DJ huren in Laren

DJ huren in Laren
Bar Mauve in Laren

Laren is een plek waar we bijna iedere week wel staan met een van onze DJs. We kennen het publiek en de muzieksmaak van haver tot gort en hebben dan ook een band met het publiek. Misschien kent u ons wel, we zijn regelmatig te vinden bij Brasserie Mauve waar we al op menig feest hebben gedraaid.

Home - Mauve
Tasteful, yet easy going brasserie & bar. De mix tussen classy en sassy. The place to be voor koffie met een krantje en croissantje, (business) lunches, dinner & cocktails with friends, lovebirds en families. NIEUW IN LAREN // sinds eind 2022 is Mauve eigenaar van “Anton – The Cookery Club”, voorhee…

Dus binnenkort een groot feest en wil je een DJ boeken in Laren of Blaricum? huur dan een DJ met bijvoorbeeld de getalenteerde Gijs, de Saxofonist van de bekende DJ Bakermat die ook wel eens met onze DJs in Laren meegespeeld heeft.

Waarom Boek je DJ?

Gaan jullie binnenkort trouwen? Verjaardag? Of wordt het een bedrijfsparty? Maak er een feest van om nooit meer te vergeten!  Zoek dus niet verder en boek je DJ hier! We doen altijd een voorgesprek en als de klik er is garanderen we een knalfeest.

De beste manier om een DJ in Laren te boeken: Boek je DJ

Door onze jarenlange ervaring en dankzij onze mooie licht- en geluidsshow kunnen we een allround DJ-service bieden van de hoogste kwaliteit. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat een DJ boeken in Blaricum een zorgeloze ervaring wordt. Op ons kun je echt rekenen. Bovendien bieden we extra opties zoals een hoge korting op een fotobooth met professionele printer en kun je een DJ met saxofonist boeken.

"Muziek heeft het vermogen om in het diepst van ons wezen door te dringen en ons te raken op een manier die niets anders kan." - Victor Hugo

Professionele en ervaren DJ's

Of het nu gaat om een bruiloft of bedrijfsevenement, Boek je DJ is er om je te voorzien van de juiste DJ. Onze DJ's zijn zowel ervaren als professioneel, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de muziek. Eenvoudige werkwijze Onze werkwijze is simpel en transparant. Bij het aanvragen van een offerte, zullen we een vrijblijvend voorgesprek hebben met je. Hierdoor kunnen we vaststellen of een van onze DJ's bij je past en op de avond van jouw keuze beschikbaar is. We vinden het namelijk belangrijk dat er een klik is tussen jou en de DJ. Na het voorgesprek sturen we je een wensenlijst en bespreken we uitgebreid je verwachtingen, met name op muzikaal gebied. Dit voorgesprek is standaard onderdeel van onze werkwijze.

Mooie DJ show

Met onze betoverende DJ show met verlichte DJ Booth, zorgen wij ervoor dat jouw evenement in Laren onvergetelijk wordt. Het is niet alleen muziek, het is een beleving.

DJ boeken in Laren met Fotobooth en Saxofonist?

Met extra opties zoals een fotobooth en een DJ & saxofonist, maak je jouw evenement nog onvergetelijker. De fotobooth is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen en de DJ & saxofoon speler zorgen samen voor een unieke muzikale ervaring.

Jullie wensen tellen

Wilt u een nette DJ boeken in Laren die goed bij jullie past? Bij Boek je DJ staan de wensen van de klant centraal.  Tijdens het voortraject hebben jullie meerdere keren contact met een van onze event-specialisten én de DJ om jullie wensen voor je bruiloft of feest persoonlijk kenbaar te maken. We helpen wanneer u wilt ook met het kiezen van de perfecte locatie. We zijn een Goois bedrijf, dus we kennen Laren en Blaricum. Misschien wilt u we een feestje geven in horeca gelegenheden in Blaricum zoals het Vitus, Café d’Ouwe Tak of Moeke Spijkstra.

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte muzikale omlijsting voor je feest dan is BoekjeDJ de perfecte keuze. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van muziek weten wij als geen ander hoe we de juiste sfeer kunnen creëren op een evenement. Met onze show met klasse maken we van ieder feest een onvergetelijke ervaring, waarbij het feest tot in de late uurtjes doorgaat. Onze DJ's zijn niet alleen experts in het draaien van de juiste platen op het juiste moment, maar ook in het aanvoelen van de wensen van het publiek

Zorgeloos je DJ in Laren boeken

Een DJ boeken voor uw feest in Laren die de gehele avond tot in de puntjes voorbereidt en verzorgt was nog nooit zo gemakkelijk. Vele tevreden mensen, ook uit Blaricum gingen u voor. Op zoek naar een goede DJ? Wij werken met en vast team van ervaren DJ’s met uitstekende recensies. Mensen blij maken met muziek is onze passie, dus een geslaagd feest waar iedereen blij van wordt, daar gaan we voor!  Aan de hand van een vrijblijvend eerste gesprek selecteren wij een ervaren DJ die past bij jullie smaak en gelegenheid. Hebben we die niet beschikbaar? Dan zeggen we het ook! U krijgt een professionele DJ die uitgebreid zijn voorbereiding doet en weet hoe hij de dansvloer vol kan krijgen met muziek die jullie leuk vinden.

Wij doen graag geheel vrijblijvend een aanbod. U ontvangt snel een scherpe offerte.

Wat kost een DJ boeken ?

Wij zijn professionals. We hanteren zeer flexibele en redelijke prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. U kunt vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email. U krijgt dan ook nog eens korting op de huur van een fotobooth. Kijk hieronder hoe leuk het er uit ziet.