DJ boeken in Aerdenhout

DJ boeken in Aerdenhout

Een feest met klasse in Aerdenhout

Wil jij een onvergetelijk feest organiseren in Aerdenhout? Dan is de juiste muziek essentieel! Bij Boek je DJ hebben we twaalf getalenteerde DJ's en saxofonisten die van ieder feest een onvergetelijke ervaring maken.

Onze professionele en ervaren DJ's weten precies welke muziek er gedraaid moet worden om jouw gasten op de dansvloer te krijgen. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of bruiloft organiseert, onze DJ's draaien de perfecte muziek voor jouw evenement.  

DJ boeken in Aerdenhout

We begrijpen dat het vinden van de juiste DJ voor jouw feest een uitdaging kan zijn, daarom hebben we een breed scala aan DJ's met verschillende stijlen en specialiteiten. Zo kun je bij ons terecht voor een DJ die gespecialiseerd is in discomuziek, maar ook voor een DJ die gespecialiseerd is in klassiekers uit de jaren '80 en '90.

We bieden ook de mogelijkheid om een bekende saxofonist toe te voegen aan de DJ-act. Hierdoor wordt de DJ set live begeleid en krijgt het feest een extra dimensie. Onze saxofonisten zijn getalenteerde muzikanten die weten hoe ze de sfeer op het feest kunnen verhogen met hun muziek.

Maar niet alleen de muziek is belangrijk op een feest, ook de uitstraling van de DJ-booth is van belang. Bij Boek je DJ zorgen we voor een professionele uitstraling van de DJ-booth zodat deze past bij de uitstraling van jouw feest. Daarnaast kunnen we ook extra verlichting verzorgen om het feest nog sfeervoller te maken.

Wil je weten hoe onze klanten onze DJ's hebben ervaren? Neem dan een kijkje op onze klantbeoordelingen pagina. Hier lees je de ervaringen van klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

Bekende saxofonisten

Bij Boek je DJ hebben we dus meer dan alleen goede DJ's voor ieder feest. Bij Boek je DJ werken we ook met verschillende topsaxofonisten. Zo is er bijvoorbeeld Gijs, bekend van DJ Bakermat. Gijs is een zeer getalenteerde saxofonist die de hele wereld over reist, maar Gijs is ook te boeken via Boek je DJ (* indien beschikbaar).

Een uniek feestje

Wil je een unieke bruiloft of een speciaal feest of evenement organiseren in Aerdenhout? Kies dan voor de combinatie van DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 5 DJ’s en 4 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. De saxofonist speelt mee met de Gooise DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in.

Onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

De werkwijze van onze DJ’s

Wanneer u een offerte aanvraagt krijg je direct bericht. Daarna belt een van onze eventmanagers u op om de offerte en uw wensen te bespreken. Na het accepteren ontvangt u een de wensenlijst en vindt er opnieuw een gesprek plaats. Op basis daarvan selecteren we samen de DJ uit ons team die het beste bij u past. U komt dan ook rechtstreeks in contact met de DJ en samen werken jullie alle plannen voor de feestavond of bruiloft uit.

Door de jarenlange ervaring en honderden bruiloften en feesten zijn we in staat om u te helpen en bij te staan, en hebben we tips en maken we van de voorbereiding al een feest.

Wellicht kent u onze DJ’s ook

Wellicht kent u onze DJ’s ook van optredens op evenementen zoals de Foute Party van Qmusic. Maar we draaien ook graag op kleinere feesten en partijen in Aerdenhout. O ja, op de dag zelf zijn we ruim op tijd aanwezig, gaan we opbouwen en hoeft u aan niets meer te denken en niets meer te doen behalve…dansen en feesten.

Bij Boek je DJ begrijpen we dat ieder feest uniek is en daarom bieden we persoonlijk advies op maat voor uw evenement in Aerdenhout. Zo helpen we je graag bij het kiezen van de juiste DJ voor jouw feest en bespreken we graag alle mogelijkheden.

Reviews over Boek je DJ

Super

Deze dj’s moet je gewoon inhuren voor het perfecte feest. Ze regelen alles zelf incl. opbouw en afbouw. Echt perfect. We hebben genoten!

Monique – Blijf Groep
19 oktober 2022

💡
Heerlijk feest. Leuk dat we binnenkort weer bij jullie mogen draaien! Dank jullie wel.

Maak gratis kennis 

met de perfecte DJ in Aerdenhout

Vertel me meer