DJ met saxofonist boeken? Samen maken we er een onvergetelijk feest van.

Een onvergetelijk bruiloftsfeest, met ervaren DJ en Saxofonist, plus stijlvolle bruiloftslichtshow en geluid al vanaf € 695,-

Een DJ met Saxofonist huren

dj-met-saxofonistJullie trouwdag is misschien wel de belangrijkste dag van je leven. Jullie trouwdag moet dan ook uniek zijn. Daarom willen jullie een geweldige act huren voor die avond. Die hebben wij.

Wat dacht je van een top DJ die samen met een geweldige saxofonist het dak eraf speelt. Wij maken er samen met jullie graag de avond van jullie leven van. Een bruiloft DJ en Saxofonist van Boke Je DJ staan garant voor een onvergetelijk knalfeest waar jullie en je gasten nog vaak aan terug zullen denken.

Bij ons boek je een bruiloft DJ met Saxofonist die al jullie vrienden en familie op de dansvloer krijgen en de hele avond het publiek vermaken met de allerlekkerste beats en live klanken van de saxofoon.

Je wilt een Deejay die het publiek goed aanvoelt, je wilt een klasse Saxofonist; je krijgt een geweldig team. Twee artiesten die op elkaar ingespeeld zijn. Twee professionals die elkaar aanvoelen en dus ook kunnen improviseren. Talenten die de zaal plat willen spelen.

Maar dat is niet alles; je wilt ook dat het feest perfect verzorgd. is.

Een degelijke voorbereiding, intake gesprekken waarin jullie je wensen kenbaar maken en zelfs een evaluatie. Dus bij ons boek je een bruiloft DeeJay en Saxofonist waarop jullie kunnen bouwen. Maar hoe vind je de beste DJ en Saxofonist voor jullie trouwfeest?

Op basis van de gesprekken die we voeren met het bruidspaar en de ceremoniemeester bijvoorbeeld vinden we in ons team een DJ en een Saxofonist voor jullie bruiloft die beiden qua stijl en inhoud perfect matchen bij jullie en alles tot in de puntjes verzorgen.

Wij verzorgen trouwens geluid maar ook licht,  Al onze bruiloftsfeesten worden nog mooier door de speciale lichtshow die geheel in stijl is.
Vragen? Wij helpen jullie graag bij het maken van de juiste keuze, dus neem gerust contact met ons op.

Franklin Schieman, de saxofonist, is een bekende muzikant in het professionele circuit. Naast sessiewerk als saxofonist voor diverse grote en kleine optredens doet hij ook studiowerk en is hij een entertainer met een live DJ act voor bruiloften en bedrijfsfeesten.

Een bruiloft vieren? Zo doen onze DJ’s en Saxofonist het!

Het wordt de dag van je leven, dus jullie wensen staan centraal. Een goed voorgesprek en een wensenlijst horen daar natuurlijk bij

ervaren-dj-boeken
 Ervaren Bruiloft DJ’s

Boek een DJ Muziekkeuze op maat

 Muziek naar wens
ervaren-dj-boeken
 Geluid & luxe Lichtshow

ervaren-dj-boeken

✓ Wensenformulier & Voorgesprek