Bruiloft DJ boeken in Alkmaar

DJ boeken in Alkmaar

Jouw feest wordt een succes!

Binnenkort een groot feest en wil je een DJ boeken in Alkmaar? Gaan jullie binnenkort trouwen? Alvast gefeliciteerd! Of wordt het een bedrijfsfeest? Willen jullie die gelegenheid vieren met een feest om nooit meer te vergeten?  Zoek dan niet verder en boek je DJ hier!

wat kost een DJ boeken in Alkmaar

De beste manier om een DJ in Akmaar te boeken: Boek je DJ

Door onze jarenlange ervaring en dankzij onze mooie licht- en geluidsshow kunnen we een allround DJ-service bieden van de hoogste kwaliteit. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat een DJ boeken in Alkmaar een zorgeloze ervaring wordt. Op ons kun jerekenen. Bovendien bieden we extra opties zoals een hoge korting op een fotobooth met professionele printer en kun je een DJ met saxofonist boeken.

Professionele en ervaren DJ's

Boek je DJ staat bekend om de professionele en ervaren DJ's. Of je nu op zoek bent naar een DJ voor een bruiloft of een bedrijfsevenement, we hebben de juiste DJ voor jou.

Onze DJ werkwijze

Onze werkwijze is helder en eenvoudig. Wanneer u een offerte aanvraagt zal ons team een vrijblijvend voorgesprek doen en kijken of een van de DJ’s goed bij u past en beschikbaar is op de avond naar keuze. Dat is belangrijk want er moet altijd een klik zijn met de DJ. We sturen u een wensenlijst en nemen uitgebreid uw wensen door, vooral qua muziek uiteraard. Een vrijblijvend voorgesprek is standaard onderdeel van onze werkwijze.

Prachtige DJ show

Onze prachtige DJ show met verlichte DJ Booth zorgt ervoor dat jouw uw evenement in Alkmaar nog specialer wordt. Het is niet alleen muziek, het is een beleving.

DJ boeken in Alkmaar met Fotobooth en Saxofonist?

Met extra opties zoals een fotobooth en een DJ & saxofonist, maak je jouw evenement nog onvergetelijker. De fotobooth is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen en de DJ & saxofoon speler zorgen samen voor een unieke muzikale ervaring.

Jullie wensen tellen

Wilt u een DJ boeken in Alkmaar die goed bij jullie past? Bij Boek je DJ staan de wensen van de klant centraal.  Tijdens het voortraject hebben jullie meerdere keren contact met een van onze event-specialisten én de DJ om jullie wensen voor je bruiloft of feest persoonlijk kenbaar te maken.

Zorgeloos je DJ in Alkmaar boeken

Een DJ boeken voor uw feest in Alkmaar die de gehele avond tot in de puntjes voorbereidt en verzorgt was nog nooit zo gemakkelijk. Vele tevreden mensen, ook uit Alkmaar gingen u voor. Op zoek naar een goede DJ? Wij werken met en vast team van ervaren DJ’s met uitstekende recensies. Mensen blij maken met muziek is onze passie, dus een geslaagd feest waar iedereen blij van wordt, daar gaan we voor!  Aan de hand van een vrijblijvend eerste gesprek selecteren wij een ervaren DJ die past bij jullie smaak en gelegenheid. Hebben we die niet beschikbaar? Dan zeggen we het ook! U krijgt een professionele DJ die uitgebreid zijn voorbereiding doet en weet hoe hij de dansvloer vol kan krijgen met muziek die jullie leuk vinden.

Wij doen graag geheel vrijblijvend een aanbod. U ontvangt snel een scherpe offerte.

Trouwen in de buurt van Alkmaar

Trouwen bij Villa Clementine

Wij kunnen een goede tip geven, trouw bij Villa Clementine in Purmerend. Stel je voor, trouwen in een villa die als uiting van liefde werd gebouwd door een man voor zijn vrouw. Een villa met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1880. Een villa die is versierd met monumentale versieringen en kroonluchters aan het plafond en een romantisch prieel in de binnentuin.

Als je ja zegt tegen trouwen in Villa Clementine, zeg je ja tegen een onvergetelijke en unieke trouwerij!

Het historische pand bevindt zich in het hart van Waterland, dicht bij de stad, maar omringd door rust dankzij de binnentuin. Het pand werd gebouwd door de heer Brantjes voor zijn vrouw Clementine en draagt sindsdien haar naam. Bij binnenkomst wordt je verwelkomd door de monumentale mozaïekvloer en de houten trap. De klassieke en romantische inrichting ademt dezelfde sfeer in alle kamers. Dankzij de variëteit aan sfeervolle ruimtes, groot en klein, is Villa Clementine de perfecte locatie voor jullie bijzondere dag, van begin tot eind!

Korting op je fotobooth

Je krijgt bovendien korting als je een DJ huurt bij ons. Wat wil je nog meer? Er zijn trouwens verschillende modellen beschikbaar, voor elk soort feest is er een geschikt model inclusief de mogeljkheid de foto’s prachtig te printen. De gasten kunnen zelf aan de slag, maar er is eventueel ook ondersteuning op locatie indien gewenst.

Jouw fotobooth wordt natuurlijk ruim voordat het feest begint geleverd. Dit stemmen we af met jou of de locatie. We zorgen dat alles gereed staat wanneer de gasten arriveren. De gasten kunnen gelijk beginnen bij binnenkomst.

Kijk voor meer informatie op de website van de Gooise Fotobooth en reserveer je booth vandaag nog.

Gooise Fotobooth | De leukste fotobooth van ’t Gooi
Wilt u een fotobooth huren dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. Een prachtig verlichte luxe fotobooth met printer.

Wat kost een DJ boeken ?

Wij zijn professionals. We hanteren zeer flexibele en redelijke prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. U kunt vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email. U krijgt dan ook nog eens korting op de huur van een fotobooth.