Alle pagina’s en berichten 

Een betaalbare Top DJ Boeken? Zo geregeld

We mogen weer draaien! Daar zijn we blij om. En jullie ook. Je wilt nu dus een goede DJ boeken voor een redelijke prijs om eindelijk eens dat geweldige feest te gaan geven waar je al zo lang mee bezig bent. Of je bent aangewezen om het jaarlijkse feest van je bedrijf te organiseren. Of wellicht gaan jullie over een tijdje trouwen. Wij hopen in ieder geval dat we erbij mogen zijn. Wat voor gelegenheid dan ook, wij helpen graag om er een feest van te maken om echt nooit meer te vergeten.

Met meer dan 100 evenementen per jaar en meer dan 15 jaar ervaring zijn we ervaren rotten in het vak die hte DJ-klappen van de zweep kennen. DJ’s met of zonder saxofonist erbij maar altijd helemaal top. We bereiden alles tot in de puntjes voor, evenementenorganisatie kent geen geheimen voor ons.

De werkwijze van onze DJ’s

Wanneer je een DJ wilt boeken, staat ons team bij Boek je DJ klaar om jullie wensen in kaart te brengen en er een werkelijk uniek feest van te maken. Hoe wij werken? Wanneer je een offerte aanvraagt bellen we altijd even om de wensen in kaart te brengen. We brengen snel een scherpe offerte uit.

Het voortraject

Nu wordt het pas echt leuk; we gaan het feest voorbereiden. Wanneer je een van onze DJ’s (met of zonder saxofonist) boekt is er een uitgebreid voortraject. Tijdens dit traject hebben we persoonlijk of telefonisch contact en stellen we de wensenlijst op en maken een plan voor de avond. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de openingsdans op een bruiloft of de indeling en het thema van een bedrijfsfeest.  Uiteraard praten we ook uitgebreid over de muziekkeuze. Welke muziek wel en welke muziek niet! Er is dus alle gelegenheid om jullie wensen voor je bruiloft of feest persoonlijk kenbaar te maken. Op die manier kunnen we het feest samen precies afstemmen op jullie wensen; qua sfeer, muziek, verlichting en timing.

dj-boeken-verjaardag

We hadden contact met de Event Manager en DJ vooraf, alles was geregeld. Het feest was in een woord top. De dansvloer was de hele avond vol.

Maaike, bruid

Boek je DJ pagina’s en Berichten

Pagina's


site gebouwd door Sales Architects

Gooise DJ

Bij de Gooise DJ boekt u eenvoudig de perfecte DJ voor uw bruiloft, feest of partij in ‘t Gooi. Op zoek naar een DJ in ‘t Gooi? Dan zit u bij de Gooise DJ helemaal goed.

De Gooise DJ

Huur een Photbooth voor je evenement

Ben je op zoek naar een fotozuil voor je bruiloft of zakelijk evenement? Dan kun je terecht bij de Gooise Photobooth.

 

Er zijn verschillende Fotobooth pakketten met en zonder printoptie maar altijd met de mogelijkheid om onbeperkt digitale filmpjes en foto’s op te slaan.