Contact met Boek je DJ

Contact met Boek je DJ

Contact opnemen met ons is eenvoudig

Wij zijn Boek je DJ, een hecht team van 12 ervaren DJ's en saxofonisten. Bij ons kun je eenvoudig en snel een ervaren DJ voor jouw evenement huren. We zijn professionals, bieden kwaliteit, en zijn toch scherp geprijst. Wij zijn geen DJ fabriek maar echt gepassioneerde artiesten die elk feest alles geven om er een onvergetelijk evenement van te maken.

Ook in Amsterdam

Sinds kort hebben we ook een kantoor gevestigd in Amsterdam, in het bruisende B. Amsterdam gebouw. We zijn daar op afspraak beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en de details van je evenement te bespreken. Onze locatie in Amsterdam stelt ons in staat om nog nauwer samen te werken met onze klanten in de regio, en biedt een centraal punt van contact voor al onze diensten door heel Nederland.

Company info
Boek je DJ (handelsnaam van Sales Architects)
John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam (bezoek op afspraak)
📞+31-6 28 27 27 34
Klik hier voor WhatsApp
Kamer van Koophandel: NL 67649645
Tax ID: NL001729656B20

Direct contact met ons opnemen is eenvoudig en kan via de Whatsapp knop, ook via je computer. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. We zijn heel goed bereikbaar en je krijgt altijd een echt mens aan de lijn! Onze persoonlijke service is ons kenmerk.

.

Of gebruik het contactformulier