40+ Party

40+ Party

Als 40’er wil je een knallend feest met hits van toen? Dat kan!

Wij maken er een onvergetelijk feest van

Boek je DJ is de 40+ party specialist

Een 40 PLUS Party organiseren? Helemaal hip. Uit je dak gaan met de hits van toen! Een avond vol heerlijke herinneringen. Dat kan!

De moderne 40’er houdt wel van een feestje. Steeds vaker draaien we op feesten van 40’ers die al die hits van toen nog een keer willen horen. Bij Boek je DJ doen we dat graag. We durven onszelf specialisten te noemen. Een avond vol hits uit de 80’s en 90’s van Chic, Diana Ross, oude disco klassiekers, lekkere House en platen waarvan iedere 40ér zegt: “Jaaaaaa!”

Bij ons boekt u een heerlijk feest met een 40+ DJ die van wanten weet. Alle hits die je kent van vroeger komen langs. Bij Boek je DJ kiest u voor de juiste discobeats en oude hits op uw 40+ feestavond.

Een heerlijk feest organiseren voor jouw generatie 40’ers is wat we het liefste doen bij Boek je DJ. Tijdloze klassieke hits van Nile Rodgers, Donna Summer en Earth Wind & Fire worden in de stijl van Ben Liebrand heerlijk aan elkaar gemixed door een ervaren DJ. Ook de Jacksons, Grease, the Beegees, Donna Summer, the Pointer Sisters en Dance Classics uit de 80’s komen langs en u danst samen met de gasten terug in de tijd.

Wij helpen u er een geslaagd feest voor veertigers van te maken, met een prachtige lichtshow, voldoende geluid en de lekkerste hits van toen.

Wij organiseren uw 40UP avond tot in de puntjes. Vraag dus snel vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd naar de prijs voor jouw unieke feest?
Ontvang vrijblijvend een persoonlijke offerte!

Geef je leeftijd op:

Gooise DJ (@gooisedj) • Instagram photos and videos
68 Followers, 104 Following, 27 Posts - See Instagram photos and videos from Gooise DJ (@gooisedj)