteld: "Wat kost een DJ voor een avond?". Die vraag zullen we proberen zo goed mogelijk te beantwoorden.

VAN GLAMOUREUZE GALA'S TOT INTIEME HUWELIJKEN: WAT IS DE KOSTPRIJS VAN EEN DJ?

De kosten van een DJ variëren op basis van diverse elementen, zoals vakmanschap, bekendheid, vraag, lengte van de set, apparatuur, plaats van het evenement en reiskosten. In het algemeen schommelen de tarieven van een DJ tussen enkele honderden euro's tot meerdere duizenden euro's, afhankelijk van de aard van het evenement en de specifieke behoeften. Maar we proberen altijd binnen je budget te blijven!

Alleen een DJ of ook een show?

In de eerste plaats dien je te kijken of je alleen de DJ of ook de apparatuur boekt. Bij Boek je DJ leveren we meestal een complete drive-in show, met prima geluid en een mooie lichtshow. Ook zorgen we voor een mooie DJ Booth, zelfs met een LED scherm erin als je wilt. Kortom, alles kan. Maar hoe groter de show, hoe hoger de kosten. "Maar dat is logisch"; zou Johan Cruijff zeggen.

De meerwaarde van een professionele DJ

De meerwaarde van een professionele DJ

Bij Boek je DJ begrijpen we dat de kosten van een DJ een belangrijke overweging zijn bij het plannen van uw evenement. Maar wat kost een DJ nu echt? De prijzen kunnen variëren, maar één ding is zeker: een professionele DJ is een investering die elke cent waard is. Ben je bereid je feest te riskeren voor een bedrag dat je bespaart van slechts 2 of 3 euro per gast? Nee toch! Wij bieden ervaren DJ's die de sfeer aanvoelen, een brede muziekkennis hebben en kunnen inspelen op gebeurtenissen. Dit maakt het verschil tussen een gemiddeld feest en een onvergetelijke ervaring.

Wat bepaalt de prijs van een DJ?

De kosten van een DJ worden bepaald door verschillende factoren. De grootte van de zaal, het aantal gasten, de duur van het feest, het seizoen, de benodigde apparatuur en de afstand zijn allemaal factoren die de prijs beïnvloeden. Bij Boek je DJ bieden we transparante prijzen die rekening houden met al deze factoren, zodat u precies weet wat u krijgt voor uw investering. Een zaal met 400 gasten vereist veel meer apparatuur dan een bruiloft met 80 mensen, dus de prijs zal ook verschillen. We werken met uitstekende geluidsapparatuur, dus dat zie je ook in de prijs terug.

De toegevoegde waarde van Boek je DJ

Bij Boek je DJ krijgt u meer dan alleen een DJ. U krijgt een ervaren team dat zich inzet om uw evenement tot een succes te maken. Onze DJ's krijgen uitstekende reviews en bereiden elk feest minutieus voor. We bieden ook extra's zoals een saxofonist of een fotobooth om uw evenement nog specialer te maken. Al deze factoren dragen bij aan de waarde die we bieden en de uiteindelijke kosten van onze diensten. U krijgt een nette DJ op niveau die echt kan draaien. En dat telt.

Een DJ met saxofonist bij Boek je DJ

De kosten van een DJ: een investering in uw evenement

Het inhuren van een DJ ( of een DJ met saxofonist) bij ons is een investering in uw evenement. Een DJ kan de sfeer van uw feest maken of breken. Zorg voor een goede DJ waar je een klik mee hebt. Bij Boek je DJ investeren we in kwaliteitsapparatuur, uitgebreide voorbereiding en ervaren DJ's om ervoor te zorgen dat uw investering loont. Onze klanten zijn het erover eens dat de kosten van een DJ van Boek je DJ een waardevolle investering zijn in een onvergetelijke ervaring.

Boek je DJ vandaag nog

Bent u klaar voor een evenement op niveau en om te investeren in een onvergetelijke ervaring? Neem vandaag nog contact op met het team van Boek je DJ. We bespreken graag uw wensen en verwachtingen en helpen u de perfecte DJ te vinden voor uw evenement. Onze eerlijke prijzen en uitstekende service maken ons de beste keuze voor uw DJ-behoeften.

Bereken zelf je prijs

Ieder feest is uniek en iedere offerte op maat. Maar we kunnen wel een indicatie geven van de prijs en die kunt u zelf berekenen met onze handige rekentool. Zo heeft u een idee over de kosten van een mooie complete DJ show.

Boek je DJ Prijsindicatie


Maak gratis kennis 

met ons ervaren DJ team

Vertel me meer

Een echte scherpe DJ prijs

Wil je echt precies weten hoe jouw evenement op maat eruit gaat zien qua kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en onze Event Managers bespreken alles met en doen een scherpe DJ offerte op maat, afgestemd op je wensen en de grootte van het evenement. Wie weet draaien we wel op jouw feest binnenkort.

Reviews

We hebben een super feest gehad!

We hebben ontzettend genoten van ons feest. Jullie hebben ons feest echt een extra dimensie gegeven. Echt bedankt, jullie waren super. Zo leuk dat er een saxefonist bij was. Ook wist de dj, precies de goede muziek te draaien om iedereen de dansvloer op te krijgen.Marjolein en Hein
29 april 2023

💡
Het was ook echt een leuk feest met geweldige gasten, van alle leeftijden. Leuk dat jullie zo genoten hebben, daar doen we het voor! 

Een top avond

Voor ons jubileumfeest op 1 april hebben wij 2 DJ's geboekt, Nick en Tom. Alles was prima geregeld, wij hadden echt goed informeel contact en ondanks dat Boke je DJ overbezet was voor zaterdag 1 april is het toch gelukt. Wij wilden namelijk niet het standaard repertoire van een huwelijk of feestcafé maar juist een mooie mix van dance, EDM en house. Uiteindelijk hadden wij precies wat wij wilden, Tom speelt House en Nick ook melodic techno en samen namen zij onze gasten door een mooi reis van bekende nummers, oude tijden, mooi gemixed in hun eigen beats en ritmes, en ook pure dans en klassiekers. Het was top.

Frederik
1 april 2023

💡
Wat een fijne review en wat mooi dat ons DJ duo Nick en Tom zo lekker gedraaid hebben bij jullie. Dank je wel en op naar het volgende feest!