Company info Boek je DJ

over het team van Boek je DJ

Boek je DJ is de website van onze professionele DJ-service, gevormd door een bekwaam team van 12 artiesten, waaronder professionele DJ's en geweldige saxofonisten. Onze DJ's brengen de juiste sfeer op allerlei feesten en evenementen door heel Nederland, en zorgen ervoor dat elke party een onvergetelijke ervaring wordt. We spelen vele stijlen en hebben een prima kennis van diverse muziekgenres, we kennen de muziek door de jaren heen, van de jaren 70 tot nu. We zijn in staat om de perfecte ambiance te creëren voor elk type feest.

💡 Boek je DJ is een trots onderdeel van De Gooise DJ, een gevestigde naam in de regio 't Gooi. Terwijl De Gooise DJ zich richt op het bedienen van klanten in de regio 't Gooi, is Boek je DJ je betrouwbare partner voor evenementen door heel Nederland.
We zijn dankbaar voor de meer dan 100 positieve recensies die we hebben ontvangen van onze tevreden klanten, op de pagina van de Gooise DJ en op onze pagina!

Ook in Amsterdam

Sinds kort hebben we ook een kantoor gevestigd in Amsterdam, in het bruisende B. Amsterdam gebouw. We zijn daar op afspraak beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en de details van je evenement te bespreken. Onze locatie in Amsterdam stelt ons in staat om nog nauwer samen te werken met onze klanten in de regio, en biedt een centraal punt van contact voor al onze diensten door heel Nederland.

Company info
Boek je DJ (handelsnaam van Sales Architects)
John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam (bezoek op afspraak)
📞+31-6 28 27 27 34
Klik hier voor WhatsApp
Kamer van Koophandel: NL 67649645
Tax ID: NL001729656B20