DJ boeken? Wij regelen een toffe DJ met klasse

DJ Boeken

Boek een DJ voor elk feest of evenement

Ben je op zoek naar een professionele DJ voor je feest of bedrijfsevenement? Via Boek je DJ kan je eenvoudig en voordelig het ultieme entertainment voor je feest boeken. We bieden een zeer persoonlijke service, dus je hebt rechtstreeks contact met je event manager, met de DJ en ook eventueel de saxofonist of band.

Alles wordt door ons tot in de puntjes geregeld, zelfs je openingsdans voor je bruiloft, of je Pubquiz! Alles is mogelijk.

Kies wel de juiste DJ

Het boeken van een DJ is niet moeilijk. Het boeken van de juiste DJ is dat wel! Als je een feest of festival organiseert of als je eigenaar bent van een horecazaak dan weet je dat het van cruciaal belang is dat de gasten zich op hun gemak voelen, genieten van de muziek en graag terug komen. Daarom is de sfeer van het allergrootste belang. En voor die goede sfeer is de DJ, samen met het personeel en de aankleding, een allesbepalende factor. De DJ moet wel kunnen draaien. En hij of zij moet de zaal aanvoelen.

DJ boeken voor je feest
Boek een DJ voor jouw feest

Waarom kiezen voor een DJ uit ons team?

Bij Boek je DJ krijg je een nette, getalenteerde en ervaren DJ die de door jullie gewenste stijl kan draaien en lekker aan elkaar kan mixen. Voor elk soort feest is er wel een DJ in ons team. Bovendien kun je kiezen voor vele extra's bijvoorbeeld een saxofonist, een fotobooth of zelfs een band. We beschikken over uitstekende referenties.

Communicatie met de DJ is key

Belangrijk te weten; je maakt natuurlijk vooraf kennis met elkaar en je praat. Dat is het belangrijkst: je overlegt en je communiceert. Dan Whatsapp je nog wat, je belt nog eens..kortom je snapt het. Niet alleen "Hazes is de basis"...communicatie is de basis van een geslaagde avond.

Wij willen echt weten wat jullie gasten en vooral jullie willen horen. En daar doen we wat mee. We overleggen via Whatsapp, maken een draaiboek en doen aan Know Your Customer. Bij ons geen DJ's die hun eigen ding doen. Nee, de show is er voor jullie!

Allround DJ voor ieder evenement

Als allround DJ draaien we herkenbare en dansbare muziek voor alle leeftijden. Daarom is onze DJ perfecte geschikt voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. We beschikken over een enorme muziekcollectie en kunnen daardoor op ieder publiek inspelen. En natuurlijk beschikken onze DJ's over uitstekende reviews, lees gerust eens door wat onze klanten over ons zeggen.

Boek een DJ met saxofonist
Saxofonist Gijs met een van onze DJs

Boek een DJ show inclusief licht & geluid

De drive-in show van Boek je DJ bestaat uit een mooie DJ booth, een complete geluidsinstallatie, een bijzondere computergestuurde lichtshow met bewegende spots -moving heads- en bovendien kunnen we voor bruiloften en feesten met wallwashers de kleuren van de muren aanpassen aan uw wensen. Wij geven iedere ruimte precies de sfeer die u wilt. Van romantisch tot flitsende disco. Boekt u bij ons een DJ dan heeft u altijd vooraf veel contact met een event manager en natuurlijk met de DJ. Afhankelijk van de grootte van de show passen we de geluidsapparatuur aan. Wij kunnen feesten aan tot wel 750 mensen, maar ook op kleinere feesten van 100 gasten draaien we heel graag.

Boek een DJ met DJ booth
verlichte DJ booth met verlichte dansvloer

Alle soorten muziek zijn mogelijk

Vooraf krijgt u een wensenlijst toegestuurd en deze bespreken we samen uitgebreid. Hierdoor krijgen we een goed idee van wat u wenst en bereiden we een avond voor met muziek die precies op jullie wensen is afgestemd. Van Dance Classics en Disco tot lekkere Spaanse klanken en van Funk en Soul to meezingers. Alle klassiekers komen langs, dus ook uw verzoekplaat zit in onze enorme muziekcollectie!

Onze DJs draaien in heel Nederland

We draaien door heel Nederland in alle plaatsen. Op elke soort locatie kunnen we draaien van zaal tot café en van kasteel tot bij u thuis. Niets is te gek. Wij toveren iedere locatie om tot een ware feestzaal.

Hoe boek je de juiste DJ?

We hebben graag dat je ons boekt, maar we geven graag wat algemene tips: als experts weten we dat er bij het boeken van een DJ een aantal belangrijke factoren zijn om rekening mee te houden:

  1. Welke sfeer moet de DJ creëren? Wat is het budget?
  2. Hoelang moet de DJ optreden? Welke muziekstijl(en) wil je horen?
  3. Welke apparatuur is nodig of beschikbaar?
  4. Het creëren van de juiste sfeer

Onze zintuigen bepalen onze waarneming en beleving. Om ervoor te zorgen dat jouw gasten zich op hun gemak voelen, moet je dus zorgen dat alle zintuigen op de juiste manier worden geprikkeld. De muziek is daarbij een belangrijke factor, de DJ misschien wel de allerbelangrijkste.

DJ boeken voor je bedrijfsfeest
Boek je DJ in actie

Hoe draagt een DJ bij aan de sfeer?

Het juiste nummer op het juiste moment draaien, en vooral niet te hard of te zacht, is een kunst op zich. Het aanvoelen van het publiek en de sfeer is iets dat je niet zomaar leert. Dit is puur een kwestie van ervaring die je in de loop der jaren opbouwt. Natuurlijk heeft de ene DJ meer gevoel dan de andere, maar zelfs als het publiek vaak hetzelfde is, moet een DJ zich aanpassen aan elke nieuwe locatie. Wij kunnen dat.We geven een dansgarantie!

Het budget dat je uitgeeft, is direct gerelateerd aan de kwaliteit die je mag verwachten. Als je een DJ wilt inhuren voor 150 euro ben je bij ons niet aan het goede adres. Je kunt ook niet niet verwachten dat deze DJ een perfecte show neerzet met kwalitatief hoogwaardig licht en geluid en lekker kan mixen en ook nog eens het publiek aanvoelt. Bij Boek je DJ zijn we heel fair geprijst, maar krijg je wel een echte professional, bijvoorbeeld een met een conservatorium opleiding.

Tal van mogelijkheden

Wij bieden veel opties. Niet alleen kun je een DJ bij ons boeken, inclusief licht en geluid, maar je kunt ook kiezen voor de combinatie DJ & Saxofonist. Ook een optreden met een band is mogelijk. Zelfs een verlichte dansvloer kan en natuurijk is er de fotobooth.

CoverUp | De perfecte coverband voor een geslaagd feest!
CoverUp is de perfecte coverband voor elk feest! Van bedrijfsfeest tot bruiloft, met ons weet je zeker dat het slaagt. We got it Covered!

Wat kost een DJ boeken ?

Wij zijn, zoals gezegd, we zijn professionals. We hanteren zeer flexibele en redelijke prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. Je boket bij ons al een DJ vanaf 295,- euro. In de weekeinden zijn we uiteraard duurder en ook de apparatuur die we meenemen is een factor. Je kunt vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email. Je krijgt dan ook nog eens korting op de huur van een fotobooth. Check direct je prijs. Het is zo geregeld

Boek een DJ voor je verjaardag
DJ booth
Gooise Fotobooth | De leukste fotobooth van ’t Gooi
Wilt u een fotobooth huren dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. Een prachtig verlichte luxe fotobooth met printer.

Veel gestelde vragen over het boeken van een DJ

Op wat voor soort feesten draaien jullie DJs?

Onze DJ's draaien opđź’ŤBruiloften, 🎉Bedrijfsfeesten, 🎂 Verjaardagen, 👩‍⚕️Promotiefeesten, 🌴Themafeesten, 🚀Productlanceringen, grotere Evenementen en op 🤵 Gala's 

Wat kost het boeken van een DJ?

Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld. Met onze rekentool kun je direct zelf je indicatieprijs berekenen.

Welke muziek draait de DJ?

Onze DJ's zijn ervaren professionals en allround. Maar ze hebben ook specialiteiten. Op basis van je wensenlijst selecteren we de DJ uit ons team die het beste bij je past.