De DJ en saxofonist maken van jullie bruiloft
een spetterend feest

Een onvergetelijk bruiloftsfeest, met DJ en saxofonist en een stijlvolle bruiloftslichtshow

Een Bruiloft DJ met saxofonist huren

Jullie trouwdag is misschien wel de belangrijkste dag van je leven. Jullie trouwdag moet dan ook uniek zijn. Daarom willen jullie de beste bruiloft DJ met Saxofonist huren voor de avond van jullie leven. Een goede bruiloft DJ maakt samen met de saxofonist het verschil en zal er het feest van jullie dromen van maken.

Onze ervaren DJ’s draaien op wel honderd bruiloften per jaar en hebben vele goede recensies. Vaak draaien ze samen met onze Saxofonisten die jullie publiek een geweldige avond zal bezorgen.

Bij ons boek je een bruiloft DeeJay met Saxofonist die al jullie vrienden en familie op de dansvloer krijgt en de hele avond vermaakt met de allerlekkerste funky dansmuziek. Muziek voor alle leeftijden en voor ieders smaak. Je wilt een team van een DJ en muzikant die samen het publiek goed aanvoelen en je wilt ook dat het feest perfect verzorgd is.

Een uitgebreide wensenlijst, voorgesprekken, kortom een degelijke voorbereiding is standaard bij Boek je DJ.  Tijdens de intake gesprekken kunnen jullie je wensen kenbaar maken en uiteraard doen we ook altijd achteraf een evaluatie. Dus bij ons boek je een bruiloft DJ met saxofonist waarop jullie kunnen bouwen. Maar hoe vind je nu de beste DJ en saxofonist specifiek voor jullie trouwfeest?

Op basis van de initiële gesprekken die we voeren met het bruidspaar en de ceremoniemeester bijvoorbeeld selecteren we in ons vaste team een DJ en een muzikant voor jullie bruiloft die qua stijl en inhoud perfect matchen bij jullie en alles tot in de puntjes verzorgt. Is er geen passende DJ meer beschikbaar? Dan zeggen we dat ook. Wij vinden het net zo belangrijk als jullie dat de DJ en saxofonist bij jullie en je gasten passen namelijk.

Wij verzorgen een complete bruiloft DJ show, dus geluid maar ook een mooie lichtshow. Al onze bruiloftsfeesten worden nog mooier door de speciale computergestuurde lichtshow die geheel in stijl is van bruiloften.
Vragen? Wij helpen jullie graag bij het maken van de juiste keuze, dus neem gerust contact met ons op.

Een bruiloft vieren? Zo doen onze DJ’s het!

 Het wordt de dag van je leven, dus jullie wensen staan centraal. Een goed voorgesprek en een wensenlijst horen daar natuurlijk bij

ervaren-dj-boeken
 Ervaren Bruiloft DJ’s

Boek een DJ Muziekkeuze op maat

 Muziek naar wens
ervaren-dj-boeken
 Geluid & luxe Lichtshow

ervaren-dj-boeken

✓ Wensenformulier & Voorgesprek
Menu